• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

23.11.2018

23:59

SRPSKA LISTA: Bogdanović, Jeremić i ostale štetočine portparoli Prištine i njenih sponzora!

Politika

SRPSKA LISTA: Bogdanović, Jeremić i ostale štetočine portparoli Prištine i njenih sponzora!

Podeli vest

Goran Bogdanović, Vuk Jeremić i sve ostale "štetočine" su srpski portparoli Prištine i sponzora samoproglašene kosovske nezavisnosti, saopštila je večeras Srpska lista, reagujući na intervju Bogdanovića listu Danas,

- Goran Bogdanović, Vuk Jeremić i sve ostale štetočine, kao i oni koji im daju medijski prostor, jesu veći podlaci od Ramuša Haradinaja i Hašima Tačija, jer albanski separatisti makar veruju da se iza njihovog besmislenog nasilja krije nekakav viši cilj, dok ovi srpski portparoli Prištine i sponzora samoproglašene kosovske nezavisnosti nemaju nikakav drugi motiv osim najpoganije zlobe i srebroljublja- navodi Srpska lista u saopštenju. 

Kako se navodi, razumljivo je što Bogdanović kaže da mu se ne sviđa ozbiljnost sa kojom Srbija reaguje na zločinačke pritiske na srpski narod na KiM, jer, kako kažu uz Srpskoj listi, on i njegova "žuta klika sistematski su činili sve da KiM nepovratno udalje od Srbije", a KiM im je služio za pribavljanje lične koristi.

Kako se dodaje, razumljivo je i što Bogdanović misli da je izgladnjivanje Srba na KiM i razbijanje srpskih glava jedna velika predstava, jer "njemu i njegovim žutim saučesnicima, politika je bila samo hobi i igra, nešto čime su pravili pokriće za lopovluk, otimačinu i rasprodaju svega što su generacije naših predaka vredno gradile i sticale i za šta su krv i znoj prolivale". 

Da su Bogdanović i njegovi šefovi svojevremeno makar malo radili u korist građana i svoje države, Srbi na KiM danas verovatno ne bi ni bili u situaciji da moraju da se bore da svetu objasne da njihovi životi nisu bezvredni i da srpska deca imaju pravo na hleb i mleko, ističu iz Srpske liste.

- Mi, Srbi na KiM smo preživeli i Jeremića i Bogdanovića, i čak prešli preko svog zla koje su nam naneli - kaže se u saopštenju, ali i ističe da njihovo relativizovanje ozbiljnosti pretnje kojoj smo izloženi neće im nikada zaboraviti, uz nadu da im to neće oprostiti ni građani u centralnoj Srbiji, koji su danas, veruju, i srcem i mislima sa Srbima sa KiM.

 

ALBANCIMA SE NAPAD NA SRBIJU VRAĆA KAO BUMERANG: Uništiće sami sebe, FABRIKE STAJU, RADNICI IDU NA ULICU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 5 godina

Što se Bogdanovića tiče, možda bi sadašnje rukovodstvo njegove države Srbije nakrivilo fes i zaigralo kolo. Ali takva su vremena došla i sa takvim prištinskim rukovodstvom imaju posla, da ne znaju kada zanoće, da li će nekom Srbinu na KiM da bude razbijena glava. Dali će nečija deca da prežive i dožive traumu. Da li slobodno mogu do svoje škole. Do prodavnice da kupe sve ono što inače kupuju, a da to nije ukinuto, zapaljeno ili preskupo. Da li će neko opet da preti monasima, zadržava humanitarne konvoje, vernike na administrativnom prelazu, brani ulazak Arno Gujonu itd...itd... Čini mi se da su svi pomalo zatečeni današnjom Srbijom. Pa i Bogdanović. Ali i to je u redu. Nije u redu da jeremić bude zatečen. Valjda je navikao na blazirane pojave, laž, manipulacije i iskreno neiskren odnos prema svemu. Pa i državnim pitanjima. Srbija je u svakom slučaju uz svoj narod svuda u regionu. Naročito na KiM jer je najugroženiji u savremenoj Evropi. Nadam se da će se stvari menjati na bolje.

Tijana

pre 5 godina

Bogdanović, Jeremić i sve ostale "štetočine" su srpski portparoli Prištine i sponzora samoproglašene kosovske nezavisnosti, saopštila je večeras Srpska lista i mi se slazemo sa svim izrecenim.

Veljko M

pre 5 godina

Ovaj Bogdanović da ima imalo obraza ne bi se uopšte pojavljivao u javnosti.

Marija

pre 5 godina

Većih ološa od Jeremića i njegove kompanije nema.

Pavle

pre 5 godina

Jasno je da Jeremić i ostala kompanija podržavaju mere Prištine i pokazuju da im uopšte nije stalo do Srba na Kosovu i Metohiji. Ali ima ko da brine od Srbima na Kosovu i Metohiji i nikada ih neće ostaviti na cedilu, ma koliko to Jeremić i ekipa žele.

Ana

pre 5 godina

Jadno je i bedno kad bi zarad nekog politickog poena prodali svoje ljude u ovako teskoj situaciji.

Vida v

pre 5 godina

Godinama su imenovani unistavali nas narod na Kosovu. Nema sumnje da je Jeremic saradnik albanaca i ratnih zlocinaca.

Nk

pre 5 godina

Ovaj sljam od Bogdanovica i Jeremica su portparoli Pristine

Iva

pre 5 godina

Ljigavci jedni. Nije im bilo dosta, pa bi još da uništavaju srpski narod.

Prevara

pre 5 godina

Ko je bio u Vladi Srbije 1999. godine kada je Kosovo nepovratno izgubljeno. Sve dalje što se dešavalo je posledica toga, pa i ovi današnji događaji. Dosta zamagljivanja događaja i zaglupljivanja naroda.Jeremic je obican prevarant!!

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija