• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.12.2018

17:44

PROVALJEN ĐILASOV PAKLENI PLAN! Napuštaju izbore u Lučanima JER SU SHVATILI DA GUBE!

Politika

PROVALJEN ĐILASOV PAKLENI PLAN! Napuštaju izbore u Lučanima JER SU SHVATILI DA GUBE!

Podeli vest

Kukavički potez Đilasa i njegovog Saveza za Srbiju. Kada su shvatili da će izlaznost na izborima u Lučanima preći 50% i da će opet biti teško potučeni, opozicija je rešila da napusti biračka mesta!

Kako saznajemo, Đilasovci će oko 19 časova napustiti biračka mesta u Lučanima, s opravdanjem da to čine "zbog nepravilnosti"!

A da podsetimo, sve do sada prijavljene nepravilnosti na lokalnim izborima u četiri grada, upravo su činile stranke koje su u Savezu za Srbiju.

NEZAPAMĆEN INCIDENT NA IZBORIMA U LUČANIMA! Kandidatkinja SNS-a brutalno PRETUČENA!

Očigledno je da je Đilasu i njegovoj ekipi već sada sasvim jasno da će i na ovim izborima proći kao bosi po trnju, pa su smislili da od svega naprave medijsku kampanju kako su, navodno, pokradeni i naterani na taj potez.

A istina je samo jedna. Kukavički će pobeći sa izbornog megdana.

I posle se neko pita zašto ne žele opšte izbore koje im velikodušno nudi predsednik Vučić. Eto zato.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sportista

pre 5 godina

Teren uvek napusta onaj koje bespomocan an njemu,i trazi krivca u drugim faktorima za svoj poraz.Oni doveli ljude iz Prijepolja d a biju zene po lucanima,i oni napustaju.Nisu svesni koliko su smesni.

Joca

pre 5 godina

Ja ne znam odakle njima uopste ideja da ce proci drugacije. Nece oni izgubiti oni ce puci kao zvecka

Kristina

pre 5 godina

Posto nije razbio kutije jedinomu preostaje galvu svoju .

Bojan

pre 5 godina

Đilas i dalje pokušava da obmanjuje narod i da se predstavi kao žrtva ali mu to više ne prolazi.

Predrag

pre 5 godina

Očekivano, ima pravo da se ljuti onaj koji gubi

Uros

pre 5 godina

Ono, kad junaci uteknu sa megdana. Beze koliko ih noge nose.

Mila

pre 5 godina

Haha, ma i to im nece pomoci. Drugari moji pa vi nemate sta da ponudite narodu, da imate mozda bi narod i pokazao to na nekim izborima.

elvira

pre 5 godina

A šta su oni mislili da će narod podržati njihovo sramno i bahato ponašanje.

Emilija

pre 5 godina

Sta su oni mislili da pobede ma nema sanse, cenzus nemogu da prodju.

serbone

pre 5 godina

zamislite da kina nije izvela tenkove onomad na trgu tjen an men,zamislite tursku bez erdogana,rusiju bez putina.....gde be sad sve te zemlje bile??nama treba diktatura upravo zbog petokolonasha,kakva bre demonkratija.ako si lojalan gradjanin necesh imati problema ako podrivash i petokolonashish sve je protiv tebe dozvoljeno.vuchicu vladaj dozivotno nemam nishta protiv

Marko

pre 5 godina

Pre svega ste dužni da istinito informišete javnost. Savez za Srbiju je učestvovao na izborima samo u Lučanima a u ostalim opštinama nije ni prijavio kandidate na listi za izbore. Zašto? Pa zato što su ukinute sve radio i tv lokalne stanice i lokalne novine. Građani mogu da vide RTS, Pink i Hepi televiziju a tamo se 24 sata pojavljuju samo SNS- ovci. Toliko o građanskim i medijskim slobodama. Zato konkurišemo nekim afričkim zemljama, ali takvi nećemo sigurno ući u EU. Tako stanje samo odgovara likovima koji ne vide dalje od svog nosa i svoje fotelje, a generalno stvara nezadovoljstvo u društvu. Jer kada ne možete da kažete šta mislite u Parlamentu ili na javnom mestu onda to podseća na diktaturu.

NikolaS

pre 5 godina

Pa sta su oni drugo i ocekivali?Aj dajte mi jedan prosto primer sta su oni nesto pametno uradili za taj narod tamo?

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija