• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/informer.rs

17.10.2018

07:48

SKOT OSTAJE SKOT: Pogledajte šta je na Tviteru napisao američki ambasador

Politika

SKOT OSTAJE SKOT: Pogledajte šta je na Tviteru napisao američki ambasador

Podeli vest

Svestan sam da je Kosovo osetljiva tema, ali politika SAD u vezi s tim nije novost, naveo je američki ambasador u Srbiji Kajl Skot

"Fokus treba da ostane na traženju sveobuhvatnog rešenja i obe strane imaju našu punu podršku u tome. Svestan sam da je ovo osetljiva tema, ali politika SAD u vezi s Kosovom nije novost", napisao je Skot na Tviteru.

Izjavu Kajla Skota da je Kosovo suverena, a ne takozvana država, kritikovali su najviši srpski zvaničnici jer je, iako je stav SAD prema kosovskoj nezavisnosti poznat, skandalozno da to kaže u Vladi Srbije.

(VIDEO) VUČIĆ JASNO I GLASNO PORUČIO SKOTU: Šta god da je takozvana vlada Kosova za vas i SAD, ZA NAS JE - TAKOZVANA!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zozon

pre 5 godina

A Zorana Mihajlović nije umela da odgovori Skoto kada je ono izgovorio. Izgleda da je Šešelj u pravu kada kaže da ona radi za Amerikance

ALEX BEC

pre 5 godina

NAJVECI PROBLEM JE DA SKOT NIJE STAV AMERIKE!!! POSTO JE SCOTT IZ PREHODNE OBAMA ADMINISTRACIJE!!!!! KO HOCE STAV DA CUJE MORA DA PRICA DIREKTNO SA TRAMPA!!!! A TRAMP KAZE DA JE SVE MOGUCE OKO KOSOVO!!! ON REKAO AKO TREBA DA BUDE PODELA DA BUDE MIR ONDA JE DOBRO RESENJE!!! UVEZI SKOT ON PROBA SVE DA POKAZE SA PRST NA SRBIJU EVO VIDI TRUMP SRBI SU LOSI MOMCI VIDI KAKO VLADA ME VREDJA!! TAKO UJACA KOSOVO TAKOZVANA VLADA!!

Jeca

pre 5 godina

Svima je jasna politika Amerike u celom svetu pa i u Srbiji, pitanje je samo ko će im i kad stati na put u tom bezobzirnom ugnjetavanju i uništavanju onih koji im stanu na put eksploatacije i bogaćenja.

Borko

pre 5 godina

Skot treba da nauči kakve su njegove obaveze kao ambasadora. O stavu Amerike po pitanju Kosova, Vučić će razgovarati sa odgovarajućim sagovornikom.

Gavra

pre 5 godina

Po Skotu je politika SAD-a mešanje u unutrašnja pitanja države domaćina i čista provokacija...Kad su tako sigurni u svoju supremaciju na međunarodnom planu šta onda Srbiju išta pitaju?

VLAJS

pre 5 godina

PA ZAR NAS VAJNI DIPLOMATA DACIC NE RECE DA AMERIKA MENJA STAV PREMA SRBIJI I KOSOVU.LAZOVI BRE.

Nenad

pre 5 godina

Ponasanje americkog ambasadora cesto prelazi granice diplomatskog ponasanja, njegove provokacije sigurno nisu u pravcu smirivanja situacije.

Jelena

pre 5 godina

Skat izgleda solira izjavama, ili prejudicira resenje koje americi odgovara, bez obzira na diplomatsku kulturu.

Megi

pre 5 godina

Зашто га Србија не прогласи непожељном особом? Он то јавно говори, а Вучић после тога критикује?

Vlah alija

pre 5 godina

Koda se bre šta pita srba za nešto ,vojska je pobegla posle poraza pre 20 godina i sad su tamo albanci 95% tako da prestanite da sanjate

Branislav

pre 5 godina

Samo ti idalje sviraj u kožnu frulu bre...

Olivera

pre 5 godina

Kakvo postovanje prema Srbiji, i ova izjava je neprimerena i svakako nije podrska Srbiji.

srecko

pre 5 godina

Nisu oni dzabe utrli put korportativnim elementima i subjektima koji su direktni akteri NATO bombardovanja i lideri korporacija na Kosovu i Metohiji, on mora da brani stav te administracije. Ovo je bio tipican cin kolonizacije po modelu iz ranog srednjeg veka samo sredstvima 21 veka.

Dragan

pre 5 godina

Nije mi jasno zbog čega ona još uvek sedi na ministarskoj stolici. Da li zbog Amera? Vetrovatno!

alex

pre 5 godina

Citat iz Vaše ankete " Niko svom šefu ne sme da prigovori" to je istina. Ali i sam SKOT američki koristi svaku priliku da uvredi domaćina. Treba da se vrati svojoj američkoj istoriji - prošlosti. Palili i ubijali indijska plemena, razbušili pola planete, ali i njima će se sigurno staviti omča oko vrata. Sve u svemu ko plaća muziku naručuje pesmu pa tako i šiptarske ubice nalažu SKOTU šta će da priča.

Vodolija

pre 5 godina

То његово мишљење може да умота у папир од масан бурек и да га носи у Приштину, јер код нас то не пролази,Скоте.

MILAN

pre 5 godina

Ovaj covek nastavlja da se ruga gradjanima Srbije, Kosovo je Srpsko i tako ce uvek biti. Okupacija Amerike i Albanaca samo je trenutna

da

pre 5 godina

Trebamo mi da imamo vecu podrsku i da se ocekuje da nam se pomogne u resavanju problema.

da

pre 5 godina

Mislim da je Skot malo preterao, zna da mi ne zelimo da izgubimo Kosovo i da nam je podrska jako vazna.

ivana

pre 5 godina

Скот је претерао овај пут и превише

ivan

pre 5 godina

Ако Скот толико воли шиптаре нека их носи кући нама нетребају

stanko

pre 5 godina

Da li je ovaj ''gospodin'' čuo za rezoluciju UN 1244 za koju je njegova zločinačka zemlja glasala i koliko znam nije ukinuta. On bi kao gost Srbije trebao da poštuje njen Ustav ili neka ''prošeta''.

esma

pre 5 godina

Zato sto Amerika ne znaju sta je "takozvana vlada"a Srbija zna Amerikanci osvajaju svet svojom inovativnoscu a Srbi uvoze beli luk.

Maja

pre 5 godina

Monolitnost jednog drustva je u percepciji elemenata koji ih motivisu da se ujedine. Vi ste jedan od njih. Svako vase nepostovanje iskrenih vrednosti i prava je nasa snaga. Jesmo mali ali imamo veliko srce, i intelekt na kome mozete da nam pozavidite.Sam spot koji ste kao mamac promovisali za nas , trebali ste da ga promovisete u Americi, a ne nama mi znamo ko smo.

Anna

pre 5 godina

Skot ne menja svoje misljenje, ipak ostaje skot, kako kazu.

Sara

pre 5 godina

Provokacije i samo provokacije sa svih strana,a mi kao razuman narod to cemo da iskuliramo....

Mara

pre 5 godina

Skot kao ambasador ne treba da iznosi u Vladi Srbije takve izjave, posebno sto boravi u Srbiji vec duze vreme

Korak

pre 5 godina

ŠTRAJK GLAĐU Kontroverzni novinar odbio hospitalizaciju i nastavlja borbu DOMAGOJ MARGETIĆ NA KORAK DO SMRTI www.glasistre.hr//hrvatska/strajk-gladu-kontroverzni-novinar-odbio-hospitalizaciju-i-nastavlja-svoju

Dehan

pre 5 godina

Ovo ponasanje I provokaciej prelaze sve granice

Daca

pre 5 godina

Izjava američkog ambasadora je skanadlozna i veoma neprimerena.

Marija

pre 5 godina

Scotova izjava jasno definise americku politiku,ali mu je predsednik Vucic jasno stavio do znanja kakav stav ima po tom pitanju.

veseljak

pre 5 godina

Pa ne laze Skot, nego Srpski skotovi lazu .Srbin laze cim zine.

Vanja

pre 5 godina

Ovom izjavom ne doprinosi resavanje situacijie na KIM.

Gaga

pre 5 godina

Ne moze da nam daje podrsku ako nam zariva noz u ledja!

Ogi

pre 5 godina

Oni Albance stite zbog interesa posedovanja vojne baze na KiM. Valjda cemo nekako sa njima izaci na kraj.

Pera

pre 5 godina

Iako je i vrapcima poznata podrška i simpatije SAD-a prema Albancima, nedopustivo je da se takve stvari izgovaraju u Vladi Srbije

Petar

pre 5 godina

Samo mu ime sve govori o tom čoveku! Sramota šta ovaj čovek priča!

Jelena

pre 5 godina

Umesto da shvati kakvu je glupost napravio i da povuce izjavu on dodatno raspiruje vatru

Rajko

pre 5 godina

Neodgovorna izjava, više provokacija, od strane ambasadora Skota koji je ambasador u Srbiji za koju ovo nije završena tema, u trenucima kada pregovori idu u dobrom smeru.

Braco

pre 5 godina

Gospodine Skote nema sta sada da se pravdate nego treba da se javno izvinete i pokajete za to sto ste rekli, vi ste tu samo gost i to gostoprinstvo moze da vam bude uskraceno. Vi kazete da ispoljavate stav Amerike. E pa vidite vi ste u zemlji kojoj Kosovo i Metohija pripadaju i nemate pravo da tu politiku namecete Srbiji jer Srbija ima svoju politiku i svoje interese a ne da joj vi govorite sta i kako treba da radi.

Boki

pre 5 godina

Ponasanje americkog ambasadora je neprimereno, i treba da ga je stid.

Tole

pre 5 godina

Sam naslov ove vesti kaze kakav je zapravo ambasador Amerike.Tako da je suvišno govoriti više išta.

mara

pre 5 godina

Сматрам да овако нешто не приличи америчком амбасадору.

Marko

pre 5 godina

Izgleda da mu je znanje prilika na terenu slaba strana.

straja

pre 5 godina

mene licno BAS BRIGA STA PRICA,STA MISLI skot JER ON TO RADI PO ZADATKU...ali zvanicnik Srbije nije bio dorastao svojo poziciji (potpredsednik vlade Srbije) obrukao se ,a obrukao i predsednika vlade,skupstinu koja je joj poverili tu duznost...znaci "umivanje" kao kad se promasi penal i odlazak sa terena...bolje dobrovoljno nego da trener ili kapiten prstom pokazu put!!!!!

Ana

pre 5 godina

Vazno je razgovarati sa svima i imati dobre odnose.

Ana

pre 5 godina

Srbija čvrsto stoji iza svojih stavova i postavljenih ciljeva.

Smiljkovic

pre 4 godine

Persona non grata..potpisimo peticiju da izbacimo skota iz zemlje

Sasa

pre 4 godine

Skote pričaš o onom SRPSKOM GENERALU koji je tvoju svemoćnu vojsku pobedijo na VOJNOM POLJU pa sad tvoji to izučavaju na vestpointu.Budi jednom MUŠKO pa priznaj,ako znaš šta to znači

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija