• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.Babić

20.10.2018

21:01

VOJISLAV ŠEŠELJ ZA INFORMER TVRDI: Zorana Mihajlović namešta američkom ambasadoru Skotu POSAO OD 10.000.000 EVRA!

Politika

VOJISLAV ŠEŠELJ ZA INFORMER TVRDI: Zorana Mihajlović namešta američkom ambasadoru Skotu POSAO OD 10.000.000 EVRA!

Podeli vest

Lider SRS Vojislav Šešelj tvrdi da je uhvatio potpredsednicu Vlade Srbije i ministarku građevine Zoranu Mihajlović u kriminalu teškom više stotina miliona evra

U intervjuu za Informer Šešelj kaže da Mihajlovićeva namešta tendere za izgradnju autoputa američkim firmama, iako Kinezi nude znatno povoljnije uslove. 

Ode Zorana kod žutih


"Jeste videli kako su žuti, kao po komandi, skočili da je brane od mene. Oni imaju istog gazdu, Skota. Očekujem da uskoro Zorana preleti u žuti tabor"
Vojislav Šešelj, lider SRS

Šef radikala naglašava da ima dokaze da će Skot samo od jednog posla dobiti "proviziju" od čak deset miliona evra!


- Najstrašnija hajka na mene u Skupštini i žutim medijima podigla se jer sam uhvatio Zoranu u kriminalu oko izgradnje autoputa Preljina-Pojate. Ona je taj posao dala američkoj kompaniji "Behtel" za 800 miliona evra, iako su Kinezi i Azerbejdžanci zajedno ponudili da završe sve za 500-600 miliona.

- Rečeno nam je da ti Kinezi kao nisu stručni... Pa ti Kinezi grade Pelješki most i sve najkomplikovanije saobraćajnice u regionu, a kod nas kao ne mogu da rade. Zašto? Pa, da bi Skot dobio svojih deset miliona evra, Zorana isto toliko i svi zadovoljni...

Imate vi dokaze za te tvrdnje?


- Naravno da imam. Pa jeste li videli kad sam je napao u Skupštini, kako su odmah, kao po komandi, graknuli ovi žuti iz opozicije da je brane. Logično, kada im je isti gazda, Skot. Kao što rekoh, očekujem da uskoro Zorana preleti kod njih. Naprednjaci pod hitno moraju da je počiste iz Vlade jer nanosi ogromnu štetu svojim kriminalom i radom za Amerikance. Neophodna je rekonstrukcija istog časa...

Đilase, da te naučim šta je govor mržnje...

Šta mislite zašto nas Dragan Đilas ovoliko napada i traži zatvor za naše urednike?
- On očigledno hoće da privuče malo pažnju na sebe i koristi Informer za svoju političku borbu, ali vidi se da pojma nema. Optužuje vas za govor mržnje, a toga ni u tragovima. On, bre, misli da je govor mržnje kad ti neko psuje majku!? Svašta... Bolje da je mene pitao za savet, dve knjige sam o govoru mržnje napisao. Evo, biću narednih dana na Sajmu knjiga, imaćemo duplo veći štand nego prošle godine.

Ali što onako napadoste Gordanu Čomić?

- Zato što nema smisla da dolazi redovno u Skupštinu onakva, trebalo je da obrije brkove i tako ispoštuje instituciju.

Srđanu Nogu, poznatom po pretnji vešanjem premijerki i predsedniku, obećali ste batine. Zašto?

- Pričao je da od Vučića svakog meseca dobijam 60.000 evra. I jednom posle ga sretnem u skupštinskom restoranu. Priđem i pitam - jesi ti taj Nogo?. Kaže - jeste. E, pa jebaću ti majku, kad-tad! A on u šoku i ti njegovi, samo ćute i ne miču se... Moraće da dobije koju vaspitnu, nisam odustao od toga.

Foto: Informer

 

Sin Aleksandar raste u ozbiljnog političara

Mnogi vaši protivnici sve češće ističu da vaš sin Aleksandar polako postaje isti otac. Kako se vama čini?
- Dosta dobro ovladava materijom, imao je nekoliko zapaženih govora u Savetu Evrope, razgranao je odnose sa raznim političkim činiocima u svetu. Zna solidno engleski i ruski i mislim da ima potencijal da se razvije u ozbiljnog političara.

Ne odustajete ni od kupovine kuće u Preševu, poput one u Hrtkovcima?

- Kakvo odustajanje?! Jedan moj prijatelj tamo već traži kuću. Neću nipošto da bude srpska, pa da ispadne da podstičem iseljavanje našeg naroda. Ne, pozajmiću novac od dobrih ljudi i kupiti neku albansku kuću tamo. Albanci se zasad malo, kako čujem, snebivaju, ali verujem da će sve proći u redu.

Plašite li se možda reakcije tamošnjeg stanovništva kad se pojavite kao kupac?

- Što bih se plašio?! Nikad se u životu nisam plašio, pa ne znam što bih sad. Uostalom, ako država može da angažuje 1.000 policajaca da čuvaju Čedu, Čanka, Kandićku, Biserko i slična govna, ne vidim što ne bi tako i mene čuvali.

Nebojša Krstić vas je pozvao da, ako ste već hrabri, kupite kuću u Prizrenu...

- E, tog Tadićevog savetnika ne vredi da komentarišem. Pa veće govno od Borisa Tadića verovatno nikad nije bilo na čelu države. Kakav je bio predsednik, takav mu i ovaj savetnik.

 

(VIDEO) ŠEŠELJ NA PINKU: Đilas tuži medije zbog govora mržnje - TO JE IDIOTLUK NAJGORE VRSTE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 5 godina

Mislio si da je "Trampe Srbine" dovoljno, a Šeki? A Srbi na KiM i njihova bezbednost? A želja današnje Srbije da vodi računa o miru i dostojanstvu svih svojih građana kao i Srba u regionu? A vojna neutralnost Srbije i odbijanje neviđenih pritisaka kako dela vlasti tako i dela opozicije da ne pristane da uđe u NATO? A borba za dostojanstven život građana i ozbiljan dugogodišnji pristup reformama? A zaštita ranjivih grupa, žena, dece, nacionalnih manjina? A svi mediji? A preteški dijalozi sa svima u regionu i svim nezadovoljnicima i celom opozicijom... Pa previše ste tražili a još više i dobili od ove male Srbijice. Dobili ste lidera u regionu koji ima sluha i za svetska pitanja i koji vas je proveo sve po prvi put u istoriji kroz strahovito težak period bez rata. Možda je vreme da potražite drugačiju Srbiju. Neku manje kvalitetnu da ne bode oči i da samo sluša. Pretpostavljam da bi nekima laknulo, ali bi mnogima bilo i žao. Svejedno. Gledajući slučaj Makedonije i njen narod, ova današnja Srbija je svom narodu sačuvala ono najvažnije: dušu i ponos. Svim njenim građanima. Dovoljno za uspešnu i časnu budućnost.

Ljubo

pre 5 godina

Niste vi " zuti" ,vec ste svi " crveni " da mi se gadite ,...dokle ce vise ovaj politicki sljam godinama isti da siluje Srbiju ,?!....

deda Raša

pre 5 godina

U pravu si Sesko. Da nama ameri grade puteve a porusili nam kompletnu infrastrukturu tokom bombardovanja. Ne treba im dozvoliti da privire u Srbiju. Trebali su prvo platiti za ono poruseno. E Srbijo sta si docekala, da ubice nase dece nazivas jos i prijateljima, gde vam je patriotizam i moral?

Kazo

pre 5 godina

U principu, slažem se da taj autoput grade amerikanci, ali kompletno osvom trošku , da barem delom nadoknade ono što su nam uništili 1999. godine. Podrazumeva se da izvođači radova budu naše firme.

surovi

pre 5 godina

Nije problem izgradnja auto puta. Problem je ŠTA ĆE ISPOD NJEGA da provuku i postave.

Živko

pre 5 godina

Dr. ŠEŠELJ je uvek u pravo. Direktno optužuje, a niko ga ne tuži!!!!!! Zorana Mihailović je naj opasniji žuti korov u S.N.S

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija