• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.12.2018

08:21

ŠIPTARI SE RAZBAHATILI! Sad im nije dosta ni RATNA ODŠTETA, evo šta još TRAŽE OD SRBIJE!

Politika

ŠIPTARI SE RAZBAHATILI! Sad im nije dosta ni RATNA ODŠTETA, evo šta još TRAŽE OD SRBIJE!

Podeli vest

Pored ratne odštete koju su privremene kosovske institucije najavile da će tražiti od Beograda, na listi zahteva nalazi se deo imovine bivše Jugoslavije i međunarodnog duga Kosova, kao i određeni broj diplomatsko-konzularnih objekata - predstavništava bivše Jugoslavije, vojnih objekata, deo arhive...

Kako pišu današnje Večernje novosti pokušaji Prištine da novac i imovinu potražuje po osnovu sukcesije daleko je od realnosti, jer KiM nije bio Republika u sastavu SFRJ, već srpska pokrajina, a i kao nerazvijeno područje bilo je izuzeto od izdvajanja za savezne organe.

Kako se navodi, ono što u Prištini niko ne pominje jeste da je Srbija preuzela sve dugove Kosova prema poveriocima, od Londonskog i Pariskog kluba do MMF, ali ni da je Srbija decenijama izdvajala od svojih zarada novac za pomoć KIM kao nerazvijenom području, jer je želja nekadašnjih vlasti bila privoleti Albance da upošljavanjem odbace separatizam.

AMERIKANCI OKREĆU LEĐA ŠIPTARIMA?! Tramp je svestan da je Kosovo DRŽAVA DŽIHADISTA U SRCU EVROPE!

Tako Albanci nikada nisu plaćali Srbiji porez, doprinose, struju, telefon ili bilo koju drugu obavezu, ali su rado koristili penzije, dečije dodatke, socijalna davanja i slično, a Novosti ističu da kada se na to doda vrednost srpske imovine na Kosovu, to daleko prevazilazi navodna dugovanja kosovskim Albancima.

HARADINAJ IZGUBIO RAZUM: Takse ostaju dok Kosovo ne uđe u EU! Ukoliko je potrebno, trajaće zauvek!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kosovka devojka

pre 5 godina

Ovi tacno nisu normalni...pa imaju li oni granice...

marija

pre 5 godina

Svo dobro koje im je Srbija davala pogazili su i pljunuli na njega!Strašno...

Boki

pre 5 godina

Ovo je strasno kako nije sramota da traze tudje ovo je ne dopustivo.

AS

pre 5 godina

DA NAM VEATE SVE DNEVNICE OD PLATA ŠTO SMO ZA NJIH GODINAMA ODVAJALI SA KAMATAMA.

Saradžogla

pre 5 godina

Albanci i šiptari od Srbije jedino mogu da mole SLOBODAN PROLAZ KA EVROPI i ništa više! ... Albanci iz Albanije i albanci sa Kosmeta nisu ista nacija! Ni jezik im nije isti! Šiptari su srpskoga roda i žive kao robovi albanske narko mafije i služe samo za prljave poslove! A TO NAŠA DIPLOMATIJA NIKOME U SVETU NE GOVORI? ... Albanci iz Albanije ružnim imenom nazivaju albance sa Kosmeta! Ukoliko Srbija stopira prolaz ka Evropi JER SVE PUTEVE SA KOSMETA DETALJNO RENOVIRA onda Haradinajevi vozači šlepera i autobusa će ići kanjonom Morače i serpentinama Hrvatske. DVE TURE I HRADINAJ OSTADE BEZ GAĆA!

Nadica

pre 5 godina

Uvek traze joj i jos i nikad kraja zahtevima !

Majstor

pre 5 godina

Siptari se bas bahate. Traze uslove, koje niko normalan ne bi prihvatio. Cela MZ sad vidi da Pristini nije do dijaloga.

Simonida

pre 5 godina

Kako da ne, samo neka pisu listu zelja, mozda im ispuni deda mraz

Branko

pre 5 godina

" ZABORAVILI STE NAVESTI DA JE FOND ZA NERAZVIJENE BIO INSTALIRAN NA KOSOVU, I DA SE NIJE VRSILA KONTROLA KAKO SU TROSENE PARE " !!!!????? " PA SU RAZNI TRAJKOVICI, VLASI I OSTALA BAGRA TRPALA PARE SEBI U DZEPOVE A DANAS NAM TI ISTI PRODAJU PAMET " !!!!????

aca

pre 5 godina

Sve je dobro dok se Srbi ne razbesne i zatražeda da im se plate životi njihovih najmilijih koje su Šiptari nemilosrdno poubijali!

NIKOLAKRAJINA

pre 5 godina

U srpskom recniku postoji rec - bahat - ali ne postoji rec - rasbahatili. I kada vec pisete o njima ne mozete ih nazivati cak ni privremenim kosovskim institucijama , jer samim takvim pisanjem priznajete njihovo postojanje. Separatisticki zlocinci nigdje u svetu se tako ne nazivaju . Zbog njih morate 'okrenuti novi list' kada su u pitanju izvestaji koji su posvecenji njima, Siptarskim zlocincima .

Dule

pre 5 godina

Albanci od Srbije nemaju šta da traže ,oni znaju da ih je Srbija izdržavala ništa nisu plaćali godinama.

Kaćuša

pre 5 godina

Možda bi hteli i Srbiju da im ustupimo sa svim njenim institucijama, da se ne muče sa evropskim integracijama, nego da mi kao vredni đaci završiomosav posao, a oni na miru da stvaraju Veliku Albaniju. Sve to da ne napadaju naš narod. Sve što oni rade svojsveno je kriminalcima i spada u najpodliji vid ucene.

SS

pre 5 godina

Ako im se ne stane čizmom za vrat,bojim se da će dobiti sve.Presecite više jednom tu dugogodišnju agoniju makar zbog aboravljenih kosovski junaka i majki, inače najebasmo.

Penzionerj

pre 5 godina

Siptari, samo tako nastavite i verujem da cete ubrzo jednog dana nestati sa nase zemlje. Nece se vise dogoditi, stani, vrati se nazad, svet ovo, svet ono. Toga vise nema. Valjalo bi da razmislite.

Dzo

pre 5 godina

Soros kupuje enormne povrsine zemljista u albaniji .. sta mislite zasto? :)

Zlaja

pre 5 godina

10.000.000.000 plus svake godine u narednih 50 godina finansirati ih sa po 5.000.000.000 o još sta god im padne na pamet. A da mi to malo "poolujimo"…

mara

pre 5 godina

Siptari ne prestaju sa svojim zlim provokacijama i bezobraznim zahtevima.

Dijana

pre 5 godina

Jugoslavije više nema, stim nema više ni arhiva, ni dugova, niti kakvih objekata koji su srušeni u ratovima, jedino što mogu da dobiju to su naši zahtevi, dosta ste vi izvolevali, pa šta vi mislite ko ste vi???

Zoka

pre 5 godina

Kako se samo oni busaju u grudi. Tarzan je to radio dok mu se lijana nije otkinula.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija