• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

15.09.2018

12:00

OVI SU SAVIM ODLEPILI! Opozicionari se tukli u kafiću, SAD SE TUŽAKAJU I PRIJAVLJUJU JEDNI DRUGE POLICIJI!

Politika

OVI SU SAVIM ODLEPILI! Opozicionari se tukli u kafiću, SAD SE TUŽAKAJU I PRIJAVLJUJU JEDNI DRUGE POLICIJI!

Podeli vest

Verbalni i fizički sukob u centru Beograda u punoj bašti "Ajriš paba" između Andreja Belingara, funkcionera pokreta "Šta radite bre? Marko Bastać" i načelnika opštinske uprave Stari grad, i Dušana Đorđevića, inače člana Narodne stranke Vuka Jeremića, dobio je novu epizodu


Naime, kako saznajemo iz njemu bliskih krugova, Belingar je, besan i ubeđen da mu Đorđević smešta jer mu je smenio oca sa mesta sekretara Starog grada, inače bivšeg funkcionera sa liste Dragana Đilasa, otišao juče sam u policiju i insistirao da da izjavu o incidentu.

- Preksinoć sam prolazio Kosovskom pored kafića kad sam čuo da neko viče "Pi..o", video sam Dušana, bio sa majkom i nekim momkom za stolom, svi su bili pijani. Viknuo je "Gde si pi..o! Gde ti je Bastać? Mnogo si mi jak, kad si sam!". Jesam mu rekao "Mnogo se ti mali kurčiš", ustao je i unosio mi se u lice, vikao je "Pi..e jedne, tretrirate ljude kao đubre, sklonili ste mi oca godinu dana pred penziju, misliš da će to tako moći" - ispričao je Belingar.

Prema njegovoj tvrdnji, pošto je video da je Đorđević pijan, samo je produžio dalje. Đorđevićevu priču da ga udario tri puta on negira i tvrdi da ga Dušan lažno optužuje zbog oca.

Da podsetimo, Dušan Đorđević inače je sin Zorana Đorđevića, bivšeg sekretara GO Stari grad, koji je na tu funkciju svojevremeno biran sa liste "Dragan Đilas, izbor za bolji Stari grad".

O okršaju u kafiću, kako smo već pisali, sam Dušan ima drugačiju verziju.

OPOZICIJA NE ZNA GDE UDARA PA POČELI DA BIJU JEDNI DRUGE! BASTAĆEV NAČELNIK IŠAMARAO JEREMIĆEVOG PRISTALICU: Žestok okršaj u pabu, intervenisala policija

On je naveo da je sedeo u bašti kafića sa majkom i prijateljem Aleksandrom Katićem, takođe članom Narodne stranke Vuka Jeremića.

- Pitao sam na Instagramu predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća "Po kom osnovu radi 30 i više lica u kontakt centru, koliko god da si jak, ja sam u toj opštini duže od tebe". On me preksinoć više puta zvao na mobilni i govorio mi da idem da se lečim i pitao da li sam normalan. Posle me pitao gde sam i kad možemo da se vidimo - rekao je Đorđević nakon incidenta zbog kojeg je intervenisala i policija. 

Na lice mesta te večeri izašla je patrola po pozivu da je u kafiću napadnut momak, a kako je Đorđević izjavio policajcima nakon što je Marku Bastaću rekao gde se nalazi, u kafić je stigao Andrej Belingar, prišao njegovom stolu, unosio mu se u lice i pretio, a potom ga udario tri puta.

Po Đorđevićevoj tvrdnji, pošto mu je Belingar udario tri šamara, pokušao je da ih razdvoji njegov drug Aleksandar, ali je Belingar zakačio i njega, a zaustavio se tek kada se umešala Dušanova majka.

Nakon što je navodno čuo da stiže policija, Belingar je otišao iz kafića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija