• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.11.2018

19:19

NOVA SRAMNA HAPŠENjA NA KOSOVU: U Podujevu privedena majka šestoro dece i muškarac iz Medveđe!

Politika

NOVA SRAMNA HAPŠENjA NA KOSOVU: U Podujevu privedena majka šestoro dece i muškarac iz Medveđe!

Podeli vest

Na imanju porodice Perović u selu Medregovcu u opštini Podujevo pripadnici kosovske policije priveli su Milenu Milojković, majku šestoro dece iz Medveđe i njenog komšiju Miloša Ivkovića

RTS navodi da je Milojković krenula kod roditelja koje obilazi bar dva puta nedeljno i do sada nije imala nikakvih problema.

Navodi se da je komšija pošao sa njom kako bi pružio pomoć oko preseljenja roditelja Milojković.

Selo Medregovac nalazi se na samoj administrativnoj liniji.

Milenin brat Goran Perović potvrdio je dopisništvu RTS u Leskovcu da su Milojkovićeva i njen komšija zadržani u Policijskoj stanici u Lužanu.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
DRAGAN

pre 5 godina

Sta radi vlada samo KONSTATUJE sta radi vrli nam predednik .... obecao je da ce zastititi SRBE nemoj vise da ih stitite

Rss

pre 5 godina

Slažem se!Nemoj te vise stititi Svoj Narod na Kosovu!!!!Uzas!

Banja

pre 5 godina

Šta je sada bilo pa danima su Vučić i Vulin kukali kako Kosovo ne rešava ubistvo Olivera a sada kad hapse opet ne valja pa niti jedna policija na svetu ne hapsi bez veze eto onoj prvoj petorki je već dosuđen pritvor. Ma pustite ljude da rade svoj poso i ne širite strah i mržnju da se i to malo Srba tamo raseli da bude Vučiću lakše da ga prizna kad na kraju neće tamo ni biti Srba? Republika Kosovo samo pokazuje da je suverena i samostalna država koja štiti svoje interese sa carinama i hapsi zločince i šta je tu problem pa neka pati i kuka koga smeta a šta drugo može?

robin hud

pre 5 godina

@Dragan. A sta bi ti sine Dragane radio da si na vlasti ? Usao ponovo u rat protiv NATO pakta ? Pa zar jednom nismo dobili po nosu od njih ? Zar treba opet da nam ubijaju djecu i da nas truju bombama od osiromasenog uranijuma ? Znam da je nepravda ovo sto rade ali sta to pametnije vlada moze da uradi osim ovoga sto radi ? Zar ne vidis koliko je i njima samima sve to mucno ? Jedino pametno sto mogu to i rade trenutno ! Treba jednostavno nekako izdrzati i sacekati pravi trenutak a na kraju nicija nije bila do zore pa nece ni ovih siptara ! Kad tad ce da se okrene kolo srece!

SS

pre 5 godina

A šipci slobodno šetaju zemljom Srbijom,odlično.

cvrga_likim

pre 5 godina

Sta bre ovi ljudi rade sa nama, kako ih nije sramota?!

Kolona

pre 5 godina

Ima li neko uopšte tamo na Kosovo da na vreme spremi te ljude? VJEZBA BJEZANJA-Youtube www.youtube.com/watch?v=UYjh3aAvczc

Milan1

pre 5 godina

Jadni moji Srbi, niko da ih zaštiti... Šiptarija se iživljava...

Djoka Vatreni

pre 5 godina

A sta picousni Acika radi? Neka spasi te jadne ljude.

Miki

pre 5 godina

E moj Predsednice pobise nam narod dok ti razmisljas i oko tebe na celu sta cete da li da pustite vojsku ili ne.Bojis se Amera pozovi Ruse da vidis ko je mudonja.

Ljubo

pre 5 godina

A Beogradjani uzivajte ,u muzici ,splavovima ,novogodisnjoj dekoraciji dva meseca pre ,bitno je da Vlada zdusno misli na Srbe u kriznim oblastima ...jadan taj narod srbski ,ostavljen na milost i ne milost komunistima .I mi se secamo i slavimo nase pretke od pre sto i vise ljeta ?! ...sramimo se .

mirjana

pre 5 godina

Posto je majka 6 dece morace "bondstvil"bolnica da je sterilizuje da ne radja vise dece.Dovoljno je da popije casu Americkog hemijskog soka.A za uzvrat ce Pitbool-Haradiniji da dobije jos jedan napad na severu kosova.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) pre dva dana imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija