• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

18.11.2018

21:03

UHAPŠEN SRBIN NA JARINJU: Milosav Dašić izveden iz autobusa koji je išao iz pravca centralne Srbije!

Politika

UHAPŠEN SRBIN NA JARINJU: Milosav Dašić izveden iz autobusa koji je išao iz pravca centralne Srbije!

Podeli vest

Milisav Dašić iz Osojana kod Istoka izveden je danas iz autobusa i uhapšen na punktu Jarinje, na severu Kosova i Metohije, rekli su za RTS predstavnici Privremenog organa opštine Istok

Kako se navodi, Dašić je autobusom putovao iz pravca centralne Srbije.

- Izveli su ga iz autobusa i rekli vozaču da može da nastavi, a ostalim putnicima vratili licne karte - preneli su izvori RTS-a, i naveli da su Dašica uhapsili pripadnici kosovske policije.

Iz centra policije u Prištini još nisu potvrdili privođenje i hapšenje Dašića, a motiv izvođenja i hapšenja za sada nije poznat.

Dašić (54 godine) je rođen u Brestoviku kod Peći, a više godina unazad živi u Osojanu, gde je zasnovao porodicu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
millorad dodik

pre 5 godina

svaki ratni zlocinac bice hapsen na kosovo na jarinje brnjak merdare i skoro i po celom svetu ne moze ni bog da vas spasi.kako bese sever kosova ne kontrolisu albanci? hoce da zauzme sever.tacno mi hocemo sever to je novi pazar nis toplica.

Radomir

pre 5 godina

Eto to je prikaz onoga sto ce se dogadjati ako Kosovo udje u Interpol. Poslace Interpolu optuznice sa "dokazima" za polovinu Srba sa severa Kosova, ovi ce da se sklanjaju u Srbiju, a druga polovina koja jos nije optuzena ce u strahu da to ne budu, se sama iseliti. I, eto njima praznog severa. Kako koji Srbin bude odlazio i napustao svoje kuce, stanove i imanja, naseljavace Albance, vremenom unistiti sve sto je bilo kakav trag postojanja Srba kroz istoriju na tom prostoru i napisati novu istoriju u kojoj nikada Srba nije bilo, naravno uz potpis i potvrdu zapada da je ta istorija verodostojna. Ono sto zapadu, narocito zapadnoj Evropi jos nije jasno je da ce se kasnije za d*pe ujedati zbog ovoga sto sada rade.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija