• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Dakić

06.12.2018

13:47

BRUKA I SRAMOTA: Đilas prelepio čuveni logo Demokratske stranke na Terazijama!

Politika

BRUKA I SRAMOTA: Đilas prelepio čuveni logo Demokratske stranke na Terazijama!

Podeli vest

Lider Saveza za Srbiju, tajkun Dragan Đilas, rešio je izgleda da potpuno ugasi Demokratsku stranku! Kao što je Informer prvi pisao, on se još pre nekoliko meseci uselio u čuveno sedište demokrata na Terazijama 3, za šta ne plaća ni dinar zakupa... Sada je otišao još dalje pa je pre nekoliko dana prelepio čuveni logo DS ogromnim transparentom Saveza za Srbiju

 

Kako se može videti na fotografijama Informera, Đilas je zastavom svoje novoformirane organizacije potpuno prekrio simbol DS koji tu stoji decenijama.

Ovaj balkon ima veliki simboličan značaj jer je s njega Zoran Đinđić poslao neke od najznačajnijih poruka i držao najvatrenije govore protiv Miloševićevog režima. Baš zbog toga je Đilas ovakvim svojim potezom izazvao gnev velikog broja demokrata.

- Stranka ne pamti ovakvo poniženje! DS je u svojoj snažnoj opozicionoj borbi bio član brojnih saveza, ali nikada se nije desilo da izgubi svoj identitet. Nikada nikome nije palo na pamet da prelepljuje logo DS! Pa na tom balkonu se pisala istorija DS. Očigledno da Đilas hoće da ugasi DS i zatre svako sećanje na Đinđića i bogatu istoriju stranke. To samo o njemu govori - ispričao nam je jedan revoltirani demokrata.
 

Foto: Informer

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
lola

pre 5 godina

Pitanje se postavlja da li mu je neko dozvolio.

mrav

pre 5 godina

Menja on stalno nazive i lepi druge, bitno je samo da se on opet negde uvuce.

Saradžogla

pre 5 godina

Чита Ђиласову биографију и видим да је био у два брала.Ел то значи да је данас ,,самосталан уметник,,?Значи,бато,ниси способан да имаш нормални брачни живот а 'оћеш да водиш Србију?А већ си био газда Београда па си изборима смењен!Хтео си,на пример 3000 хиљаде евра по домаћинству за канализацију а после тебе било 500 евра на рате?Био си газда.Ниси у браку и бегај,бре,на трибине или ради свој посао и плаћај порез како то доликује ,,богатим људима? Још нешто ... СТОП БОСАНИЗАЦИЈИ СРБИЈЕ!

Dragojlo

pre 5 godina

Đilas gazi i po živim i po mrtvim ljudima , čovek bez srama , katastrofa kakav je Tajkun Đilas

mila

pre 5 godina

Stranka ne pamti ovakvo poniženje! DS je u svojoj snažnoj opozicionoj borbi bio član brojnih saveza, ali nikada se nije desilo da izgubi svoj identitet.

Joka

pre 5 godina

On se svoje proslosti stidi, ali se ne stidi da uziva u njenim tekovinama. Dobru poruku je poslao svima koji ga podrzavaju, svako nepodoban zacas se zameni podobnim.

djuka

pre 5 godina

Sve preuzeo, šta ćeš takav čovek nikad dosta

Mihajlo

pre 5 godina

Ja kao demokrata zbog ovoga nikada necu podrzati Djilasa! Covek je pljunuo po Zoranu i svima onima koji su se borili za Srbiju. Demokrate, ne nasedajmo na lazi i ne podrzavajmo tajkuna Djilasa!

Jelena

pre 5 godina

Njegovoj svojeglavosti i bahatosti nema kraja.Iz dana u dan nastupa sa nekim novim potezima koji ni cemu ne vrede.

ninocka

pre 5 godina

Đilas je oduvek radio samo ono sto njemu odgovara dok mu se to ne obije o glavu, a u skorije vreme sigurno hoce.

Milos

pre 5 godina

Ako je neko mislio da je najvece ponizenje za DS rezultat na izborima za grad Beograd, sada moze da se uveri koliko stvarno mogu nisko da padnu

Sanja

pre 5 godina

SAMO NEKA LEPI. ON JE IZLEPLJEN ETIKETAMA SAMO TAKO.

zivan

pre 5 godina

Ni da prelepi znak ne zna, a o ostalom da i ne pricam

Aleksa

pre 5 godina

Uzas na sta lici, ovo stranka, ovo savez neki. Mogli su se bar potruditi malo, da ovo izgleda lepse, vidi se zuto od DS-a ispod.

Sofija

pre 5 godina

I sve to jer se njemu tako htelo jer se osetio nadmoćnim a narod njega to ne zanima.

Iva

pre 5 godina

Pa šta će, misli ako se krije pod nekim drugim imenom, da će dobiti simpatije kod ljudi.

Laki

pre 5 godina

Vuk dlaku menja ali ćud nikako... Zna narod u Srbiji vrlo dobro ko si ti...

Kaca

pre 5 godina

Ma nece mu pomoci da ziv ustane Djindjic, koliko su zla naneli gradjanima Srbije, pljackaskom privatizacijom, i bogacenjem za vreme vladavine Dragana Djilasa i njegove klape. Narod dobro zana koga glasa, njihov maksimum je 5 posto.

Darko

pre 5 godina

Govno je govno, ne može folija preko nešto da promeni!

Lea

pre 5 godina

Menja nazive ko carape..misli da ce u ocima naroda tako zamaskirati svoje lopovluke...van pameti

Nadica

pre 5 godina

Pored reci i dela koje je uradio , ovo nas i ne cudi , to lici na Djilasa !

Dehan

pre 5 godina

Djilas bi samo negde da se uvuce I sve ce da uradi po tom pitanju

marija

pre 5 godina

Čovek naučio sve da dobija gratis pa zasto bi placao!Sramota za DS sto je imala takvog čoveka uz sebe.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija