• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

19.10.2018

23:28

(FOTO) NIŠLIJE IŠLE U RUSIJU DA TRAŽE ŽENE: Nesvakidašnja akcija opštine Medijana o kojoj priča Srbija!

Politika

(FOTO) NIŠLIJE IŠLE U RUSIJU DA TRAŽE ŽENE: Nesvakidašnja akcija opštine Medijana o kojoj priča Srbija!

Podeli vest

Tridesetak momaka iz Niša i okoline išli su početkom oktobra u ruski grad Belgorod sa ciljem da pronađu sebi izabranicu za ženidbu! Ovu nesvakidašnju akciju organizovala je i finansirala niška opština Medijana, a neženje su uglavnom birane iz javnih preduzeća i velikih kompanija sa juga Srbije

Autobus sa 33 potencijalnih mladoženja prevalio je put od 1.750 kilometara od Niša do Belgoroda i nazad, za dva dana i dve noći, a kako saznajemo, nekima od njih se isplatio toliki put. U Rusiji su za sedam dana boravka pronašli ljubav i sada čekaju uzvratnu posetu dama iz Belgoroda, koja je planirana u novembru, kako bi zaprosili svoje izabranice.

I druge neženje sa
juga Srbije bi u Rusiju

Akcija opštine Medijana podigla je veliku prašinu ne samo u Nišu već u celoj Srbiji. Bilo je i onih koji su smatrali da novac iz budžeta ne treba izdvajati za ovakve stvari, ali još više su se bunili zaposleni u privatnim firmama, jer su za put u Belgorod mogli da konkurišu samo radnici javnih preduzeća.
- Opština Medijana organizovala je ovu akciju sa ruskim Belgorodom jer su ove dve opštine pobratimljene. Delegacija od deset lokalnih čelnika išla je u zvaničnu posetu, bilo je tu i žena koje su išle da razgledaju crkve i manastire, a 33 neženje putovale su specijalno sa ciljem da tamo pronađu sebi buduće supruge, jer je na jugu Srbije mnogo neoženjenih muškaraca. Cilj je bio da pomognemo da se ova loša pojava iskoreni, mi smo im organizovali druženje sa Ruskinjama, pa kako se ko snašao. Niko tu nije imao nikakvu obavezu... Ovog puta konkurisali su samo zaposleni u javnim preduzećima, a možda ćemo akciju proširiti i na privatne firme - kaže nam jedan od organizatora ovog puta.

Krako, ali slatko

Jedan od onih kojima se ovaj daleki put posrećio je i Ivica Stojković (37), koji je u Belgorodu upoznao lepu Ruskinju Olgu. Kaže da je druženje sa njom trajalo kratko, ali da će se nastaviti.

SRBI SU UVELI HRVATE U EU, A SADA IH TRETIRAJU KAO PSE! Hrvatski književnik Igor Mandić razobličio politiku Zagreba!

- Uvek sam želeo da posetim Rusiju, a kad sam čuo da je u okviru puta organizovano upoznavanje sa tamošnjim devojkama i mogućnost ženidbe, rekao sam sebi "što da ne". I prihvatio sam poziv! Tamo sam upoznao simpatičnu Ruskinju Olgu, svidela mi se, malo smo plesali, družili se i za sada je ostalo na tome. Zaista je lepa i druželjubiva i krivo mi je samo što smo imali suviše malo vremena da se upoznamo - rekao je Ivica i dodao da sa velikim nestrpljenjem očekuje da mu Olga uzvrati posetu:

- Nadam se da ćemo se kod nas u Nišu još bolje upoznati, pa ko zna, valjda će da bude i nešto više od druženja. Ja sam dobar domaćin, imam stalan posao, gajim maline, ali ove naše devojke nikada nisu zadovoljne i uvek traže više od toga. A ja sam već u godinama kada mi je vreme za ženidbu. Nadam se da će mi se sa Olgom posrećiti i jedva čekam da se ponovo vidimo, obećala je da će doći kod mene u Niš u novembru - kaže nam Ivica.

Čekaju Ruskinje

Među neženjama sa juga Srbije bio je i Nišlija Miodrag Cvetković (46) koji se, nažalost, iz Rusije nije vratio sa tako lepim uspomenama kao Ivica. On se žali da su ih organizatori upoznali sa tek desetak-petnaestak Ruskinja i da je njih 33 moralo da se bori za njihovu naklonost.

- Kazali su nam da će nas u Rusiji čekati mnogo devojaka, njih pedesetak. Da može da se probere i da to sve izgleda kako i priliči. Kad tamo, upoznali su nas tek sa desetak njih. Ovi naši su odmah počeli da navaljuju, po dvojica, trojica nas borili smo se za naklonost jedne dame. Nadamo se da ću se sa nekom naći "oči u oči", da to bude romantično, ali slaba vajda. Ne ispade od toga ništa. Ipak, nisam izgubio nadu, rečeno nam je da se sprema uzvratna poseta, pa verujem da ću tada biti bolje sreće i da ću pronaći ženu svog života, nada se Miodrag.

ZLO SE POVAMPIRILO! MESIĆ: SRBIMA SE NE SME DOZVOLITI DA MENJAJU GRANICE KOSOVA: Ustaša tvrdi da SAD ne znaju šta rade!

NATO: ČIM ALBANCI FORMIRAJU VOJSKU, VIDEĆEMO DA LI KFOR TREBA KOSOVU: Za sve Moraju imati našu dozvolu!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lucky

pre 5 godina

Gluposti. Novac je zaista trošen bez veze. Ići na toliki put samo da bi se družio s nekim na nekoj neobaveznoj "udvaračini" ili možda još bolje rečeno "izlasku" je suludo. Na takav fazon su mogli izaći i kod nas u neki klub pa se udvarati. Ako su u tridesetim i četrdesetim godinama pa nisu starci omatrojeli,do vraga. Uostalom,kako sam pročitao,svi su zaposleni i dobro situirani.Put u Albaniju je jedino bio opravdan jer se je obostrano ciljno, iskreno i konkretno išlo na sklapanje braka.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija