• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2018

16:08

ĐURIĆ: Jeremić je veći lobista PROTIV SRBIJE OD PACOLIJA

Politika

ĐURIĆ: Jeremić je veći lobista PROTIV SRBIJE OD PACOLIJA

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Ðurić ocenio je danas da je Vuk Jeremić veći lobista protiv pozicije Srbije od Bedžeta Pacolija i da je zaslužio čestitke Prištine, gde ga, kako kaže, mediji inače redovno hvale

- Jeremić mesecima intenzivno radi na sprečavanju i miniranju kompromisa u srpsko-albanskim odnosima, a linije razgraničenja koje on štiti kao nepovredive jesu iste one linije koje su on i Boris Tadić definisali kada su postavili stalne prelaze i granicu između Srba i Srba - naveo je Ðurić u saopštenju.

Prema njegovim rečima, Jeremić je pokazao još jednom ko je i šta je kada je otišao u inostranstvo da lobira protiv interesa svoje države i naroda. Da stvar bude gora, kaže Ðurić, to čini u Sjedinjenim Američkim Državama, koje su posle mnogo godina intenzivnih diplomatskih napora Beograda najzad počele da srpskom narodu priznaju pravo na sopstvene nacionalne interese.

- U najogoljenijem nastupu antidržavnog i antinacionalnog delovanja, Jeremić je, ne samo Srbima na Kosovu i Metohiji, već i Srbima u čitavom regionu, poručio da su svi drugi imali pravo da iscrtvaju granice na štetu srpskog naroda, a da jedino Srbi nemaju pravo da postave pitanje pravednosti i održivosti nasilno uspostavljenih linija razgraničenja - ističe Ðurić. 

On kaže i da je zločin napadati diplomatske napore za iznalaženje kompromisa kao osnove za trajan i održiv mir u regionu, ali da Jeremić od tog zločina ne preza, i da će vreme pokazati za čiju je korist i za koliki novac sve to činio.

- Jeremić se, iz lakomosti i koristoljublja, kocka sa budućnošću građana Srbije, i siguran sam da će kad-tad odgovarati za to štetočinstvo, ako nigde drugde, onda pred srpskom istorijom, jer u albanskoj istoriji on će ostati zapisan kao jedan od najvećih nacionalnih heroja - zaključio je Ðurić.

ĐILAS UDARIO NA JANKOVIĆA! Preko Gorana Ješića mu poručio: "Ti si redak primer idiota!"

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kaja

pre 5 godina

Jeremic je imao priliku, da je radio u korist svog naroda ne bi sada grebao po svetu da se dokopa vlasti. Sada kada grabimo napred uz podrsku velikih sila on bi da nas stavlja u potcinjeni polozaj. Nece moci.

Darko Jesic

pre 5 godina

Jeremić je štetočina bez ikakve konkurencije.

Sofija

pre 5 godina

Jeremicu sljame,ostetio si Srbiju.Platices kad-tad.

GOGO

pre 5 godina

Svaka cast Marko! Svaka cast! Ponovo kapa dole na iskrenosti i snazi i recima koje svi znamo, ali retko ko moze da ih izgovori naglas. Svaka cast

Uros

pre 5 godina

Ni manjeg coveka ni veceg zla. On je vecinu zivota proveo van Srbije pa ne zna da je ovaj mali narod vojevao velike bite zahvaljujuci zajednistvu. Mi smo na korak da pobedimo svoju ruznu proslost u kojoj cemo da ostavimo sve koji su nas tamo drzali ukljucujuci i njega.

Goran

pre 5 godina

Наравно да је то истина, нажалост!

Miloš

pre 5 godina

Jeremić je klasičan karijerista i strani plaćenik

Milan

pre 5 godina

Vuk Jeremić ceo svoj život radi samo za svoje interese, pa makar to značilo da radi protiv svoje države i naroda

sasa

pre 5 godina

Prethodna vlast u kojoj je svojevremeno bio i Jeremic ,dovela je Srbiju do bankrota. Sadasnja vlast uspela je kvalitetnim radom da napuni drzavnu kasu, stalno otvara nove fabrike i nova radna mesta.

Mina

pre 5 godina

Kada misli samo na svoj interes njega nikada nije ni interesovala Srbija i njen polozaj.

Ana

pre 5 godina

Njemu je jedino vazno da napuni svoje dzepove, nije bitno protiv koga lobira, pa ide cak i protiv svoje zemlje.

Niki

pre 5 godina

Jeremic vec dugo dokazuje da je protivnik srpskih interesa, i da ne zna sta su vitalni drzavni interesi.

Anka

pre 5 godina

Ma katastrofa sa tim Jeremicem, covek radi protiv svoje drzave.

Ljilja

pre 5 godina

Tako kao Jeremic rade svi opozicionari Srbije.

Ivana

pre 5 godina

Ako su turcinu krave ruke do lakata, poturici moraju do ramena. To je Jeremic prvo morao nauciti.

Milica Milicic

pre 5 godina

Interes Srbije treba da bude svima iznad licnog interesa.

Milica Milicic

pre 5 godina

Srbija bi trebalo da deluje jedinstveno, tada bismo bili jos jaci....steta sto u svakom zitu ima i kukolja.

Maja

pre 5 godina

Pacoli je Albanac a Jeremic Srbin sto je najgore od svega!

Strahinja

pre 5 godina

Gospodo draga, to je ta skola Borisa Tadica. Sta mislite zasto se Jeremic skolovao u Americi ? Sta mislite da je tek slucajno bio ministar diplomatije cim je dosao u Srbiju, MOLIM VAS .... Odavno je poznato da gospoda zute boje gledaju samo sebe i svoje interese i da mogu prodali bi pola Srbije. Ostavite vi Kosovo dosta ste stete naneli ovoj drzavi.

Rada

pre 5 godina

Kakav je to čovek kad u inostranstvu lobira protiv interesa svoje države? Izdajnik je blaga reč! Verujem da će jednog dana odgovarati nekome za svoje postupke!

Mina

pre 5 godina

Jeremic je mrzitelj svoga naroda, neverovatno koliko pokusava da nanese setetu svim naporima da se uspostavi trajan mir sa Albancima.

Ana

pre 5 godina

Naravno da radi protiv dogovora verovatno mu ne odgovara, jer ce verovatno izgubiti neko podplacivanje.

Milan

pre 5 godina

Netrebaju nama neprijatelji pored ovakvih lobista i državnih neprijatelja.

maria

pre 5 godina

Srpski rod se srami sto je takav izdajnik medju nama!

anita

pre 5 godina

Sigurno je veci lobista. Nemam reci da neko moze protiv svoje zemlje.

Mile

pre 5 godina

Jeremic je jedna veoma pokvarena i korumpirana osoba, svi vidimo kako se provodi po belom svetu sa parama otetim od naroda i kako radi protiv Srbije

Rade

pre 5 godina

Vuk Jeremic je dokazani mrzitelj nase zemlje, i nista dobro o njemu se ne moze reci niti cuti. Koristi ma gde bio da pljune na svoju zemlju.

Nadica

pre 5 godina

Jeremic je bolesnik koji radi protiv svog naroda.

Dana

pre 5 godina

- Jeremić mesecima intenzivno radi na sprečavanju i miniranju kompromisa u srpsko-albanskim odnosima, postace njihov heroj, sramota.

asgard

pre 5 godina

Trebamo da damo Jeremića Albancima i da se rešimo bede.

zvrk

pre 5 godina

Ko zna koliko i odakle dobija novac za lobiranje. Žalosno je kako neko može tako da proda svoju zemlju.

Alhemičar

pre 5 godina

Јеремића ће историја памтити као издајника и као политичара који је радио против интересе Срба и државе Србије.

Jasna

pre 5 godina

Žalosno je kad neko može da radi protiv svoje zemlje. Jeremić treba definitivno da se povuče iz politike. Njegovi potomci će se stideti svog roda.

Nela

pre 5 godina

Jeremić se ni za jotu nije promenio, već konstantno radi protiv interesa svoje države i svog naroda.

Nela

pre 5 godina

Jeremić oduvek radi na štetu svoje države i naroda.

Vladimir

pre 5 godina

Kako Jeremica nije sramota da prica o Kosovu? Pa, dok je on bio na vlasti, Pristina je proglasila nezavisnost, a on prstom nije mrdnuo.

cica

pre 5 godina

Kad ste zadnji put gospodine Jeremiću bili na KOsovu i Metohiji, AP Srbije, ili kada sete zadnji put bili u nekom selu , centralne ,zapadne ,istične ili bilom kom drugom, kad ste zadnji put prošetali brazdom....sve je manje uzoranih njiva,dece,narod ste doveli do opšte propasti......Izađite iz kruga dvojke i pitajte običan narod da li ima za tri obroka.

Vuk

pre 5 godina

Dokle ce vise da radi protiv Srbije.Niko vise ne radi to od opozicije.Opozicijo,pustite cestite i vredne ljude da rade svoj posao,ne minirajte ih!

Branko

pre 5 godina

" PA TO ZNACI DA CE SAD STICI $ IZ ALBANSKE AMBASADE, NATO-VUK I NJEGOVI PAJTASI SE TRUDE DA OPRAVDAJU TE PARE " !!!????

Ur Nino sar Serbule

pre 5 godina

Јеремић је својом погубном политиком довео до овог стања на КиМ .

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija