• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.11.2018

21:29

DEMOKRATSKA NARODNA PARTIJA CRNE GORE: Srbija u Interpolu još jednom dokazala da je KOSOVO MAFIJAŠKA DRŽAVA

Politika

DEMOKRATSKA NARODNA PARTIJA CRNE GORE: Srbija u Interpolu još jednom dokazala da je KOSOVO MAFIJAŠKA DRŽAVA

Podeli vest

Demokratska narodna partija Crne Gore pozdravila je veliki uspeh Srbije na Generalnoj skupštini Interpola, kojom je još jednom potvrđena činjenica da je kvazi država Kosovo nastala na zločinu, terorizmui i kriminalu, i da joj kao takvoj nema mesta na međunarodnoj sceni

Ispred DNP javnosti se obratio portparol Nikola Jovanović, saopštenjem koje u celosti prenosimo:

- U ime Demokratske narodne partije ovom prilikom želim da čestitam veliku pobjedu Republike Srbije u Generalnoj skupštini Interpola  kojom se potvrđuje da kvazi država Kosovo koja je nastala na zločinu, terorizmu i kriminalu ne može dobiti međunarodni status da se bori protiv kriminala.

Očigledno je da među državama članicama međunarodne policijske organizacije postoji značajan broj onih koji su svjesni karaktera tzv.država Kosovo. Paradokslano bi bilo za Interpol da u svoje redove primi one koji su se do juče nalazili na njihovim potjernicama i da istima povjeri poslove borbe protiv organizovanog kriminala.

U svemu ovome, nažalost, još jednom je politički vrh Crne Gore odigrao sramnu ulogu na čelu sa ministrom vanjskih poslova Srđom Darmanovićem koji je prije neki dan licemjerno izjavio da su odnosi Crne Gore i Srbije najbolji mogući od sticanja nezavisnosti. Imajući u vidu kako su predstavnici Crne Gore glasali povodom zahtjeva tzv.države Kosova o prijemu u UNESCO, INTERPOL, i nedavno izricanje zabrane ulaska intelektualcima iz Srbije na teritoriju Crne Gore, onda je jasno da ti odnosi nikada nisu bili gori i da ovakve izjave predstavljaju uvredu zdravog razuma.

Konstantno stavljanje na stranu protiv interesa Srbije i pogrešne procjene koje šef crnogroske diplomatije donosi u ovim i sličnim slučajevima, zahtijevaju da isti podnese ostavku. Crna Gora nije imala niti jedan razlog da glasa za prijem tzv. države Kosovo u bilo koju međunarodnu organizaciju baš kao što nije imala niti jedan razlog da prizna istu za državu.

Kako je to saopštio i aktuleni premijer 85 % građana je bilo protiv te odluke tako da je ista nelegitimna. Imajući to u vidu jasno je da marionetski crnogorski režim služi interesima drugih država i centara moći i da permanentno radi suprotno interesima Srbije.

Zbog svega toga bi bilo za očekivati da dođe do izricanja recipročnih mjera i zabrane ulaska šefa diplomatije Crne Gore na teritoriji Srbije jer bi to bilo logičan potez posebno nakon poslednjeg skandaloznog glasanja predstavnika Crne Gore u Generalnoj skupštini Interpola, rekao je u saopšte nju portparol DNP  Nikola Jovanović.

 

(VIDEO) VUČIĆ O GLASANJU U INTERPOLU! Pokazali smo da Srbiju nije lako pobediti i poniziti!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija