• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.10.2018

09:42

BRNABIĆ: RAZMIŠLJAM DA SE UČLANIM U SNS!

Politika

BRNABIĆ: RAZMIŠLJAM DA SE UČLANIM U SNS!

Podeli vest

Predsednica vlade Ana Brnabić izjavila je da razmišlja da se učlani u Srpsku naprednu stranku, te da ne vidi nijednu zajedničku vrednost koja okuplja članice opozicionog Saveza za Srbiju, niti ijedan njihov predlog kako bi građanima bilo bolje

Brnabić je u intervjuu za Nedeljenik, a na pitanje kako gleda na najavu lidera SNS Aleksandra Vučića da će se povući iz stranke, rekla da nije član partije da bi o tome mogla da priča ali da, kao njegov saradnik, može da kaže da ne bi volela da se to desi.

- Ne bih volela da se povuče, jer je Vučić taj kohezioni faktor koji pobeđuje različita mišljenja i viđenja u toj stranci, a Srbiji je potrebno jedinstvo. Moram da kažem da sam počela da razmišljam da se učlanim u SNS - rekla je Brnabić. 

Govoreći o opoziciji, Brnabić je rekla da se Savez za Srbiju okupio oko jedne ideje, mržnje prema Vučiću, a da pri tom nemaju nijedan predlog kako da građanima bude bolje ili šta bi vlada mogla da radi.

Ona kaže i da ne zna o čemu bi razgovarala sa članovima Saveza za Srbiju i da ne vidi nijednu zajedničku vrednost koja ih okuplja.

- Mada, od kada su zaboravili da se ograde od onoga što je Veselinović rekao za mene, kristališe mi se ta njihova zajednička ideja... Ne bih dalje, jer se radi o meni, ali koliko je strašno da se jedan Zoran Lutovac ili cela DS nije ogradila od onoga što je izrekao Veselinović. A bila sam lično iznenađena i deprimirana nedostatkom reakcije većeg dela civilnog društva - rekla je Brnabić.

Govoreći o Petom oktobru, navela je da je tada bila na suprotnoj strani od Slobodana Miloševića. 

- Miloševićeva vladavina nije donela Srbiji ništa dobro. Iz tog perioda se sećam samo strašnih sankcija, hiperinflacije, praznih prodavnica, jadnih ljudi koji na trotoarima prodaju šta stignu, plastičnih boca benzina na ulici, ratova i razaranja. To vam valjda dovoljno govori na kojoj strani sam bila Petog oktobra - rekla je Brbabić. 

 

(FOTO) BRNABIĆ: Pred Srbijom su četiri izazova migracije, terorizam, visokotehnološki kriminal i situacija na KiM




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
iva

pre 5 godina

Ana Brnabic je snazan politicar i potrebna je SNS-u

Mija

pre 5 godina

SNS radi u korist naroda za razliku od opozicije.

Biljana

pre 5 godina

A ko bi pa hteo da se uclani u ovu bedu od nase opozicije.Ni stava ni programa.Ne zna se sta im je gore, proslost ili sadasnjost.

Dehan

pre 5 godina

MOze samo da joj pomogne jos vise ako se uclani u SNS

Dehan

pre 5 godina

Ana super obavlja svoj posao I odlican je politicar

Olja

pre 5 godina

Zar se jos nisi uclanila za SNS a uz Vucica si?

nakic

pre 5 godina

Važno je da premijerka odgovorno i odlično obavlja svoj posao i sve što radi, radi u interesu države! Član SNS-a ili ne, važno je da si čokek na prvom mestu!

Luka

pre 5 godina

Posle uspesne saradnje premijerke i predsednika Srbije mozda je ovo i dobra odluka za Anu. Uspesnu saradnju uvek treba nadogradjivati a dobar tim svakako treba da nastavi sa radom.

TARA

pre 5 godina

Snaga SNS-a je velika... Dolaskom Brnabiceve bi bila jos veca!

bojan

pre 5 godina

SNS je vladajuca stranka i premijerka treba da bude deo nje.

olja

pre 5 godina

Ana je neko ko se bori i zalaze da ovoj zemlji bude bolje.

Petar

pre 5 godina

To je trebalo odavno da uradis odnosno da prepoznas uspesnu politiku.

vanesa

pre 5 godina

Ana je i do sada podrzavala ideologiju SNS-a, uclanjenje je samo formalnost i prirodan tok stvari.

Ivan

pre 5 godina

Sa tim potezom premijerke SNS bio bi bogatiji za jos jednu prepametnu i vrednu osobu koja se zalaze za narod i drzavu istovremeno to bi bio i pun pogodak za Anu.

ha lol

pre 5 godina

Ali gospodjo premijerka/ice kako god. Nece vam od toga izrasti kurac. P.S. Botovi, admini kurci palci, znam da nee biti odobreno, samo vam stavljamo do znanja da je gotvo :) Pakujte kofere ustase.

Danijel

pre 5 godina

Brnabiceva je pokazala da je dostojna svoje funkcije. Obrazovana, ambiciozna i vredna osoba. S obzirom da savrseno funkcioniše sa svima iz SNS-a, bilo bi dobro da im se i stranački pridruži.

Jovana

pre 5 godina

Mislim da bi premijerka Ana unela novu i svezu snagu i energiju kada bi pristupila timu koji pobedjuje .

Milica Milicic

pre 5 godina

Sve vise intelektualaca se uclanjije u SNS.

nina

pre 5 godina

SNS je vladajuca stranka i Ana treba da bude deo nje.

borka

pre 5 godina

Uclanjenje je samo formalnost, premijerka je i do sada podrzavala ideologiju SNSa.

minja

pre 5 godina

Premijerka je neko ko se zalaze za ovu drzavu.

Filip

pre 5 godina

I ja razmišljam o tome, jer koliko vidim opozicija nema ništa ozbiljnije da ponudi. Sve ideje koje imaju neku svrhu i korist, upravo su sadržane u programu SNS-a.

Sena

pre 5 godina

Brnabic-Vucic odlican tandem koji Srbiju vodi na pravi put.

Milan

pre 5 godina

SNS stranka najboljih, gospodjo Brnabic neces pogresiti.

ognjen

pre 5 godina

Srpska napredna stranka je stranka koja brine o boljoj budućnosti svih građana što premijerka i sama uviđa i stoga i želi da se učlani u SNS.

Slađa

pre 5 godina

SNS ima jasno definisan program i radi sve za srpske interese, dok Savez za Srbiju ima samo jednu zvezdu vodilju, a to je mržnja prema Vučiću, nemaju konkretan predlog za rad Vlade i budućnost građana Srbije.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija