• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.10.2018

16:11

VESIĆ: Država da reaguje na pretnje predsedniku i premijerki!

Politika

VESIĆ: Država da reaguje na pretnje predsedniku i premijerki!

Podeli vest

Nema mesta ni smejanju ni podsmehu kada lideri "trule koalicije" opozicionog Saveza za Srbiju, pozivaju na hapšenje novinara, na silovanje premijerke, na vešanje predsednika države i premijerke, već ih onda jasno treba pitati: "Da li ste vi normalni", poručio je član Predsedništva SNS, Goran Vesić i pozvao nadležne organe da reaguju

 

Povodom najnovijih pretnji predstavnika opozicionog Saveza za Srbju predsedniku Aleksandru Vučiću i premijerki Ani Brnabić, Vesić kaže da ih treba pitati i: Da li ste vi ubice, ili šta ste?

- Za Jeremića znamo da je deo međunarodne korupcije, za Ðilasa znamo da se obogatio na narodnoj muci, ali treba jasno da kažu da li su silovatelji i ubice?! Ako nećete vi da nam kažete šta ste, onda država mora da reaguje. Jedan predsednik vlade je ubijen u Srbiji, zar vam nije bilo dosta krvi - zapitao je Vesić u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Pošto ne mogu, primećuje Vesić, da se utrkuju ni u čemu pametnom i korisnom za narod Srbije, "Ðilas, Jeremić i Boškić Obradović se takmiče ko će glasnije da preti".

Vesić dalje konstatuje da posle pretnji silovanjem premijerki Brnabić, koje je izneo predsedavajući njihovog "Saveza sa silovanje" sada su na red došle pretnje vešanjem predsedniku Vučiću.

Očigledno je, ukazuje Vesić, da su Ðilas, Jeremić i Obradović sve nervozniji, sve glasniji i sve agresivniji što imaju manje glasova.

- Njihova frustracija Vučićem koji ih pobeđuje na svim izborima od mesne zajednice do predsednika Republike tako je velika da su počeli da prete fizičkom likvidacijom. Jer jasno im je da ih narod neće i da Vučića na demokratskim izborima nikada neće pobediti - poručio je Vesić.

To što se Ðilas javno izvinjava za ponašanje člana svoje koalicije Noga samo je pokušaj da prevari građane i smanji štetu, istakao je Vesić i naveo da "ubistvom Vučiću nije pretio samo Nogo, već i Ðilasov lični analitičar Ðorđe Vukadinović poznatiji kao Ðoka Vlah".

Kao što je, dodao je, silovanjem premijerki pretio Ðilasov sindikalista Veselinović.

- Dakle, Nogo, Vlah i Veselinović govore ono što Ðilas misli. Zato su Ðilasova izvinjenja lažna - naveo je i istakao:

- Prema tome, kada lideri ove trule koalicije pozivaju na hapšenje novinara, na silovanje premijerke, na vešanje predsednika naše države i premijerke, onda na mesta ni smejanju, ni podsmehu. Onda mora jasno da se pita: Da li ste vi normalni? Da li ste vi ubice, ili šta ste? Za Jeremića znamo da je deo međunarodne korupcije, za Ðilasa znamo da se obogatio na narodnoj muci, ali treba jasno da kažu da li su silovatelji i ubice?! Ako nećete vi da nam kažete šta ste, onda država mora da reaguje. Jedan predsednik vlade je ubiien u Srbiji, zar vam nije bilo dosta krvi?"


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maja

pre 5 godina

Država mora da reaguje ozbiljnije i da pošalje ljude u MUP-u Srbije da se spreče bilo koji vid nasilja ili pokušaj nasilja upućeno predsedniku ili bilo kom minisru Vlade Srbije.

bojan

pre 5 godina

Tuzilastvo nesme da zmuri na ovo.Zamislite u Francuskoj ili Nemackoj,Turskoj da neko javno pozove na vesanje predsednika i premijera.Taj nebi izaso iz samice naredni 7 godina do 10.

saska

pre 5 godina

Mora da reaguje policija kako bi se takvim nasilnicima stalo na put

paramonte

pre 5 godina

Na takve predtnji ,drzava bi morala da reaguje.

paramonte

pre 5 godina

Sramota je da takve pretnje prodju nekaznjeno.

Verica

pre 5 godina

Napadi i agresija nikada nista dobro nisu doneli, samo probleme

Dukica

pre 5 godina

Ovo je još jedan pokušaj izazivanja haosa i destabilizacije u Srbiji.

Goran

pre 5 godina

Skandalozno, ne samo da tuzilastvo treba da reaguje, nego i Ana i Aleksandar treba da ga tuze.

Nena

pre 5 godina

To sto se Dragan Djilas javno izvinjava za ponasanje clana svoje koalicije Srdjana Noga samo je pokusaj da prevari gradjane i smanji stetu.

magi

pre 5 godina

Njihova frustracija Vučićem koji ih pobeđuje na svim izborima od mesne zajednice do predsednika Republike tako je velika da su počeli da prete fizičkom likvidacijom.

Mikica

pre 5 godina

Nadlezni organi ce pretalaskati njegov rad i reci od prvog radnog dana, ne sumnjam da ce naci svasta

Bojan

pre 5 godina

Nadlezni su vec preuzeli stvar u svoje ruke i bolje spreciti nego leciti.

Ljubo

pre 5 godina

Nista novo u " Zadruzi " , ne zna se ko koga handri...

neo

pre 5 godina

Nego šta nego država treba da reaguje i to odmah i odlučno,fašizam,poziv na linč i silovanje,moraju se oštro sankcionisati!

Gosa

pre 5 godina

Snkcije na nivou, jedino se tako moze stati na put nasilnicima.

Josip

pre 5 godina

OVoga puta se stvar ne sme prepustiti slucaju, jer se onda oni nece zaustaviti, kao sto ni posle onoga od prosli put nisu.

Jovica

pre 5 godina

Svugde u svetu se pretnja predsedniku smatra za rizik. Kada se javno poziva na linc predsednika i premijera zemlje, onda time ozbiljno treba da se pozabave vise instance.

Tihana

pre 5 godina

Sramota... E to je naša opozicija.Budi bolj, a ne da pljujete. Samo vidimo da ste monstrumi. To srbijine treba

suncica

pre 5 godina

Mora se reagovati. i na adekvatan način sankcionisati. jer ovo prevazilazi svaku granicu pristojnosti!

Dezdemona

pre 5 godina

Neko bi morao da obrati pažnju na svoje izjave. Pretnje su nešto čemu ne smemo pribegavati.

Janko

pre 5 godina

Ana ce morati da uzima telohranitelje, niko vise nije siguran.

cica

pre 5 godina

Treba reagovari momentalno, svašta im može pasti na pamet.

Boško J

pre 5 godina

A šta da se od siledžija očekuje nego da vrše nasilje.

Marko Lučić

pre 5 godina

Već je Tužilaštvo reagovalo i nadam se da ćegospodin siledžija dobiti zasluženu kaznu.

Vanja

pre 5 godina

Policija bi trebalo da reaguje na ovakve pretnje! Ne sme da se toleriše poziv na ubistvo!

Nata

pre 5 godina

Za svaku osudu je ovakvo ponašanje jednog poslanika iz Narodne skupštine!

filip

pre 5 godina

Opozicija samo preti i vredja, bolje nesto da urade pametno ako su u stanju.

kiki

pre 5 godina

Drzava ce sigurno reagovati na ovakve prernje opozicije.

Maja

pre 5 godina

Ovakvi poslanici su bruka za politiku Srbije i takve treba udaljiti i trajno zabraniti rad u politici jer direktne pretnje i poziv na linč premijerki i predsedniku Srbije je bolesno

Tode

pre 5 godina

Manijaci raspali hostapleri su oni .Treba ih kazmiti za pretnje.

Joca

pre 5 godina

Obavezno! To će uliti poverenje građana da neko misli na njihovu bezbednost i da ne mogu se otvorene pretnje tek tako iznositi.

Aca

pre 5 godina

Reakcija je neizbežna. I verujem da će je biti, jer je ovo Božji greh.

Milan

pre 5 godina

Izjava narodnog poslanika i pozivanje na vešanje predsednika i premijerke je za svaku osudu, nadlezni organi hitno da reaguju...

Stanko

pre 5 godina

Narodni poslanik ne bi trebalo da preti bilo kome.

Izbori 2024

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija