• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.12.2018

17:09

JOVAN KOVAČIĆ: HARADINAJ diže tenzije jer STRAHUJE OD HAGA! BONDSTIL NEĆE NAPASTI SRBI, VEĆ ALBANCI, pitanje je samo KAD!

Politika

JOVAN KOVAČIĆ: HARADINAJ diže tenzije jer STRAHUJE OD HAGA! BONDSTIL NEĆE NAPASTI SRBI, VEĆ ALBANCI, pitanje je samo KAD!

Podeli vest

Premijeru Kosova Ramušu Haradinaju ne odgovara smirivanje situacije niti normalizacija odnosa Prištine sa Beogradom jer je jedan od glavnih kandidata za Hag, ocenjuje predsednik organizacije "Ist vest bridž" Jovan Kovačić povodom gotovo svakodnevnih pretnji kosovskog premijera novim merama protiv Srbije, uključujući i današnju najavu "još težih mera"

 

Kovačić za Tanjug kaže da Haradinaju nije u interesu da dođe do smirivanja situacije, jer je svestan da bi onda na dnevnom redu bila i druga otvorena pitanja, uključujući istage ratnih zločina i podizanje optužnica Specijalnog suda, te da bi i on u tom slučaju "došao na red vrlo brzo".

- Haradinaj zato čini sve što je u njegovoj moći da ne dođe do normalizacije odnosa - navodi Kovačić. 

Komentariše i Haradinajeva izjavu da se Srbija ne usuđuje da pošalje svoju vojsku na Kosovo i da je "dovoljan jedan američki vojnik". 

- Šta to znači, šta sa tim vojnikom, da taj stane ispred srpske vojske ili da prođe kao Haradinajevi svedoci, pa da okrive Srbe da su to uradili. Odavno govorim Amerikancima da Bondstil neće napasti Srbi, nego Albanci, samo je pitanje kad - kaže Kovačić. 

OVO ČUDOVIŠTE PONOVO PRETI: Imamo i teže mere od taksi Srbiji, videćete!

Haradinaj je ranije danas rekao da Priština, pored taksi od 100 odsto na proizvode iz Srbije, može preduzeti i još gore korake. "Videćete kakve, kada se budu dogodile."

Kosovski premijer je juče rekao da se Srbija ne bi usudila da pošalje svoje snage na Kosovo, a ako bi se to dogodilo, tu teritoriju bi, kaže, branila Amerika.

- Srbija se ne usuđuje da pošalje svoju vojsku na Kosovo. Dovoljan bi bio samo jedan američki vojnik. SAD će nas u takvim situacijama podržati - kazao je Haradinaj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 5 godina

Srbiji nije ni na kraj pameti da ubija američke vojnike. Ali prištinske vlasti sinhronizovano dižu tenzije koje ugrožavaju naš narod na KiM. Gospodin Kovačić je u pravu za Albance. Njima Srbi na KiM služe kao taoci i to je sada sasvim jasno. Slučaj taksi je zapravo najveća talačka kriza na tlu Evrope u 21. veku, osim što je humanitarna katastrofa.

Saradžogla

pre 5 godina

Ја сам прва особа који је још пре неколико месеци написао ДА ЋЕ СРПСК ВОЈСКА БРАНИТИ ОПКОЉЕНЕ АМЕРЕ У БОНДСТИЛУ ОД СТРАНЕ ШИПТАРА!Не од стране албанаца јер су шиптари српскога рода и служе као робови за све прљаве радње албанаца.Дате су паре за улазак у УН и Интерпол и беше ћорак!Зато ће албанци скројити план како да казне амере као што је било и са Ал Каидом која је била америчка миљеница.Албанци из Албаније такозване албанце са Космета називају погрдним именом и не говоре истим језиком.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija