• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.11.2018

15:00

(HIT VIDEO) MNOGO STE BRE SPORI, MORA TO BRŽE! Evo kako je Palma držao trening egipatskim kik bokserima!

Politika

(HIT VIDEO) MNOGO STE BRE SPORI, MORA TO BRŽE! Evo kako je Palma držao trening egipatskim kik bokserima!

Podeli vest

Predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma tokom posete Egiptu imao je priliku da tamošnjim kik bokserima održi kraći trening i evo kakve je utiske stekao...

- Mnogo ste bre spori, mora to brže - rekao je Palma nezadovoljan ručnom tehnikom pojedinih egipatskih kik boksera.

Inače, u Markovićevu čast u sportskom centru u Hurgadi je organizovan međunarodni kik boks tromeč između Egipta, Rusije i Italije.

- Veoma smo počastvovani što je Dragan Marković, kao jedan od najvećih svetskih promotera kik boksa obišao naš sportski centar u Hurgadi i njemu u čast smo organizovali kik boks tromeč između Egipta, Rusije i Italije. Posebno smo zahvalni što je prihvatio da bude sudija na tom meču, kao i da u svojstvu trenera vidi koliko su naši kik bokseri spremni - izjavio je vlasnik sportskog centra u Hurgadi Ibrahim Mohamed Abdel Salam.

- Mečevi su bili odlični i video sam nekoliko veoma dobrih kik boksera. Svi su pružili maksimum, kako pobednici, tako i poraženi - izjavio je nakon ovog sportskog događaja Marković.

(VIDEO) PALMA NAKON POSETE EGIPTU: Prioritet je jačanje ekonomske saradnje između dve države!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija