• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. KLJAJIĆ

17.10.2018

20:25

ZORANA VIŠE VOLI SKOTA OD SRBIJE!? Bruka i sramota potpredsednice VLADE SRBIJE!

Politika

ZORANA VIŠE VOLI SKOTA OD SRBIJE!? Bruka i sramota potpredsednice VLADE SRBIJE!

Podeli vest

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović sramno je ćutala dok je američki ambasador Kajl Skot usred Beograda ustvrdio da je Kosovo nezavisna država

Mihajlovićeva je ostala nema kad je Skot u Vladi Srbije bezobrazno ispravio novinara koji ga je pitao "koliko ima nade za mir, kad se stalno vrši pritisak na Srbiju za razgovore sa tzv. vladom Kosova".

Srbija nije kolonija

Šteta što Skot bahatost nije pokušao da pokaže na nekom događaju s predsednikom Vučićem, jer bi tad naglavačke leteo iz Vlade. Zaboravio je da Srbija nije kolonija, kaže ministar odbrane Aleksandar Vulin. 

- Nije takozvana vlada Kosova već vlada Kosova. Mi posmatramo Kosovo kao nezavisnu i suverenu državu. Oni su izabrani predstavnici Kosova i sa njima imamo kontakte kao sa bilo kojim predstavnicima neke države u regionu - rekao je američki diplomata, dok je Zorana ćutala!?!

Tek posle 24 sata, ministarka je reagovala na Skotovu izjavu braneći se da Kosovo nikad neće biti država.

- Nisam odmah reagovala na neprimerenu izjavu Skota jer je data na događaju na kome smo sa američkom kompanijom 'Behtel' dogovarali izgradnju za Srbiju važnog autoputa od Čačka do Kruševca. Naravno da sam reagovala nakon toga i ponovila svoj stav da Kosovo nije i neće biti nezavisna država i da takav stav Srbije podržava više od polovine sveta... - tvrdi Mihajlovićeva, inače bliska prijateljica Kajla Skota, koji joj je dolazio na krsnu slavu.

 

DODIK: DVOJICA SNAJPERISTA SE SPREMALI DA ME UBIJU! Šokantno otkriće predsednika Republike Srpske!

Sa druge strane, predsednik Srbije Aleksandar Vučić najoštrije je osudio ponašanje američkog ambasadora, ali i kritikovao Mihajlovićevu.

SAD KRENULE NA SRBIJU! BEOGRAD: BORIĆEMO SE SVIM SREDSTVIMA! Nakon provokacija Skota, Hejlijeva traži kraj Unmika!

- Šta god da je Kosovo i njegova vlada za SAD i ambasadora Skota, za nas je to takozvana vlada i takozvana država. Nisi ti tu, ambasadore, da ispravljaš novinare, nego da odgovaraš na pitanja. Bilo bi pristojno da je pokazao više poštovanja prema zemlji domaćinu. Predstavnik vlade koji je prisustvovao događaju trebalo je da odreaguje na njegovu izjavu - podvlači Vučić.antrfile 1

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Stale

pre 5 godina

Prvo neka zagleda u sebe t.j. svoje noge, njegov stil "Pipi duga čarapa" mi se apsolutno čini neprimerenim za funkciju jednog ambasadora. Ako čarape nije u stanju da razlikuje kako može da razluči mnogo kompleksnija pitanja ili da u njihovom rešavanju učestvuje. Čarape naše ministarke su sasvim na mestu, složićete se.?

Rajko

pre 5 godina

Bravo za Staleta koji je primetio čarape.Skot je verovatno žurio na sastanak sa ministarkom pa je jednu čarapu prevrnuo.

Srpkinja

pre 5 godina

Prvo da sredi Skota. Žene su čudo! Skot je tvrd orah sa ledenim pogledom. Treba da postane mekušac... I da shvati zemlju Srbiju, Kosovo i Metohiju, da je to Srpska teritorija. Svi su se kod Boga ogrešili i mose kletbu napaćenog srpskog naroda. Živela Srbija!

Darko

pre 5 godina

Meni ona je ona od pocetka sumljiva.Stalno podriva rad vlade.

mica

pre 5 godina

Gipsano lice treba pod hitno smeniti. Ona je toliko toga stetnog uradila, da je aramota za ovu vladu.

Good

pre 5 godina

Kacavanda da je naguzi al stavite joj na glavu skotovu maskotu

Raja

pre 5 godina

Zorana je izdajnik i strani plaćenik i mislim da radi i za Đilasa...Treba joj naći mesto u Tominoj kancelariji,deo za Rusiju kao kaznu...

Ljubo

pre 5 godina

Nije to sramota Mihajlovicke ,to je Predsednika Vucica sramota ,on je drzi ,i ne samo nju ,Beograd nam je smrad na vodi od grada ,od izdajnika ,komunjara ,kriminalaca ,agenata ...sramota !

Nako

pre 5 godina

Hteli Srbi ili ne ona je nezabisna drżava...Srbi svu zemlju prodali Albancima...ja żivim u Peći skoro gdinu dana nisam sreo nijednog Srbina...jer sada komforno żive p Beogradu I drugim gradovima Srbije...tako da je umrlo ono kada s Srbija pitala za Kosovo...bolje bi vam bilo da budete mirni...inaće će ns biti do Toplice...

bane

pre 5 godina

Ćuti prodana dušo. Uvek si se uvlačila poganim Amerima.

SS

pre 5 godina

Možda joj je malo brknuo međunožje,i obećao ameriku.Plavuše su lake na to.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59