• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.12.2018

12:11

ĐILAS NAREDIO SERGEJU DA VREĐA I PRETI! Hoće tako da naprave haos u Srbiji!

Politika

ĐILAS NAREDIO SERGEJU DA VREĐA I PRETI! Hoće tako da naprave haos u Srbiji!

Podeli vest

Lider Saveza za Srbiju, tajkun Dragan Đilas, lično je tražio od raspalog Sergeja Trifunovića da izvređa direktorku i glavnu urednicu Studija B Ivanu Vučićević i zapreti joj batinama

 

Kako otkrivaju naši izvori iz neposrednog Đilasovog okruženja, tajkun smatra da je sada potrebno "radikalno udariti po vučićevcima" ne bi li se tako napravio haos u Srbiji.

- Đilas je lično od Sergeja tražio da udari po Ivani na isti način na koji je prošle nedelje napao Maju Gojković. Njegov plan je da do subote i novog protesta dovede atmosferu do usijanja, da maksimalno mobiliše svoje pristalice ne bi li ih na ulice izašlo što više - prenosi naš izvor.

RASPALA NARKOMANČINA OPET VREĐA ŽENE! Sergej Trifunović i direktorku Studija B nazvao FUKSOM!

I baš zato, kako saznajemo, i Sergej Trifunović i ostali Đilasovi izvođači prljavih poslova u narednim danima napadaće i predsednika Aleksandra Vučića i sve oko njega, i to na najprljavije i najprizemnije načine.

Podsetimo, Đilasov plaćenik, samozvani vođa propalih takozvanih "građanskih protesta" Sergej Trifunović, nastavio je da prostački vređa žene! Posle predsednice Skupštine Maje Gojković, Trifunović se okomio na direktorku i glavnu urednicu Studija B Ivanu Vučićević koju je uz brojne psovke takođe nazvao FUKSOM!

- Auu... pa vidi ovako plavojko: obzirom da me niste zvali, a lažete bezočno da jeste, ja bih pre rekao da si ti jedna lažljiva fuksa nego što sam ja kukavica. No evo za svaki slučaj: 0605******. Rado ću doći da vam se najebem milosne majke - napisao je pomahnitali Trifunović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni bot

pre 5 godina

Ovi sa Studia B vredjaju sami sebe ovako kako rade.

Dusan

pre 5 godina

Pretnjama se nista ne dobija. Vredjanjem jos manje.

Miloš

pre 5 godina

Pretnjama i ucenama samo pokazujete kulturu i kućno vaspitanje..

malisa

pre 5 godina

Joj bas jako ruzno s njegove strane.Mislim da ni jedan glumac ili javna licnos ne sme to sebi da dozvoli.

Alisa

pre 5 godina

Nista neocekivano, ovakvo ponasanje Djilasa kao i njegovim pristalica je za osudu i kritiku.

lol

pre 5 godina

Bruka i sramota je sta sve radi opozicija i njeni ljudi.

mitar

pre 5 godina

Kakav komentar?? Trifunovicu, uopste ti ne prilici ovo.

Aleksandar

pre 5 godina

Sramno,jadno od tog beznacajnog filmskog glumca !!!

dejana

pre 5 godina

Ovakvo ponasanje treba da se kazni. Ne moze niko da vredja bilo koga

nestor

pre 5 godina

Poremećaj identiteta sa ozbiljnim psihičkim posledicama.

minja

pre 5 godina

Šta drugo od njih i očekivati,sve već viđeno.

Tina

pre 5 godina

Pretnjama se nista ne postize to je katastrofa.

Nata

pre 5 godina

Ovakve reči ne priliče jednom umetniku.. Sergej razočaravaš!

Milos

pre 5 godina

Od nekaga ekstra glumca do jedne velike propalice kojem se zivot sveo na vredjanje zena, majki, Sergej jadniku jadni. Katastrofa.

Nikolina

pre 5 godina

Sergej je stvarno došao do dna sa svojim ponašanjem...

zozonbg

pre 5 godina

Twiter je bogom dan za takve budaletine. Samo, zna on dobro zasto tako pise. Kako neko jednom rece: "Okliznuce se na bananu".

Mira

pre 5 godina

Oprostite ali ja sam se nadala u dubini duse da ove izjave je izjavio /ljuje neki drugi Cetkovic! Gospodine Cetkovicu nemogu da verujem da VI i Mirjana Karanovic ste spali tako nisko, da ste DJilasove papuce i da se on moze tako poigravati s vama. Ocekivala sam visi nivo vase inteligencije! Zalosno je sto se vi i Mirjana nebavite onim u cemu ste stvarno dobri a to je gluma! S postovanjem Mira

mara

pre 5 godina

Djilas radi protiv svog naroda i svoje drzave, bitan mu je samo licni interes i drzavna fotelja.

NikolaS

pre 5 godina

Tako nista nece postici sem da ih narod mrzi i pljuje al neka ih samo napre opozicijo do propasti.

Milenica

pre 5 godina

Kakvu sliku saljemo u svet?! Dokle prostakluk ide. Zbog vas takvih gdine Djilas i gdine Trifunovicu sav trud mladih da kulturu podignu na najvisi nivo pada u vodu!

Izbori 2024

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija