• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.11.2018

20:37

DMITROVIĆ RASTURIO OPOZICIJU: Nazivaju sebe antifašistima, a sarađuju sa Prištinom i Hrvatskom tamo gde FAŠIZMA ZAISTA IMA!

Politika

DMITROVIĆ RASTURIO OPOZICIJU: Nazivaju sebe antifašistima, a sarađuju sa Prištinom i Hrvatskom tamo gde FAŠIZMA ZAISTA IMA!

Podeli vest

Medijski analitičar Ratko Dmitrović postavio je opoziciju i žute hejtere na svoje mesto, i objasnio im neke stvari

Dmitrović je na svom profilu na Twiteru reagovao je na prozivke opozicije i njima bliskih medija koje aktuelnu vlast i predsednika Aleksandra Vučića nazivaju fašistom i upoređuju ga sa Adolfom Hitlerom.

- Današnji ANTIFAŠISTI Srbije borbu protiv fašizma vode u Beogradu, dakle tamo gde ga nema, a istovremeno su, PAZITE SADA, u izuzetno dobrim odnosima sa Prištinom i Zagrebom, tamo gde fašizma zaista ima - napisao je on.

 

 

JOŠ JEDAN DOKAZ STRAŠNE CENZURE U SRBIJI! Eto, naslovna strana Danasa s Vučićem i Hitlerom, na primer! DA LI JE TO TA SLOBODA MEDIJA!?

DMITROVIĆ RAZVALIO OPOZICIJU: Što vi niste našli partnera za Bor - BOLJE VAM JE DA ĆUTITE!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aleksandra

pre 5 godina

Opozicija je dno dna.Ne znaju sta ce vise od mrznje prema A.Vucicu.

Todor

pre 5 godina

Opozicija u Srbiji tačnije SzS je skupila sav ološ u svoj sastav. Sve one koji su radili i rade na uništenju Srbije i srpskog naroda.

Mrrrr

pre 5 godina

Pojedinci su radi sopstvene koristi spremni da prodaju i sopstvenu zemlju pa zato blisko saradjuju sa onima koji nas najvise mrze-Albancima i Hrvatima.

Rafaelo

pre 5 godina

Navikli su da saradjuju sa neprijateljima, žuta je to banda...

Pedja

pre 5 godina

Nema Srbiji većeg neprijatelja nego Srbina! Putuju po svetu tužakaju svoju zemlju, omalovažavaju vlast karikaturama, ne ponose se istorijom! Moramo stati na kraj takvima ukoliko želimo da sačuvamo svoju državu i narod.

Marko Lučić

pre 5 godina

Pedja:Na žalost neki naši Srbi tumaraju svetom i blate svoju državu i njene građane.

anatodorovic

pre 5 godina

Opozicija je jedno leglo parazita, koji misle da ce im Vucic , dozvoliti da uniste drzavu i da je opeljese!

NevenaK

pre 5 godina

Od opozicije smo navikli svasta da cujemo, a nista pametno

Katja

pre 5 godina

Opozicija samo da protivreci. Tome sluze, toliko bacaju!

Katja

pre 5 godina

Uhvatili se fasizma. Opozicija se tacno gubi i samo se prica da bi uzeli, jadni, malo prostora u drustvenom zivotu.

maki

pre 5 godina

Opozicija, u svojoj nemoci, stalno na najgori moguci nacin zeli da smanji znacaj sadasnje vlasti. Sto to vise zele, manje im polazi za rukom. Iznose neistine, blate i prozivaju, lose komentarisu, cak neumereno i nekulturno, prizivaju haos i nerede...

Kristina

pre 5 godina

Potpuno se slazemo , mozda su i gori od Albanaca jer se kriju iza maske patriote , a rade sve da nas uniste.

Vladan

pre 5 godina

Danasnja opozicija u Srbiji tacnije SzS je skupila save one u svoj sastav koji pre svega ne zele dobro svojoj drzavi. Sve one koji su radili i rade na unistenju Srbije i srpskog naroda.

emilina

pre 5 godina

Svi su oni tokom svoje vlasti izdali srpski narod.

jasminajo

pre 5 godina

Jedno pričaju a drugo rade i time sami sebe kopaju sve dublje! Očajnički povlače poteze koji im se obijaju o glavi! Dok su bili u foteljama povlačili su poteze koji su Srbiju mnogo koštali a sada bi izgleda da to nastave samo što im to narod neće dozvoliti!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija