• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

10.10.2018

17:24

ORLIĆ: Tadić se preporučuje tajkunsko-ljotićevskom klanu!

Politika

ORLIĆ: Tadić se preporučuje tajkunsko-ljotićevskom klanu!

Podeli vest

Srbija nema nameru da trguje slobodom, a sloboda izbora je elementarna, ne samo kada je reč o radu medija, već i kad je reč o političkoj podršci građana, poručio je danas član Predsedništva SNS, Vladimir Orlić i istakao da tu nema mesta tajkunsko-ljotićevskom klanu u paketu sa Borisom Tadićem

U pisanoj izjavi dostavljenoj medijima, Orlić kaže da je velika muka spopala Borisa Tadića, što je posle neograničene vlasti, raskoši i uživanja o trošku naroda na koje je navikao, sada spao na nivo "beznačajnog dobacivača" koji je sam sebi jedini glasač.

Zato Tadić sada mora da se preporučuje za saradnju tajkunsko - ljotićevskom „Savezu“ Ðilasa, Jeremića, Obradovića, Veselinovića i njima sličnih, kao i da sa medijskim tajkunom Ðilasom poziva na ukidanje medija i targetiranje novinara.

- Da bi se, možda, ogrebao za malo cenzusa, mora da proguta sve što je o njima govorio, da zaboravi svoje priče o babama i žabama, da prihvati i Dveri i Željka Veselinovića i njihovu nakaradnu pamet - naveo je.

Orlić kaže da Tadić sada mora da podrži sve njihove stavove o oduzimanju frekvencija medijima, o zatvaranju neposlušnih redakcija, o ukidanju dozvola za rad svima koji njega i Ðilasa ne kuju u zvezde, ali i o lustraciji svih političkih protivnika, uz neizbežni linč, silovanja, uličarsko divljanje zarad dolaska na vlast, vešanje o bandere, i ostale „demokratske“ tekovine koje tajkunsko - ljotićevski kartel javno zagovara", ističe Orlić.

Tadić, dodao je Orlić, i dalje zaboravlja da je Ðilasa javno optuživao za enormno lično bogaćenje dok je bio na vlasti, za tajkunsko gazdovanje medijima i brutalne medijske kampanje protiv svih koji su mu smetali dok je žario i palio napaćenom i opljačkanom zemljom. 

Baš kao što, kako kaže, zaboravlja i da je Jeremića opisivao kao potpuno nesposobnog, neviđenu štetočinu i zagovornika nezavisnog ''Kosova''. Šta mu onda smeta da zaboravi i divljanja Dveri i Veselinovića, njihovo fizičko nasilje nad ženama i otvorenu mizoginiju i fašizam? Zašto onda ne bi zaboravio i skandalozne pozive na silovanje premijerke Srbije.

Dok se nada nekom novcu i nekom mandatu od trgovine sopstvenim stavovima i „vrednostima“, neka Boris Tadić ima u vidu: slobodom Srbija nema nameru da trguje, pručuje Orlić i ističe da je je sloboda izbora je elementarna, ne samo kad je reč o radu medija, već i kad je reč o političkoj podršci građana.

- Na slobodnim izborima, pokazalo se mnogo puta, Tadić, Ðilas, Jeremić, Obradović i ostali veselinovići nemaju šta da traže. Apsolutnu podršku narod tu daje uspešnoj politici, požrtvovanom radu i jasnim rezultatima Aleksandra Vučića, upravo zato - što ne boluje od zaboravnosti. Tajkunsko - ljotićevski klan, u paketu sa zaboravnim Tadićem kao priveskom, narod pamti po zlu i neslobodi, bankrotstvu i rasparčavanju Srbije, ukidanju radnih mesta, cenzuri medija, i njihovo bogatstvu na muci naroda, koje modernoj, uspešnoj i slobodnoj Srbiji Aleksandra Vučića nije ni prineti - naveo je Orlić u pisanoj izjavi.

UVLAČI SE ĐILASU: I Tadić bi da zabranjuje medije u Srbiji koji mu nisu po volji!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nesa

pre 5 godina

Opozicionari pokusavju da destabilizuju politicku scenu nekim glupostima , ali to im nece poci za rukom.

Ognjen

pre 5 godina

Tadick i ostali olos pokusavaju nesto sto nije moguce da se dese, ali sta je ce kada ne znaju da smisle nesto pametnije.

Bojan

pre 5 godina

Sada je nasao Tadic da se javlja, dok je on bio na vlasti ginuli su novinari samo kao primer da ne smeju da se zezaju sa njima, a sada govori o slobodi medija. Strasno!

Maja

pre 5 godina

Necemo se secati vise tog vremena, ostavimo Tadica po strani, nije vredan pominjanja.

Marija

pre 5 godina

Tadis ce sam sebi glasac, bas kao sto kaze Vladimir.

refik

pre 5 godina

Beskicmenjak koji se sada dodvorava Djilasu koji ga je ponizio i oterao iz Ds.I obraz ce dati za parce vlasti.

Hihi

pre 5 godina

Borisa Tadića je posle neograničene vlasti, raskoši i uživanja spao na nivo beznačajnog dobacivača koji je sam sebi jedini glasač.

bubica

pre 5 godina

Tadic je nama odavno pokazao svoje pravo lice, jos dok je bio na vlasti i isao svima niz dlaku, a svoj narod zbog svojih ciljeva totalno unistio.

bubica

pre 5 godina

Tadicev i Djilasov klan je odavno raskrinkan i nemaju sta da traze u politici vise.

bubica

pre 5 godina

Boris Tadic je jedan beskicmenjak koji se sada umiljava Djilasu koji ga je ponizio i oterao iz Ds.I obraz ce dati za parce vlasti.

Bratislav

pre 5 godina

Boris Tadic se ponasa da su gradjani Srbije zaboravili da je Dragana Djilas javno optuzivao za enormno licno bogacenje dok je bio na vlasti, za tajkunsko gazdovanje medijima i brutalne medijske kampanje protiv svih koji su mu smetali dok je zario napacenom i opljcčkanom zemljom. A sada bi da udje sa njim u Savez, pa gradjani dobro pamte.

Milan Šuka

pre 5 godina

Ovaj Tadić da ima imalo obraza ne bi se više nikada oglašavao u javnosti.

Mileta

pre 5 godina

Tadić je spavao nekoliko godina, pa sad bi da se probudi.

Sanja

pre 5 godina

Tadic je dvolicna licnost koja bi sve uradila samo da uzme vlast

cica

pre 5 godina

Mene to uopšte ne čudi. Oni sad ne biraju sredstva da pokušaju , ali samo pokušaju da dođu na vlast. Ali narod ih je sit. I neće im oprostiti to što je Srbija došla do dna iz kog nas je izvukao Aleksandar Vučić.

Marko

pre 5 godina

Tadic je veliki izdajnik, to je sada potvrdio.

cica

pre 5 godina

Žal za vlašću...hmhmhmh ovaj , ups šta mi bi da to kašem ,pa čovek je ekspert!

miki

pre 5 godina

Tadic je obezbedio sebe za sva vremena,a i i dalje se bogati tajkunskim parama koji ga non-stop finansiraju.

Velja

pre 5 godina

Ma šta je njemu problem da to proguta, pa sve bi oni uradili za malo vlasti.

Lutalica

pre 5 godina

Sva podrška naroda ide uspešnoj politici i stabilnoj državi, sve ide njemu, Vučiću. Samo mi nije jasno odakle se pojavio Tadić, na njega smo gotovo i zaboravili. Sigurno je bio u nekoj mišjoj rupi i trošio pare koje je oteo narodu,ali one su ponestalo pa sada kreće pakt s đavolom. Niko od njih mu nemože pomoci, oni su niko i ništa, samo se kao takvi blamiraju još više a to nikako da shvate. Pljuvali su jedni druge, iznosili svoj prljav veš u javnost, a sada bi glasove od naroda. Epa neće moći, to što mi dajemo, dajemo samo njemu, Vučiću.

Ivana

pre 5 godina

Tadić, Đilas, Obradović, Lutovac Saša Janković kao i mnogi drugi, ne mogu da se pomire sa činjenicom da su izgubili poverenje naroda, i to sa razlogom i da više njima nema povratka. Biće im tada mnogo lakše.

Ana

pre 5 godina

Tadic predstavlja pravu sramotu za ovu zemlju i narod kome je nekada bio predsednik. Stidi se Borise, jer te se i mi stidimo

Branko

pre 5 godina

Izgleda da su to ti kriterijumi koji moraju da se ispune za pridruzivanje savezu.

OGI

pre 5 godina

Tadića i Đilasa treba uhvatiti u jaram i prošetati celom Srbijom kao dva vola koji su uništili zemlju i naneli veliko zlo narodu Srbije. Jedino na takav način mozda i shvate šta i koga predstavljaju i u nasoj zemlji.

OGI

pre 5 godina

Tadić, politički šarlatan, pošto je pao u zaborav, traži malo pažnje i "svetla reflektora". Nemisleći na gradjane Srbije,svakodnevno širi laži i napada vladu i predsednika Srbije,ne bi li ga neko pozvao u kupus koaliciju.Džabe im sve, narod ih je prozreo.

Goga

pre 5 godina

Strašno. Koliko ljudi mogu nisko da padnu bi dobili neku funkciju i nešto vlasti. Tkz. Savez za Srbiju je skupina propalih (nazovi) političara sa dosta upitnom prošlošću i velikim benefitima od bavljenja politikom. Takođe, Tadić i Djilas se deklarišu, kao političari koji zastupaju demokratska načela, a ovde pozivaju i zahtevaju ukidanje nacionalne frekvencije jednoj televiziji.

Dusko

pre 5 godina

Uzmi me, uzmi me, tvoja sam vice Boki. Bezi, bezi mala nisam vise tvoj kaze Djiki.

Tara

pre 5 godina

Tadić da nešto zna, ne bi sada bio na marginama svega.

Maja

pre 5 godina

Gradjani Srbije su imali srece da se spasu od bahate vladavine Borisa Tadica,koji je unistavao Srbiju i doveo je do ivice provalije . On odavno pripada proslosti, na svu srecu dolaskom na vlast SNS i Aleksandra Vucic Srbija jekrenula putem napretka i prosperiteta..

ana

pre 5 godina

Opozicija samo pokazuje koliko ne moze da podnese istinu u zal za vlascu.

anja

pre 5 godina

Opozicija je ljubomorna i ne mogu da podnesu sto nisu vise na vlasti.

Milica

pre 5 godina

Šta je tu čudno, kao da je Tadić nekada održao zadatu reč.

Borka

pre 5 godina

Hteo bi da ponovo cenzuriše medije, zatvara fabrike i puni svoje džepove.

Stanko

pre 5 godina

Pa šta je tu čudno!? To je sve ista "Žuta Patka"

Anka

pre 5 godina

Tadic je izgubio svaki kredibilitet i njegove reci su beznacajne.

5sedmi

pre 5 godina

Ne treba trositi ni vreme ni energiju sa jednim propalim politicarem kakav je Tadic.

ivana

pre 5 godina

Tadiću i Đilasu bi bilo bolje da se fokusiraju na prave probleme koji postoje u opoziciji, a da prestanu da se bave medijima u Srbiji,

dunja

pre 5 godina

Srbija nema nameru da trguje slobodom, a sloboda izbora je elementarna, ne samo kada je reč o radu medija, već i kad je reč o političkoj podršci građana

Goran

pre 5 godina

Veseli Tadic ide okolo i trazi ko ce da ga primi u neki savez ili koaliciju. Pao je na niske grane.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija