• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.12.2018

17:48

SRPSKA LISTA: Laž i cinizam TAČIJA da se Srbi osećaju sigurno!

Politika

SRPSKA LISTA: Laž i cinizam TAČIJA da se Srbi osećaju sigurno!

Podeli vest

Srpska lista i srpski narod na Kosovu i Metohiji sa gnušanjem odbacuju ciničnu ocenu Hašima Tačija da se Srbi osećaju sigurno nakon stvaranja takozvane kosovske vojske

 

"I ova laž Hašima Tačija za cilj ima da se falsifikuje stvarno stanje na Kosovu i Metohiji i realnost predstavi na iskrivljen način", navodi SL u saopštenju.

Oni ocenjuju da je Tačijev bezobrazluk gotovo nadrealan i navode da su samo u prvih šest meseci ove godine, po podacima međunarodnih organizacija, zabeležena 173 etnički motivisana incidenta i napada na Srbe, a do kraja godine ta brojka će verovatno narasti do 300.

"Srbi se, suprotno Tačijevim tvrdnjama, osećaju upravo životno ugroženo zbog protivpravnog osnivanja takozvane kosovske vojske, koja ima za cilj da silom sprovede punu albansku dominaciju na Kosovu i Metohiji", ukazuje SL.

KRVNIKU ĆE SE IPAK SUDITI ZA ZLODELA NAD SRBIMA?! ŠVEDSKI RADIO: Tači će biti pozvan u Specijalni sud za ratne zločine OVK!

Ističu i da je ta ilegalna tvorevina za njih nedvosmisleno antisrpska, i da u njoj Srbi nikada neće dobrovoljno učestvovati, jer je ona, kako kažu, stvorena da bi bila angažovana protiv srpskog naroda i Srbije, i to je njen jedini mandat.

"Srbi na Kosovu i Metohiji ništa ne veruju Hašimu Tačiju, a pomoć i podršku očekuju od svoje države Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, koga podržavaju i kome jedino veruju", zaključuje SL u saopštenju.

Tači je prethodno izjavio da se Srbi na Kosovu osećaju "ugodno i udobno" zbog odluke o formiranju kosovske vojske i da Srbija nema razloga za zabrinutost.

(VIDEO) RAKIĆ UPOZORAVA: Zbog povećanja taksi Srbima na KiM preti humanitarna katastrofa!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 5 godina

Zao um Hašima Tačija prevazišao je očekivanja. Možda ni Albanci na KiM ne vole NATO, ali to ne znači da ovim potezima doprinose miru i bezbednosti Srba na KiM. Rat protiv Srba i Srbije nije vođen pe sto godina, već su glavni akteri sa njihove strane još uvek živi, zdravi i na funkcijama. Srbi na KiM da ostanu jedinstveni.

Maka

pre 5 godina

Sta ocekivati od Tacija,taj nikad istinu nije pricao.Prica ono sto ide samo u njegovu korist.

Kosovka devojka

pre 5 godina

Naravni da je laz sve sto taj covek izgovori...

Miki

pre 5 godina

Pa ko da poveruje u to kad neprestano aktivno i pasivno, kroz ubistva ili izmisljenih krivicnih dela, napadaju nase sunarodnike.

Mala

pre 5 godina

Taci je jedan lazov koji izmislja da je ljudina udobno i dobro .Namucili su jadan narod.

Tijana

pre 5 godina

Ova laž Hašima Tačija za cilj ima da se falsifikuje stvarno stanje na Kosovu i Metohiji i realnost predstavi na iskrivljen način.

Sara

pre 5 godina

Mislim da je ceo svet upoznat sa desavanjima na Kosovu. Ovaj licemer Taci samo dzabe laze.

Tresimesi1

pre 5 godina

Ljudi da li vi shvatate da sve to što se dešava dole je isključivo i jedino proizvod svetskih moćnika.Možemo da se batrgamo koliko hoćemo,ništa promeniti nećemo,ali ajde bar da se što dalje čujemo.

Uros

pre 5 godina

Taci te tvrdnje neka okaci macku o rep. Laze kao Staljin.

Vivijen

pre 5 godina

Srbi na Kosovu i Metohiji ništa ne veruju Hašimu Tačiju.

Una

pre 5 godina

Tači licemer priča jednu priču za medije a čim isključe kamere radi sve na štetu Srba.

ninocka

pre 5 godina

Tipične laži Tačija Srbima na Kosovu nikada nije bilo gore.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija