• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

29.11.2018

22:26

GORAN VESIĆ UPOZORAVA: Đilas poslao opasnu poruku!

Politika

GORAN VESIĆ UPOZORAVA: Đilas poslao opasnu poruku!

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić izjavio je da je jedan od osnivača Saveza za Srbiju "Dragan Đilas večeras poslao jednu opasnu poruku da će vlast u Srbiji da ruši na ulici i silom"

Đilas je u izjavi za "Glas Amerike" izneo tvrdnju da je u Srbiji "sve postalo potpuno nenormalno i mora da se zaustavi".

- Jer ako ode dalje, ja ne znam šta je sledeće, šta je kraj - rekao je Đilas i dodao "eksplodiraće negde".

Vesić je u odgovoru na ove Đilasove stavove upitao "ima li šta apsurdnije kada Dragan Đilas govori o bezbednosti u društvu i parlamentarizmu?"

- Dragan Đilas čije je obezbeđenje kada je bio gradonačelnik tuklo devojčicu čiji su roditelji protestovali ispred Skupštine grada, Dragan Đilas čiji su saradnici u Sopotu tukli građane koji su se usudili nešto da postave pitanje, Dragan Đilas koji je bio gradonačelnik grada u kome je ubijen demonstrant Ranko Panić priča nekom o bezbednosti? Treba da ga je sramota. O dijalogu u parlamentu priča Dragan Ðilas koji kao gradonačelnik nije nijednom bio na sednici Skupštine grada koja ga je izabrala!? - naveo je Vesić.

On je poručio da "o strahu priča Dragan Đilas pre kojim su drhtali svi novinari jer je bio ''gospodar medija'' kako ga je prozvala pokojna Verica Barać i koji je na pitanja novinara odgovarao sa ''zini da ti kažem''".

- Dragan Đilas je večeras poslao jednu opasnu poruku da će vlast u Srbiji da ruši na ulici i silom. Zato Đilas tvrdi da u Srbiji nema parlamenta. Ali to se sve uklapa u politiku koju vodi Đilas. A ta politika je nasilje, pretnje stranim investitorima, hajka na neistomišljenike i napadi na sopstvenu zemlju - zaključio je Vesić.

VESIĆ ĐILASU: Ti si kao Tači i Haradinaj!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maja

pre 5 godina

Kod njega nista ne moze bez sile da prodje, jadno.

Veljko M

pre 5 godina

Maja:Naučio Đilas da na ulici osvaja vlast uz pomoć bagera i paljenjem Narodne skupštine, pa bi to opet pošto na izborima doživljava pravi fijasko.

mara

pre 5 godina

Djilas jedino to zna da radi da preti i iznosi lazi. Nista pametno od tog covek Srbija nije cula.

dragan

pre 5 godina

Kompeltna segacka opozicija i salje takve poruke u Svet. Djilas odavde, Jeremic iz Amerike

posmatrač

pre 5 godina

Čim se dođe do pretnji i želje za promenama zahvaljujući ulici, nemirima i nasiljem, odmah je jasno kolika snaga postoji u glasačkom telu. Đilas šalje opasne poruke jer dobro zna da drugačije ne može uspeti u politici.

Miki

pre 5 godina

On da sruši vlast ? Precenio se Đilas! Vučić jači nego ikad!

Jasmina

pre 5 godina

Gospodin Vesić, odlično je rekao kakav je Đila kao čovek i političar, i sve je potpuno tačno. To treba da kažu i njegovi saradnici koji znaju dokle je išla njegova bahatost i nevaspitanje u komunikaciji sa normalnim ljudima. Njegov plan da nemirima na ulicama izazove reakciju naroda protiv Vučića, osuđeni su na propast sve dok ne položi narodu račune kako i na koji način se basnoslovno obogatio na grbači svog naroda. Jednom rečju, jednom lopov uvek lopov.

Mašnica

pre 5 godina

Opozicija bi da rusi vlast na ulici jer na izborima nemaju nikakve sanse.

djomla

pre 5 godina

Dragane, izbacen si ! Napusti kucu Velikoga Brata! :D

Vladimir

pre 5 godina

Mislim da su sve ovo prazne pretnje,ali treba biti na oprezu i ne prepustiti ništa slučaju.

melanija

pre 5 godina

Veceras sam gledala Dnevnik na RTS,iako ne gledam rado taj program.Gledala sam ga u nadi da ce nesto reci o lazovcini i idiotu Jeremicu,ali ni rijeci?! Bas interesantno!!!

kontesanera

pre 5 godina

Đilas je za vreme svoje vladavine sprovodio diktaturu u medijima i teror nad građanima koji su mislili drugaćije od njega.

Danijela

pre 5 godina

Kao da je narod slep pa ne vidi kako živi sada a kako je živeo pre. Ljudi rade, fabrike se otvaraju, plate rastu, kriminalci hapse!

Lili

pre 5 godina

Šta drugo očekivati od onoga ko je za vreme svoje vlasti ostavio praznu kasu Beograda, građane na ulici u dugovima do guše, nekog ko podstiče i podržava nasilje, vešanje, nekog ko proganja neistomišljenke.

Djordje

pre 5 godina

Pa ljudi, kad smo od Djilasa culi nesto pametno? On i njemu slicni su doveli Srbiju do propasti, sve zivo rasprodali i pokrali i sad ce on da nesto prica, ne znam kako moze neko da mu bilo sta poveruje.

Saradžogla

pre 5 godina

Ало,бре,бато,београдска села немају канализацију.Да те вежем за уличну бандеру и сат времена да миришеш онај срам изливања фекалија на асфалтну улицу.Домаћини празне али не вреди када подземне воде очас напуне јаме.Да има канализације све би то отицало а има где.

Simona

pre 5 godina

Što se tiče Djilasa više ništa ne može da me iznenadi.

Dana

pre 5 godina

Svi znamo da je Đilasu Srbija na poslednjem mestu.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija