• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

15.12.2018

20:55

VULIN: Izbor Ljimaja za šefa pregovaračkog tima ruganje dijalogu

Politika

VULIN: Izbor Ljimaja za šefa pregovaračkog tima ruganje dijalogu

Podeli vest

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin ocenio je danas da je izbor Fatmira Ljimaja za šefa tima Prištine za pregovore s Beogradom "ruganje zdravom razumu i samoj ideji dijaloga", saopšteno je iz Vulinovog kabineta

- Kada na čelo pregovaračkog tima stavite ubicu, onda je jasno da želite da pregovori budu ubijeni. Staviti Fatmira Ljimaja na čelo pregovaračkog tima je ruganje zdravom razumu i samoj ideji dijaloga - rekao je Vulin. 

ŠIPTARI TRAŽE NEMOGUĆE: Kosovski parlament usvojio Rezoluciju o dijalogu sa Beogradom!


Kosovska skupština danas je usvojila rezoluciju o dijalogu s Beogradom, u kojoj je određen i pregovarački tim.

Na čelu tima biće Fatmir Ljimaj i Špend Ahmeti.

Ljimaj važi za jednog od najozloglašenijih komandanata bivše OVK. 

PRIŠTINA SE RUGA DIJALOGU! Marko Đurić: Okoreli zločinci našli mesto u pregovaračkom timu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ALBANEZE

pre 5 godina

Dobrica Cosic ( predsednik okrnjene vase jugoslavije 1992-1993) -„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“ -„Laž je srpski državni interes.“ -„Laž je u samom biću Srbina“. -„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“ -„Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…“ SAMO STO ONI IMAJU NEKU SVOJU ISTINU

SS

pre 5 godina

Pa rugaju nam se 30 i više godina,a mi se krvimo između sebe zbog vlasti,pozicija,privilegija,novca.To je srpska stvarnost.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija