• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.11.2018

11:00

PALMA: Ugljaninu, kad je u vlasti, Srbija je majka, a kad nije, onda je fašistička - NEKAD JE SULJO BOŠNJAK, A NEKAD SULJA SRBENDA!

Politika

PALMA: Ugljaninu, kad je u vlasti, Srbija je majka, a kad nije, onda je fašistička - NEKAD JE SULJO BOŠNJAK, A NEKAD SULJA SRBENDA!

Podeli vest

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je da se Sulejman Ugljanin grdno vara ako misli da će ucenama uspeti nešto da postigne, jer građani u Raškoj oblasti znaju da Srbija vodi računa o njima

- Mi moramo da konstatujemo da se u Raškoj oblasti između tri lidera vodi borba za vlast, odnosno ko će biti u Vladi Srbije. Kada je Sulejman Ugljanin bio ministar u Vladi Srbije on je govorio "Srbija je majka naša koja brine o Raškoj oblasti", a kada više nije bio ministar, a Rasim Ljajić ostao u Vladi, Ugljanin je počeo da šalje militantne poruke. Što se tiče Muamera Zukorilića za njega mogu da konstatujem da se promenio i nije više onaj Zukorlić od pre deset godina - rekao je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma gostujući na Hepi televiziji.

- Siguran sam da će turski predsednik Erdogan, koji je veliki prijatelj Srbiji, reći: "Suljo, nemoj to da radiš. Političke funkcije se ne dobijaju militantnim porukama, nego glasovima, Suljo. Izađeš na izbore, pa kada te ljudi izaberu ti ćeš biti važan politički faktor u Srbiji" - rekao je Palma, uz opasku da možda Ugljanin u ovom trenutku misli da je Raška oblast neko žarište i da će on da predstavlja to žarište, ali on je politička prošlost.

- Turski predsednik Erdogan zna sve o tim političarima iz Novog Pazara i on sada više veruje Aleksandru Vučiću nego svim ostalima koji sebe nazivaju vođama Bošnjaka. Mora da se poštuje Ustav Srbije. Da je to neko drugo vreme i da neko ko ima političku funkciju kaže da je Srbija fašistička država, za to se ide u zatvor i za to ne može da te štiti nijedan imunitet i da budeš neko ko će da sipa ulje na vatru u trenutku kada Srbija ima problem sa Kosovom i Metohijom i kada treba da uđe u Evropsku uniju - istakao je Marković i dodao da Ugljaninu niko ne veruje.

- Kada bi ponovo postao ministar, Sulja bi rekao: "Srbijo, majka naša, ti si najbolja, ti brineš o svim nacijama i nikada nije blilo bolje nego poslednih 10 godina". On se nekada zove "Suljo Bošnjak", a nekada "Sulja srbenda". To što radi Ugljanin je čist marketing, jer on ne može da živi bez funkcije i kada bi mu sada Vučić ponudio i da bude direktor magacinskog prostora, iako je magacin prazan, on bi i to prihvatio. Grdno se vara i Sulejman Ugljanin i njegovi sledbenici da će tom ucenom dobiti nešto lično. Srbija veoma dobro vodi računa o Raškoj oblasti i svim delovima Srbije, tako da se više nikada neće desiti da pojedinci kao Sulja izmanipulišu narod i da mi ponovo uđemo u neki rat. Od toga nema ništa, Suljo, džabe si krečio - zaključio je Marković.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 5 godina

Kako ga ućutkati? ... Dajte mu da bude MINISTAR ZA ZANOŠENJE NA KRIVINI? Vuk sit a ovce na broju.Ali gde čoban?

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija