• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.11.2018

17:50 >> 17:58

MONSTRUMI! HARADINAJ I RAMA ODALI POŠTU TERORISTI ADEMU JAŠARIJU: Poklonili se čoveku koji nije klao samo Srbe, već i Albance!

Politika

MONSTRUMI! HARADINAJ I RAMA ODALI POŠTU TERORISTI ADEMU JAŠARIJU: Poklonili se čoveku koji nije klao samo Srbe, već i Albance!

Podeli vest

Predstavnici kosovske i Vlade Albanije, nakon današnje zajedničke sednice u Peći, obišli su grob osnivača tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Adema Jašarija u Prekazu, a premijer privremenih prištinskih institucija Ramuš Haradinaj je rekao da to mesto "ujedinjuje Albance"

Premijer Albanije, Edi Rama, rekao je da su danas u Prekazu "u čast slave i istorije porodice Jašari", preneo je portal Indeksonlajn.

- Delimo slavnu istoriju ove porodice i verujem da nema boljeg mesta sa kojeg svim Albancima, gde god da su, da čestitam praznik zastave sa dvoglavim orlom, simbolom koji treba da nas inspiriše svaki dan - rekao je Rama.

Prisutni su bili predsednik parlamenta Kadri Veselji i predstavnici porodice Jašari.

Rifat Jašari je svim Albancima čestitao 28. novembar, Dan albanske zastave i izrazio nadu da će Albanci, gde god da su, uvek biti zajedno.

(VIDEO) RAMA "WHAT THE FUCK": Kosovo je kompletna država - ŠTA "JEBENO" HOĆE SRBIJA!

Podsetimo, Jašari je stradao u martu 1998. kada je srpska policija opkolila kuću u kojoj se krio Jašari.
U opsadi su poginuli i Adem Jašari i njegov brat Hamza. Ukupno je poginulo 38 terorista i 28 civila, žena i dece, uglavnom članova porodice Jašari. 

Tada Adem Jašari pokazuje svoje pravo lice. Odbijajući da se preda, ubija svog sestrića zbog "kukavičluka", a teroristi žene i decu koriste kao živi štit, očekujući pojačanja iz okolnih albanskih sela, kao i opšti ustanak u Drenici.

JEB'O VAS ŠAĆIRI! Haradinaj, Rama i njihovi šiptarski ministri pozirali u Peći pokazujući rukama albanskoh dvoglavog orla!

Međutim, to se nije dogodilo, a Adem Jašari je svesno žrtvovao članove svoje porodice, bez obzira na pol i uzrast.

Tog i takvog Adema Jašarija, kriminalca, seoskog kabadahiju i teroristu, vlasti kosovskih Albanaca uzdižu na rang jednog Skenderbega.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cool

pre 5 godina

Isti ste, i vi srbi slavite karadjica, mladica, drazu... svi ste ista vanago.

Dejan

pre 5 godina

Ne zna se ko je grđi od ove trojice . Da li onaj čupavi divljak ili ovi malo takši . U suštini nema razlike.

zrak

pre 5 godina

Zalosno shta slave shiptari,ama josh zalosnie je shto srpska strana ne slave ni poshtene vojnike,koji su dali zivot za svoju domovinu.

Vitez Kojo

pre 5 godina

Danas u eri ovakve komunikacije i dostupnost informacija nista ne moze da se sakrije .Samo je pitanje sa koje strane se gleda na dogadjaje i iz dalje a i blize istorije.Za nekoga si narodni heroj za drugoga ratni zlocinac.Tako i u ovom slucaju kad su u pitanju ratni dogadjaji na Kosovu.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija