• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

14.10.2018

09:45

VUČIĆ SA NAJUTICAJNIJIM SVETSKIM LIDERIMA: Ovi zvaničnici će se sastati sa srpskim predsednikom do kraja godine!

Politika

VUČIĆ SA NAJUTICAJNIJIM SVETSKIM LIDERIMA: Ovi zvaničnici će se sastati sa srpskim predsednikom do kraja godine!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao je od početka ove godine veliki broj sastanaka sa liderima najuticajnijih zemalja, ali intenzitet njegovih spoljnopolitičkih aktivnosti, neće se smanjiti ni narednih nekoliko meseci

Sudeći po predstojećim sastancima, Srbija ostaje značajan i nezaobilazan partner po nizu pitanja koja prevazilaze bilateralne, pa i regionalne odnose na međunarodnoj sceni.

U goste dolaze austrijski, francuski i ruski predsednik, a Vučić do kraja godine putuje u Tursku i Bugarsku. 

Diplomatska ofanziva se nastavalja, značajni sastanci predsednika Aleksandra Vučića sa liderima najuticajnijih zemalja potvrđuju činjenicu da međunarodna zajednica želi da čuje glas Srbije, ističu poznavaoci prilika.  

- Dinamika ne prestaje. Uspostavljen je jedan ritam koji neprekidno teče. To su prilike da se sve one teme koje su za nas najznačajnije pre svega Kosovo, situacija na Balkanu i pritisci koji dolaze sa raznih strana iznesu i da to druge zemlje sagledaju iz uglova iz kojih do sada nisu sagledavali - iz našeg ugla - navodi bivši ministar spoljnih poslova SR Jugoslavije Vladislav Jovanović.

Francuski predsednk dolazi prvi put posle 18 godina

 U naredna tri meseca predsednika očekuju susreti sa značajnim ljudima sa evropske scene, a to što francuski predsednik prvi put posle 18 godina dolazi u Srbiju pokazuje da se odnos prema Srbiji menja. 

Predsednik Centra za proučavanje globalizacije Dejan Miletić ističe da Srbija želi da približi svoje interese drugim državama odnosno njihovim predstavnicima i to na najvišem mogućem mestu - na vrhu. 

Foto: M. Dakić

 - To govori da se sva ta birokratija prevazilazi i da mi dolazimo do ključnih igrača koji mogu na pravi način da shvate poziciju Srbije koja je u jednoj diplomatskoj ofanzivi u kontinutitetu. Sve što nas čeka je samo nastavak onoga što je do sada bilo - naveo je Miletić.

Rastuću ulogu Srbije u region Miletić vidi kao posledicu vođenja prave politike koja stabilizuje region. 

- Nekoliko tema je ključno, jedna je integracija Zapadnog Balkana u EU, druga je ekonosmki razvoj regiona, a treće rešavanje konfloikata od kojih je jedna od najznačajnijih odnos Albanaca i Srba i problem KiM. Ta tri polja će dominirati Vučićevom agendom i čini se da smo mi na dobrom putu da malo poboljšavamo poziciju Srbije  - istakao je on. 

Šta je na Vučičevoj diplomatskoj agendi do kraja godine

 

Već sledeće sedmice u zvaničnu posetu Srbiji dolazi Aleksander van der Belen, predsednik Austrije, predsedavajuće Evropskoj uniji, predsednik Rusije Vladimir Putin predložio je da poseti Beograd u januaru iduće godine, a između te dve posete potvrđena su dva Vučićeva susreta sa šefom francuske države, Emanuelom Makronom - jedan u Parizu, a drugi, "kod kuće", u Beogradu.

Francuski predsednik Makron je pozvao predsednika Vučića da, kao predsednik zemlje saveznice u Prvom svetskom ratu, u Parizu čestvuje na svečanosti povodom stogodišnjice pobede.

Dvojica predsednika su se prethodno sastala u Parizu 17. jula, kada je dogovorena i poseta predsednika Makrona Srbiji.

Foto: Tanjug

Potvrđeno je da potom i Makron dolazi u Beograd, početkom decembra, što će biti prva poseta jednog predsednika Francuske Srbiji posle 18 godina. Kad je reč o dolasku austrijskog predsednika, biće to treći susret Vučića i Van der Belena u 2018. godini, što svedoči o intenzivnom političkom dijalogu Srbije i Austrije.

Vučić je primio i poziv predsednika Turske Redžepa Taipa Erdogana da prisustvuje svečanom otvaranju novog, trećeg aerodroma u Istanbulu, planirano za kraj oktobra. Biće to peti ovogodišnji susret dvojice predsednika i potvrda da su i lični odnosi Vučića i Erdogana zasnovani na međusobnom poštovanju i poverenju.

Foto: tanjug ap

Posle Turske, Vučić će 2. novembra putovati u Bugarsku, na novi sastanak Kvadrilaterale, formata za saradnju Srbije, Bugarske, Rumunije i Grcke, čiji domaćin će biti premijer Bojko Borisov.

Prilikom ovih sastanaka najviše pažnje se posvećuje infrastrukturnom povezivanju zemalja učesnica te regionalne incijative, a novost je da će se predsedniku Srbije i premijerima Bugarske, Rumunije i Grcke, kao specijalni gost, pridružiti i premijer Izraela Benjamin Netanjahu.

U novembru Vučić će prisustvovati Kongresu evropskih narodnjačkih partija, u Helsinkiju, na e narodnjačke EPP, na koji je pozvan kao lider SNS, pridruženog člana EPP.

I to će biti prilika za brojne susrete na marginama skupa, jer su među učesnicima značajni evropski politički i državni lideri, pored ostalih i Angela Merkel, Viktor Orban, predsednik Evropske komisije Žan Klod Junker, predsednik Evropskog parlamenta Antonio Tajani, Donald Tusk, hrvatski premijer Andrej Plenković i drugi.

Za kraj novembra je zakazana i zajednička sednica Vlada Srbije i Kipra, čiji je domaćin kiparski predsednik Anastasijadis, a srpsku delegaciju će predvoditi predsednik Vučić. 

 

SVI DETALJI POSETE RUSKOG PREDSEDNIKA SRBIJI! Putin dolazi 13. januara! Stižu i helikopteri "Mi-35"!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Velja

pre 5 godina

Ovi sastanci samo potvrdjuju poziciju Srbije u svetu i naravno dokaz je da svet drugacije gleda na Srbiju.

Marijana

pre 5 godina

Srbija postaje značajan i nezaobilazan partner po nizu pitanja koja prevazilaze bilateralne, pa i regionalne odnose na međunarodnoj sceni.

Luka

pre 5 godina

Sigurna sam da ni jedan predsednik nije imao ovoliko susreta sa svetskim zvaničnicima koliko je imao Vučić.

Andrijana

pre 5 godina

Nas predsednik Vucic uziva postovanje svih najuticajnijih svetskih lidera.

Tina

pre 5 godina

Sa svima se trebaju održavati prijateljski odnosi, ali jasno moramo da znamo šta od koga možemo da očekujemo.

Mila

pre 5 godina

To su sve zasluge predsednika Vučića i njegove politike napredka Srbije.

Mila

pre 5 godina

Zahvaljujući Vučiću i njegovom vođenju odgovorne politike, Srbija konačno je na mestu u svetu koje joj i pripada, Srbija je danas cenjena zemlja.

Jasmina

pre 5 godina

Uz dobrog lidera idu i dobri partneri, i dobri prijatelji.

Anna

pre 5 godina

Odlicno, jer ce time unaprediti i poboljsati ekonomski razvoj Srbije.

Nevena

pre 5 godina

Veoma znacajne posete ocekuju naseg predsednika Vucica. Bitne su kako zbog ucvrsicavanja dosadasnjih prijateljstava i saradnji, tako i zbog stvaranja novih.

Daliborka

pre 5 godina

Srbija ce biti sve znacajniji i nezaobilazni partner .

Anna

pre 5 godina

Predsednik ima dobre odnose sa skoro svim liderima evropskih zemalja, ti isti lideri su spremni da investiraju u Srbiju, jer je postuju kao zemlju.

Anna

pre 5 godina

Pored svetskih lidera i predsedniku ce porasti rejting i reputacija.

Bosiljka

pre 5 godina

Diplomatska ofanziva se nastavalja, znacajni sastanci Aleksandra Vucic sa liderima najuticajnijih zemalja potvrđjuju čcinjenicu da međdjnarodna zajednica zeli da cuje glas Srbije pre svega oko Kosova.

Neno

pre 5 godina

Vučić je u društvu najuticajnijih svetskih lidera,jasno je kolika je snaga Srbije.

Jelena

pre 5 godina

Predsednik Vucic na najbolji nacin predstavlja Srbiju i njeg plan i nacin rada se svideo brojnim svetskim silama i njihovim zvanicnicima,zato predsednik uziva toliko postovanje.

Mara

pre 5 godina

Dobra politika koju Vucic vodi u ime Srbije sve vise nailazi na podrsku, a dokaz tome su najavljene posete svetskih lidera nasoj zemlji.

Dejan

pre 5 godina

Наш председник не оставља не решене проблеме! Он ће све учинити да реши и проблем КиМ!

Boo

pre 5 godina

Podaci koji dovoljno govore o tome da Srbija zaista napreduje u svakom smislu, i da vodi pravu politiku.

danka

pre 5 godina

Predsednik Vučić će se sastati sa više međunarodnih zvaničnika i to je dobro za Srbiju! Razgovori i saradnja sa uticajnim ljudima može samo da doprinese i pomogne rešavanju trenutnih problema Srbije, pre sve Kosova i Metohije!

Branko

pre 5 godina

Velikom drzavniku je i mesto medju najuticajnijima.

Maja

pre 5 godina

Intezivna aktivnost predsednika na spoljnopolitičkom planu je obećavajuća!Nadam se boljoj poziciji Srbije...

Mara

pre 5 godina

Srbija postaje sve vise cenjena zemlja, a to dokazuju i ovi cesti sastanci sa visokim zvanicnicima.

Oliva

pre 5 godina

Na osnovu plana i programa poseta inostranih državnik, a koji je predviđen za naredni period, vidi se koliki je uticaj predsednika i koliko je cenjena i postovana država Srbija u svetu.

Jela

pre 5 godina

Vucic vodi odgovornu politiku, to svi prepoznaju, i zele da saradjuju sa nama.

Misko

pre 5 godina

Intenzitet spoljnopolitickih aktivnosti se ne smanjuje.

nikola

pre 5 godina

Predsednice,pre svega vam hvala na energiji kojom se borite za Srbiju.Vidi se koliko vas drugi postuju i veruju vam.

Jovan

pre 5 godina

Vučić se sastaje sa svim najvažnijim državnicima.

Anchy

pre 5 godina

Srbija sve vise dobija na vaznosti kao faktor mira i stabilnosti na Balkanu tako da mnogi zvanicnici zele susret sa predsednikom Vucicem

Sanja

pre 5 godina

Izuzetan je uspeh sastati se sa ovakvim drzavnim zvanicnicima!! Nadam se da ce to podici ugled u svetu i da ce se investicije u nasoj zemlji povecati a samim ti i suficit u budzetu

milica

pre 5 godina

Rad i trud predsednika Vucica se vidi , a posete ovih zvanicnika da nas sve vise uvazavaju u svetu.

Mila

pre 5 godina

Sastanak sa francuskim predsednjkom posle 18 godine je za svaku pohvalu! Po tome se vidi koliko je vucic postovan u evropi

Markoni

pre 5 godina

Pa zato opozicija i hoće da se pojede. Sve više ozbiljnih državnika posećuje Srbiju, izgrađujemo dobre odnose, mudrom politikom.

Moki

pre 5 godina

Predsednik Vučić utabanim putevima mira i stabilnosti.

Aca

pre 5 godina

Neki iz DOS-a bili su zeljni da vide jednom godisnje nekog od ovih lidera, pa bi se hvalili na sva usta.

Dragana

pre 5 godina

Srbiju sad svi postuju I prihvataju kao ozbiljnog partnera

Marko

pre 5 godina

Srbija nastavlja intenzivnu diplomatsku aktivnost!

Anna

pre 5 godina

Srbija će imati važne razgovore i sastanke. Srećno!

mqaja

pre 5 godina

Ne pmtim da se više ulagalo u spoljnu politiku!

vukola

pre 5 godina

Svaka od ovih poseta ima cilj, a u narednom periodu rezultati će tek doći do cilja!

jana

pre 5 godina

Vučiću su otvorena vrata kod svih zvaničnika velikih sila sveta

rada

pre 5 godina

Vučićeva je zasluga što se popravio imidž Srbije u svetu

mita

pre 5 godina

Naš predsednik vredno radi,na miran način vodi politiku i dobija poštovanje drugih zemalja.Svaka mu čast!

bubica

pre 5 godina

Imamo sjajnog predstavnika, koji je svugde postovan i time se dolazi lakse do saradnje.

bubica

pre 5 godina

Takva cast da se susrece sa liderima Istoka i Zapada, nije nikome ukazana u zadnjih 100 godina.

Nina

pre 5 godina

Svaka cast Vucicu, cenjen je i postovan u svetu.

Anka

pre 5 godina

Spoljna politika koju predsednik vodi je na visokom nivou!Konacno Srbija je cenjena zemlja!

Milica

pre 5 godina

Pravi nacin da steknemo postovanje a i podrsku svih zemalja!

ana

pre 5 godina

Srbiju ocekuju puno vaznih sastanaka, vaznih za dalje jacanje saradnje i napredak nase zenlje.

Ivana

pre 5 godina

Turska je bitan faktor stabilnosti na Balkanu. Njen uticaj na Albaniju je izuzetno veliki. Predsednik zna sta radi.

anja

pre 5 godina

Ocekuje nas puno vaznih sastanaka koji ce doprineti brzem i efikasnijem resenju nasih problema.

Vladimir

pre 5 godina

Ovakva čast i privilegije da se susreće sa liderima Istoka i Zapada, nije nikome ukazana u prethodnih 100 godina.

Ana

pre 5 godina

Srbija napreduje sve vise, sto dokazuju ovakve posete i ovakvi susreti sa visokim zvanicnicima!

Goca

pre 5 godina

To je samo dokaz koliko je Srbija napredovala i koliko svetski lideri cene naseg predsednika!

Mira

pre 5 godina

Svet sve vise ceni Srbiju od kada je ove vlasti!

Viktorija Vikica

pre 5 godina

Bravo! Ovo je veliki uspeh za nas. Zelimo sto vise stranih investitora u nasoj zemlji.

Maja

pre 5 godina

Predsednik Vučić je stanilna ličnost koja je sprema da se sastane sa svakim liderom i objasni svoj problem i odradi posao u koria države Srbije.

Cica

pre 5 godina

Svetski lideri na sastanak sa najuticajnijim političarem na Balkanu! Vučićem!

Imperija

pre 5 godina

Velika borba za Srbiju je na diplomatskom polju.

Sanja

pre 5 godina

Srbija je u poziciji da je poštovana kod svih uticajnih ljudi današnjice u svetu, a to samo zahvaljujući Vučiću.

Darko Jesic

pre 5 godina

Ovo je samo dokaz da je Vučić vanserijski državnik i da je naša politika prepoznata i svetski priznata.

Zorana

pre 5 godina

Predsednik Vucic je najveci borac i patriota, kada su u pitanju interesi Srbije i svih gradjana .

Planinar

pre 5 godina

Normalno da dolaze.Da ga opet potegnu za usi,da mu udare samar i da mu kazu sta mu sledi ako ne ispuni ono sto je obecao-Priznavanje Republike Kosovo.

Petko

pre 5 godina

Vucic maestralno vodi Srbiju-hvala mu na tome.!

Dragojlo

pre 5 godina

Tako to rade veliki drzavnici poput naseg predsednika. Ovo nisu slucajne posete i sastanci vec je ovo zaradjeno trudom i pozrtvovanoscu naseg predsednika. Ako malo bolje pogledamo prosla vlast se nije nikad ni sastajala sa ovim liderima a i nikad ni nece.

sanjas

pre 5 godina

Ovako se predstavlja jedna zemlja zahvaljujuci Vucicu.

sanjas

pre 5 godina

Predsednik radi na jacanju saradnje sa regionima.

armin

pre 5 godina

Prilike za saradnju i otvaranje zemalja prema Republici Srbiji, nisu se same stvorile, rezultat su ispravnog delovanja i vođenja politike predsednika države.

Milica

pre 5 godina

Posebno me raduje što je ugled Srbije dosta popravljen i što su predsedniku vrata svuda otvorena, a to je veliki napredak za našu ekonomiju i privredu.

tony

pre 5 godina

Vucic je se sastao sa velikim brojem svetskih zvanicnika,sve to govori da je postovan i cenjen svuda u svetu.

Marina

pre 5 godina

Ugled Srbije je danas na najvišem nivou, danas imamo priliku da jedan francuski predsednik posle 18. godina poseti Srbiju, da uspostavljamo bilateralne odnose sa svetskim silama i da se konačno mišljenje Srbije čuje svuda u svetu.

Goga

pre 5 godina

Značajni evropski državni i politički lideri žele da čuju glas Srbije.

mimi

pre 5 godina

Vučić imao je od početka ove godine veliki broj sastanaka sa liderima najuticajnijih zemalja, ali intenzitet njegovih spoljnopolitičkih aktivnosti, neće se smanjiti ni narednih nekoliko meseci

Mladen

pre 5 godina

Posle uspešnih poseta predsednika Srbije imamo priliku da i sami ugostimo i budemo dobri domaćini francuskom predsedniku što je velika čast posle 18. godina.

mimi

pre 5 godina

Za kraj novembra je zakazana i zajednička sednica Vlada Srbije i Kipra

Miki

pre 5 godina

Srbija je sad jača i bolja zemlja i naravno da svi žele da ulazu u našu zemlju.

Miki

pre 5 godina

Otvaraju se nove fabrike, nova radna mesta,povećavaju plate i penzije, radi se neprestano na poboljšanju cele Srbije, to svi inostrani investitori vide i žele da ulažu u Srbiju.

Miki

pre 5 godina

Predsednik svojim neprestani radom, je vec podigao Srbiju na noge, ali on se i dalje trudi i radi na još boljem stanju u zemlji.

Iva

pre 5 godina

Predsednik je neverovatan.Da nije njega ne bi ni bilo stranih investitora.

Ceca

pre 5 godina

Ovaj spisak zemalja pokazuje koliko je Srbija postala poštovana i velika sila u regionu.

Slavko

pre 5 godina

Predstojeći susreti su prilika da Srbija ojača svoju poziciju, prijateljske veze i saradnju.

Rada

pre 5 godina

Svaki sastanak sa stranim zvaničnicima je važan za Srbiju.

Violeta

pre 5 godina

Međusobna saradnja i razumevanje sa ostalim zemljama su od velikog značaja za Srbiju.

cica

pre 5 godina

Svaka čast za borbu i žrtvovanje našeg Alekswandra Vučića.

jelka

pre 5 godina

Bori se za Srbiju kao niko do sad, naš Aleksandar Vučić.

Ana

pre 5 godina

Predsednik u najboljem svetlu predstavlja nasu zemlju.

Marko

pre 5 godina

Srbija ima odlicnu saradnju sa svim zemljama u regionu i to je jako bitno.

Jagoda

pre 5 godina

Predsednik Vucic je svojom odlicnom diplomatijom uspeo da promeni sliku Srbije i popravi njen ugled u svetu, kao i da stekne prijateljstvo sa najvisim svetskim zvanicnicima.

jaca

pre 5 godina

Saradnja tri zemlje u regionu a i sire pokazuije da je stav sve tri drzave da se ojaca ekonomska stabilnost.

Ranka

pre 5 godina

Aleksandar Vučić se sastaje sa svetskim liderima i time pokazuje da naša zemlja vredi i želi da razvija saradnju sa svima.

hana

pre 5 godina

Nema kog njega ni vikend ni praznik, radi covek svoj posao svim srcem!

maria

pre 5 godina

Do kraja godine jos puno sastanaka sa svetskim zvanicnicima govori koliko se predsednik Vucic neumorno zalaze za nasu zemlju!

rale

pre 5 godina

U Srbiju dolaze najuticajniji svetski lideri.Austrijski,francuski i ruski predsednik ce posetiti Srbiju,a predsednik Vucic do kraja godine putuje u Tursku i Bugarsku.

Luka

pre 5 godina

Zahvaljujući predsedniku Vučiću, na Srbiju svet gleda s poštovanjem!

Mira

pre 5 godina

Zahvaljujuci Vucicu smo ovde gde jesmo. Postovani i na dobrom putu ka jos mnogim uspesima! Do kraja godine puno bitnih sastanaka!

Giga

pre 5 godina

Zahvaljujući Vučiću, Srbija je postala popularna zemlja!

oliva

pre 5 godina

Predsednik Vucic je za kratko vreme dokazao da je Srbija znacajan i nezaobilazni partner na međunarodnoj sceni.

Bob

pre 5 godina

Srbija ima odlicne diplomatske odnose sa svim svetskim liderima,a to nasu zemlju pozicionira u svetu kao ozbiljnu i suverenu drzavu.

Milan

pre 5 godina

Kada nacno imamo coveka koji je postavio Srbiju na pravom mestu koje zasluzuje

erika

pre 5 godina

Srbija želi da približi svoje interese drugim državama.

una

pre 5 godina

Mislim da smo mi na dobrom putu da malo poboljšavamo poziciju Srbije.

iva

pre 5 godina

Vucic ima postovanje svih najuticajnijih svetskih lidera.

Ivana

pre 5 godina

Međunarodna zajednica, sa kojom Srbija dostiže izvanredna i zavidna partnerstva želi da čuje naš stav i glas Srbije , što je od izuzetnog značaja za bolje sutra...

Miljatović

pre 5 godina

Glas Srbije, njene stavove i interese želi da čuje međunarodna zajednica, informišu se i zalažu za našu državu, što dokazuju i ovi značajni susreti sa liderima drugih zemalja.

srcko

pre 5 godina

Ovi sastanci samo potvrdjuju poziciju Srbije u svetu.

holi

pre 5 godina

Vucic je imao najvise susreta sa svetskim zvanicnicima.

Andrijana

pre 5 godina

Sastanci predsednika Srbije sa najuticajnijim liderima sveta su samo jos jedan dokaz da je Vucic cenjen i postovan u celom svetu.

Aleksandra

pre 5 godina

Svaka cast Predsedniku,neumorno radi za bolju Srbiju.Ovi sastanci sa stranim zvanicnicima su dokaz.

Marko

pre 5 godina

Dokaz koliko je Srbija danas cenjena i postovana zemlja.

Miki

pre 5 godina

Naš predsednik ulaze puno truda i rada za budućnost naše dece!

Sara

pre 5 godina

Spoljnopoliticka aktivnost predsednika je na veoma visokom i zavidnom nivou. Zahvaljujuci tome Srbija je postala lider u regionu!

Daca

pre 5 godina

Pored brojnih odrzanih sastanaka od bilateralnih, trilateralnih, izuzetnog diplomatskog angazmana Aleksandra Vucica, predstojeca agenda je istog pa i veceg intenziteta!

Sofija

pre 5 godina

Vucic je najbolji predsednik i on zasluzuje da se sastaje samo sa najboljima.

Sanja

pre 5 godina

Ovo je za veliku pohvalu i ponos...Nas predsednik je zasluzan sto nas svet vidi i zeli saradnju sa nama.

Mija

pre 5 godina

Zahvaljujuci Predsedniki Alkesandru Vucicu,Srbija je cenjena u svetu,i imamo sve vise prijatelja.Znacajno je sto ce se sastati sa svetskim liderima.

Mašnica

pre 5 godina

Do kraja godine naseg predsednika ocekuje jos dosta bitnih sastanaka, a kako se cini i sledece godine.

Mašnica

pre 5 godina

Srbija je uznapredovala, a to mnogima bode oci.

Nada

pre 5 godina

Velika je cast ugostiti sve ove velikane u nasu zemlju. Uvek si dobro dosli.

Višnja

pre 5 godina

Dobri odnosi sa predstavnicima svih delova sveta otvaraju vrata saradnje u budućnosti na svim poljima.

Zora

pre 5 godina

Ovi sastanci govore u prilog cinjenici da smo postali postovani i cenjeni u svetu.

Jovana

pre 5 godina

Oduvek sam najviše volela svoju zemlju. Znate onaj osećaj kad ste na letovanju devet dana a deseti jedva iščekujete da biste se vratili kući? E taj osećaj je neprocenjiv i tada budem sigurna da ne želim da ikada napustim svoju zemlju. Juče, danas, sutra i svakog narednog dana sam sve ponosniji stanovnik Republike Srbije jer konačno, uz pravog čoveka koji nas na pravi način predstavlja u svetu, gospodina predsednika Aleksandra Vučića, Srbija dostiže sve viši nivo i uživa sve veći ugled i u regionu i šire. Zaista sam ponosna, i na svog predsednika i na celu Srbiju!

Nika

pre 5 godina

Ne pamtim kada je zadnji put bilo ovoliko rada i truda da Srbija bude stavljena na mapu međunarodne zajednice i bude upamćena po svojoj saradnji sa skoro svim državama sveta! Ogroman uspeh i neprikosnovena diplomatija našeg predsednika!

NevenaK

pre 5 godina

Srbija je dokazala da sa ovom vlascu idemo samo napred i da gradimo prinateljske odnose sa svetskim silama to je dokaz i ove posete koje su otedvidjene do kraja godine

Maja

pre 5 godina

Vidi se da će čovek imati dosta radnih sastanaka.

Iva

pre 5 godina

Sve zvučna imena dolaze u Srbiju. To sve samo pokazuje koliko svi cene naseg predsednika i koliko Srbija postaje postovana i cenjena zemlja.

Nina

pre 5 godina

Predsednik Vucic ubedljivo ima najvise susreta sa stranim zvanicnicima.

Mixi

pre 5 godina

Velika čast za našeg predsednima i za Srbiju je što ga uvažava toliki broj svetskih lidera.

Zvrk

pre 5 godina

Ovi sastanci su postali svakodnevnica i nešto što je normalno, a setimo se pre nekoliko godina koliko je teško bilo dovesti bilo koga u Srbiju.

Zoran

pre 5 godina

Vucic se zalaze da Srbiju predstavi u najboljem svetlu i svi zvanicnici to cene.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija