• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

13.11.2018

19:33

VESIĆ: Ðilas mrzi Srbiju, jer ga neće!

Politika

VESIĆ: Ðilas mrzi Srbiju, jer ga neće!

Podeli vest

Dragan Ðilas nije opozicija Vučiću, već Srbiji, koju mrzi zato što Srbija neće da glasa za njega, rekao je danas član Predsednistva SNS Goran Vesić

On je tako reagovao na izjavu Ðilasa, ranije danas u Čačku, da na svečanosti u Parizu nije bilo zavere, te da je mesto koje je dato predsedniku Srbije znak odnosa Francuske prema njemu, a ne prema Srbiji.

- Meni je neverovatno da Dragan Ðilas priča o međunarodnoj poziciji Srbije kada koristi svaku prilku da blati svoju zemlju i tera strane investitore", ističe Vesić, navodeći da "današnja Ðilasova izjava u Čačku najbolje potvrđuje da čime se Ðilas ponosi, pametan se stidi". 

Ðilas misli da smo zaboravili kako je pisao MMF-u blateći svoju zemlji, iznoseći laži i vređajući ih što podržavaju Srbiju, primećuje Vesić. 

- Svako normalan bi bio ponosan da se njegov predsednik sastane u poslednje četiri godine 11 puta sa kineskim predsednikom i premijerom, 13 puta sa ruskim predsednikom Putinom, desetak puta sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, sa evropskom i američkim zvaničnicima. . . O tome su Dragan Ðilas i njegov šef Boris Tadić mogli samo da sanjaju. I sada će Dragan Ðilas da priča o tome kakva je međunarodna pozicija Srbije - navodi Vesić u reagovanju. 

Prema njegovim rečima, žalosno je da Dragan Ðilas priča o tome da li svet danas prepoznaje zasluge Srbije u Prvom svetskom ratu kada Beograd dok je on bio gradonačelnik nije ni slavio 1. novembar - Dan oslobođenja grada iz 1918. godine, a nije slavio ni 20. oktobar. 

- Za njega, dok je vladao Srbijom, nije postojala srpska istorija. Interesovalo ga je samo koliko će reklamnih sekundi da proda Studiju B i RTS i koliko će miliona evra da zaradi - kaže Vesić. 

Dodaje da Dragana Ðilasa nije sramota da javno kaže da mu smeta snaga SrpskeVojske koja je pokazana na vojnoj vežbi. 

Smeta mu, kaže, i činjenica da je Srbija kada je Aleksandar Vučić 2012. godine postao ministar odbrane imala samo jedan neispravan avion"mig", a da ima 10 aviona. 

Srbija nikada nije imala više tenkova nego danas, ističe Vesić i dodaje da je to ono što smeta Draganu Ðilasu. Smeta mu činjenica da je srpska vojska postala pod Vučićem jedna od najjačih u ovom delu Evrope. 

- Sve to pokazuje da Dragan Ðilas nije opozicija Aleksandru Vučiću, već Srbiji koja ga je prezrela i ne glasa za njega. Zato on mrzi Srbiju - zaključuje Goran Vesić.

Srbija je u I svetskom ratu izgubila preko milion ljudi i položaj koji je imao predsednik u Parizu na obeležavanju 100 godina od završetka rata je ponižavajući, rekao je danas Ðilas u Čačku novinarima.

On je istakao da ne veruje u priče i teorije zavere kako su raspoređena mesta za sedenje, te dodao da bi, da je Vučić cenjen i ugledan u Evropi, neko u protokolu shvatio da je to taj predsednik, da je to ta Srbija koja je žrtvovala živote svoji građana za slobodu. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tijana

pre 5 godina

Ko bi zeleo unistitelja i uzurpatora svega dobrog sto smo imali i sto mozemo da imamo.

Anja

pre 5 godina

Djilas tone sve dublje na dno , narod ga ne moze gledati.

Kile

pre 5 godina

Djilas je covek pun mrznje prema svom narodu!Da nije tako,ne bi cinio sve da Srbiju vrati tamo gde je bila dok je on bio na vlasti-odnosno na samo dno!

Aleksa

pre 5 godina

Srbija više ne želi da je vode tajkuni i svetski lopovi, a pošto silom ne može na vlast Đilasu ostaje samo da mrzi Srbiju...

Aleksa

pre 5 godina

Dragan Djilas treba da se pomiri sa cinjenicom da ga narod ne zeli, i da nikada vise nece dobiti podrsku naroda.

Romana

pre 5 godina

Zašto bi ga htela kada ju je samo iskoristio?!

mita

pre 5 godina

U potpunosti se slažem sa Vesićem!Đilas mrzi sve oko sebe i gleda samo svoj interes!

Ana

pre 5 godina

Samo dalje Đilase...uništio si sve!!!Pa ko bi te volio

Nikola

pre 5 godina

Pa nije niko lud da podrzi djilasa lopovcinu.

Nk

pre 5 godina

Djilas da voli Srbiju ne bi je ostavio u velikim problemima, gde je zahvaljujuci Aleksandru Vucicu Srbija stala na

Ana

pre 5 godina

Kada Đilas priča o drugima, što se ne seti kako su primali njega i njegove iz DS-a bilo gde u Evropi i Svetu, bolje rečeno kako ih nisu nigde uvažavali a još manje primali u zvanične posete. Neka uporedi koliko je do sada velikih svetkih državnika bilo u poseti Srbiji u njegovo vreme vladavine a koliko sada. Cifre govore više od lažnihi zjava, zato bolje neka ćuti i ne daje sam sebi autogolove.

Reki

pre 5 godina

I Srbija mrzi Djilasa a to mu je pokazala na Bg izborima.

Olja

pre 5 godina

Đilas je uvek stavljao lični interes ispred interesa države!

Milan

pre 5 godina

Gradjani Srbije odavno su provalili Djilasa, kako da budu za njega kad je lopurda najveća...

Biljana

pre 5 godina

Dragan Djilas se folira sa ovim savezom za Srbiju. To su samo price ko ce koga pre da prevari, tu nista nema pozitivnog. Vrem ce uskoro pokazati svu besmislenu smisao formiranje ovog saveza. Njega interesuje samo kako da se docepa novca.

Milan

pre 5 godina

Djilas je previse bio zauzet pljackanjem gradjana i drzave, al su ga provalili, pa ko moze da glasa za ovog lopova.

Bore

pre 5 godina

Za vreme Djilasa postojala je samo otimacina uicne svrhe.

Gorica

pre 5 godina

Mrznja nikome nije donela dobro vec samo napkostila onome koji zarad licnog interesa mrzi sve ono sto je pozitivno.

Tamara

pre 5 godina

Pa nece ga jer ne zeli dobro Srbiji i narodu, nego samo sebi zeli dobro.

jelena

pre 5 godina

Srbija ga neće jer je lopov i prevarant. A to nikome ne treba.

Jovan

pre 5 godina

Đilas voli samo sebe i svoje milione pa kad bi mogao da uzme još neki od naroda i države to je cilj njegove politike.

Slavica

pre 5 godina

Narod zna kome treba da veruje i to pokazuju vec gidinama pruzajuci podrsku vladajucoj stranci i Vucicu.

Borislava

pre 5 godina

Naravno da mrzi Srbiju posto narod nece da glasa za one koji su je rasturili.

Sanja

pre 5 godina

Đilasa srpski narod nikada nije interesovao ni tada, niti ga interesuju sada. Njega zanima samo kako da napuni svoj Džep.

Dana

pre 5 godina

Једини Ђиласов циљ је да се домогне власти .

vera

pre 5 godina

Ali zato Djiki voli pare,a to je ipak zaradio u Srbiji,,,a narod bira koga nece u svakom slucaju.Obostrana mrznja na srecu!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija