• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.12.2018

20:13

KULMINACIJA BAHATOG I DIVLJAČKOG PONAŠANJA! Oglasio se Nebojša Stefanović: Boško Obradović NASILNO pokušao da se obračuna sa policijom!

Politika

KULMINACIJA BAHATOG I DIVLJAČKOG PONAŠANJA! Oglasio se Nebojša Stefanović: Boško Obradović NASILNO pokušao da se obračuna sa policijom!

Podeli vest

Nakon niza incidenata koji su se danas dogodili u Lučanima, oglasio se i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Кulminacija bahatog, divljačkog i nasilničkog ponašanja Boška Obradovića i jednog dela funkcionera Saveza za Srbiju, koji su danas u opštini Lučani fizički napali više ljudi, prvo ženu koja je došla da glasa na biračko mesto, a potom i novinara, dogodila se večeras oko 19 časova, kada je Boško Obradović sa grupom stranačkih funkcionera upao u prostorije Policijske stanice u Guči, u pokušaju da se na nasilan način obračuna sa policijom, koja je radila svoj posao po nalogu tužioca.

Tom prilikom Boško Obradović je prostačkim jezikom vređao državnog sekretara Ministarstva unutrašnjih poslova Dijanu Hrkalović, koja je i pored agresije usmerene prema njoj, na pristojan način odgovarala Obradoviću, u pokušaju da smiri situaciju.

Nažalost, nasrtaji na žene postaju obavezni deo političkog programa Saveza za Srbiju, a ujedno služe i da prikriju nedostatak podrške građana i u velikoj meri inspirušu najgore ponašanje u našem društvu.

Najoštrije osuđujem ovakvo nasilje i bahato ponašanje i pružam punu podršku svim kolegama koji se na častan način bore za poštovanje zakona i kažnjavanje nasilnika, ma ko oni bili - navodi se u saopštenju ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića.

MINISTAR POLICIJE NEBOJŠA STEFANOVIĆ PONUDIO OSTAVKU!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 5 godina

Dokle više nasrtaji na žene, dokle više uznemiravanje građana. Ovo nema smisla. Nebojša Stefanović treba da iskoristi sva ovlašćenja i spreči ovakvo ponašanje, bez obzira od koga da to dolazi. Ako je neko funkcioner opozicione stranke, ne može sebi dati za pravo da se ponaša nasilnički. Ukinuti imunitet nasilnicima iz Dveri. Ako već sami ne umeju da se kontrolišu, to će zakonskim sankcijama učiniti država. Malo problema imamo. Samo nam je još ovo potrebno.

Sasa

pre 5 godina

Ovo je skandal i vrhunac bahatosti i nevaspitanja. Verujem da ce ovo okrenuti u svoju korist i da ce glumeti zrtve.

bojan

pre 5 godina

Bosko mora d aodgovara i njegovi sledbenici,za nasilja koja sire ulicom. Neprezaju ni od koga pa ni od policije.

mali radojica

pre 5 godina

Zemlje Skandinavije vaze za zemlje sa najvecom demokratijom , sta mislite kakva bi reakcija bila drzave da se ovako nesto desi u nekoj opstini u npr. Svedskoj ?

Steva

pre 5 godina

Sramotno i krajnje prostacko ponasanje opozicije na celu sa Obradovicem cije je bahato i nevaspitano ponasanje prevrsilo svaku meru

qwerty

pre 5 godina

Sve je laz, samo pusta laz, sto se oko nas, uspout vrti.... Idemo botovi....

Herc

pre 5 godina

Da se odbije ostavka.A da se nasilnici koji su upali u policiju i vredjali uhapse i zakonski procesuiraju. Ovo nije da Bosko dize bunu. Preterao je a sebe zamislio da je Ce.

MIKI

pre 5 godina

Ne shvatam zar ova drzava ne moze uhaspiti Obradovica? Pa da nije njega do sada bi sve bilo mirno a ne da on bude glavni. i na svakom mestu.

djordje

pre 5 godina

Od velikih provokacija opozicije ministru se smrklo, on koji sve svoje zadatke ispunjava posteno i radno nije zasluzio da mu se uvazi ostavka to je bio afekat.

Petko

pre 5 godina

Sakloni Boze koji su divljaci u opoziciji...ccc...

Danilo

pre 5 godina

Ukoliko ovo nasilje prođe bez presude nasilnicima onda to znači da je nasilje nad ženama dozvoljeno.

Mara

pre 5 godina

Kakvo ulicarsko ponasanje treba ih pohapsiti sve koji napadaju policiju i narod.

Petko

pre 5 godina

Crni Bosko...hoce li neko zaustaviti ovog siledziju...??!!

Tea

pre 5 godina

Sreganovic je potpuno upravu...sve ove divljake treba pohapsiti I konacno propisno kazniti...

Krimej

pre 5 godina

Sta mu zene smetaju?Bolesnik bez provere...lud je zapravo taj koji ga je pustio da obavlja taj posao, a sa takvim ponasanjem ne bi trebalo ijedan dan vise da rad kao poslanik.Drugo, jel taj Bosko svestan kako moze da reaguje decko ili porodica tih zena koje je napao?

jasminajo

pre 5 godina

Obradović je obična budaletina kojoj nikako nije mesto u politici. Sa njegovim primitivizmom i nasilničkim ponašanjem samo sebi čini medveđu uslugu i sam sebi obara rejting.

Boka

pre 5 godina

Nasilnici drugi jezik ni ne znaju! Ne daj se ministre da te isprovociraju!

Poraz

pre 5 godina

Boškić baš ne ume da podnese poraz. Ubedljiv poraz.

Anci

pre 5 godina

Opozicija je besna jer nije uspela da pokrade izbore, osudjujem svaki vid nasilja

jela

pre 5 godina

Opozicija je uvek sve silom resavala oni su razbojnici.

Djordje

pre 5 godina

To sto Bosko Obradovic ima poslanicki imunitet ne daje mu za pravo da divlja i pokazuje silu po Srbiji.Drzavne institucije ce morati da reaguju bez obzira na to.

Tijana

pre 5 godina

Nazalost, nasrtaji nazene postaju obavezni deo politickog programa Saveza za Srbiju, a ujedno sluze i da prikriju nedostatak podrske gradjana i u velikoj meri inspirusu najgore ponasanje u nasem drustvu.

selektor

pre 5 godina

Ništa novo od divljačke šake jada koja sebe naziva opozicijom. Ne umeju oni kao civilizovan svet da se bore kulturnim sredstvima, ne , oni su navikli samo na nasilje, pljuvanje i sve ono čega se pošten čovek stidi i od čega se sklanja. Nije ni čudo što ih narod neće kada su ovakvi.

Vedran

pre 5 godina

Stvarno ne mogu da poverujem da opoziciji nije jasno gde im je mesto. Stalno kukaju na uslove, kradju, atmosferu, strah... Pa ko mi moze zabraniti da zaokruzim iza panoa koga god pozelim ??? Niko bre !!! Nesposobnjakovici !!! Promenite gospodo profesiju. Toliko na ovom svetu ima lepih i casnih poslova, sto se bavite ovim kada vam ne ide. POZZ

NikolaS

pre 5 godina

Takvo bahato ponasanje je za svaku osudu,to zaista se mora zestoko kazniti.

Milanka

pre 5 godina

Obradovicu je nasilnicki stil ponasanja postao navika.Vec je trebao da bude sankcionisan zbog toga.

Mikaš

pre 5 godina

Ne zamislivo je da neko napada državnu sekretarku u prostorijama MUPa..pa šta onda da očekuju naše majke, sestre koje rade u pogonima na normu ili na nekom drugom radnom mestu?

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija