• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/rts.rs

25.11.2018

08:31

VULIN: Čemu Evropa ako nije u stanju da poštuje svoja pravila?

Politika

VULIN: Čemu Evropa ako nije u stanju da poštuje svoja pravila?

Podeli vest

Ako Evropa nije u stanju da poštuje svoje sporazume, čemu onda Evropa, upitao je ministar odbrane Aleksandar Vulin ukazujući ka kršenje SSP-a i Cefta sporazuma od strane Prištine

Aleksandar Vulin je, gostujući u Jutarnjem programu RTS-a pozvao na poštovanje Cefta sporazuma i SSP-a ukazujući da je Beograd sve vreme to činio.

- Ono što je do Srbije, uradićemo, ali dosta smo se mi dokazivali Evropi, vreme je da se oni dokažu nama - naveo je Vulin.

Dodao je da postupci albanskih političara na KiM ne mogu da se predvide i da se oni ponašaju kao UČK i zbog toga ponavlja pitanje Evropskoj uniji, da li su u stanju da poštuju spostvena pravila.

Dodaje da se Srbi na Kosmetu bore da izdrže i da će država Srbija uspeti da im pomogne.

Ministar odbrane ističe da je vojska spremna da sprovodi svako naređenje vrhovnog komandanta predsednika Aleksandra Vučića i da zaštiti život Srba na KiM.

- Obezbedili smo sve preduslove, da li ćemo ili nećemo to učiniti, to je pitanje za državno rukovodstvo - rekao je Vulin ukazujući da Aleksandar Vučić svaki dan vodi računa o tome da li je vojska u stanju da učini ono što je potrebno da bi se pomoglo srpskom narodu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
miljana

pre 5 godina

Znaju oni sve ali se rukovode dvostrukim arsinima.

Bilka

pre 5 godina

Ocigledno da se bahata Pristina podsmeva i Evropi.

giga

pre 5 godina

Ovo je primer da EU ne primenjuje propise koje je sama donela.

Nidza

pre 5 godina

EU bi trebala da se preispita da li su u stanju da postuju sopstvena pravilia ili se ta pravlia mogu krisiti kako ko pozeli, kao u slucaju Siptara sada.

bilja

pre 5 godina

2018-11-25 10:42:59 Evropa ne postuje ni svoja pravila, a ocigledno nije je ni briga za desavanja na Kosovu.

Kosta

pre 5 godina

Evropa mora preduzeti nešto ! Priština krši svaki sporazum! Spremni smo da štitimo ono što je naše!

Aleksa

pre 5 godina

Ma kakva Evropa, ona je tu da izmuze ako moze nas, nase proizvode, radnu snagu... A kada treba da pomogne, da stane iza nas, da naredi siptarima nesto, onda ih nema nigde.

Aleksa

pre 5 godina

Ma kakva Evropa, nece da se zamera sa siptarima, sa narko mafijom jer od njih imaju lovu, pa onda Srbiju puste niz vodu.

Rocky68

pre 5 godina

Mozda nam je vreme da mahnemo EU papa, trazi ti sa istokom nove alternativa, proglasiti okupaciju Kim, pa sta nam bog da.

Mile

pre 5 godina

Hvala Vulinu na cvrstom stavu, on ne dozvoljava da Srbiju zeza ko kako hoce

Marko

pre 5 godina

EU štiti svoje učenike. Nema kod njih objektivnosti.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija