• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.12.2018

12:16

JOVIČIĆ: Ministar Nebojša Stefanović ima punu podršku stranke i većine građana!

Politika

JOVIČIĆ: Ministar Nebojša Stefanović ima punu podršku stranke i većine građana!

Podeli vest

Povodom jučerašnjeg divljačkog upada pripadnika takozvanog Saveza za Srbiju u policijsku stanicu u Lučanima, i salvi prostačkih uvreda upućenih državnoj sekretarki i ministru unutrašnjih poslova, poručujem da se stidim ponašanja lidera tzv. opozicije i da svi pripadnici MUP koji su juče reagovali krajnje profesionalno imaju bezrezervnu podršku i divljenje za svoju pribranost i hrabrost, izjavio je član Predsedništva SNS Aleksandar Jovičić


- Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je i nakon bukvalnog "desanta" na policijsku stanicu u Lučanima od strane grupe divljaka i primitivaca koji sebe nazivaju opozicijom, ostao na nivou zadatka koji mu je poveren i koji godinama uspešno obavlja, o čemu svedoče podaci, statistike i zadovoljni građani - rekao je Jovičić.

Na prostačke psovke upućene funkcionerima MUP i ometanje poštenih policajaca koji rade svoj posao, ministar Stefanović uzdržao se da na nasilje odgovori nasiljem i ja mu i zbog toga još jednom čestitam na dostojanstvenosti i hrabrosti, istakao je Jovičić.

Prema njegovim rečima, "nesrećnici iz tog neprirodnog tzv. saveza koji nemaju nikakav plan i program, nikakve ideje za poboljšanje standarda i rešenje za problem Kosova", koriste jedino što imaju - Prostačke uvrede ženama, pretnje slabijima i pozive na linč i nasilje kada su u čoporu.

- To je njihov jedini program, a koliku podršku građana imaju pokazalo se na izborima. Na svim od 2014. do juče!

- Ministru Stefanoviću poručujem da smo ponosni što je pokazao da je ljudski, politički i u svakom smislu iznad prostakluka i huliganstva. Ministarstvo unutrašnjih poslova prethodnih godina beleži izvanredne rezultate i opet je posle mnogo vremena vraćeno poverenje građana u policiju. To je nešto što moramo da sačuvamo i da taj trend nastavi sa rastom u budućnosti - naglasio je Jovičić i dodao:

- Znam da gospoda iz Saveza neće biti zadovoljna, ali jedino što njima mogu da poručim je da će, svidelo se to njima ili ne, morati da poštuju zakone, ustavni poredak i institucije ove zemlje. Ni Aleksandar Vučić, ni Nebojša Stefanović, ni mi koji sledimo i sprovodimo njihovu politiku, ali ni većina građana neće dozvoliti grupica isfrustriranih nasilnika bude jača od zakona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kiki

pre 5 godina

Obradović već neko vreme promoviše nasilje i državni organi moraju da reaguju.

Pravo i pravda

pre 5 godina

Naravno da je svako nasilje za svaku osudu ali i vi se sami nameštate sa tim i svakojakim "visoko" obrazovanim,ostvarenim likovima i likušama. Kao reprezentativan primer vam je ta izveštačena državna sekretarka koja ni sama ne zna šta je preporučilo na tu funkciju. Umesto da na tim pozicijama imate iskusne,ostvarene,obrazovane,sede glave vi postavljate likove kojima je to prvo zaposlenje. Zato nam i jeste tako.

Danijela

pre 5 godina

Za ministra Stefaovića mogu se reći samo reči pohvale za stručnost i efikasnost u radu, tako da od ostavke nema ništa.

Mija

pre 5 godina

Ministar Stefanovic radi svoj posao profesionalno,odgovorno i posteno.Na jucerasnju situaciju,kada je banda razuzdanih politicara SZS,upala,i pocela da vredja,Stefanovic je odreagovao profesionalno i odgovorno.

Nila

pre 5 godina

Ministar Stefanovic je pokazao da je odgovoran,svoje ministarstvo vodi odlicno i dobro je sto nije prihvacena njegova ostavka

Petko

pre 5 godina

Mlad-vredan-perspektivan-odan Srbiji.To je nas N.Stefanovic.!!

miki

pre 5 godina

Ministar Stefanović odgovorno obavlja posao i zato i ima veliku podršku građana!

minja03

pre 5 godina

Ministar Stefanović ima punu podršku građana,koji su uvek uz njega.

marija

pre 5 godina

Svi oni koji su za poštovanje zakona i ustavnog poredka neće osuditi ministra jer on je reagovao na civilizovan način i nikog nije povredio.

Marko

pre 5 godina

Svi smo uz ministra, covek radi svoj poso najbolje.

Branko

pre 5 godina

Puna podrska za pošten rad nikad nije ni izostala, narod zna da ceni prave vrednosti.

Milos

pre 5 godina

Naravno da ima podrsku kada iza njega stoje dobri rezultati

mara

pre 5 godina

Naravno da ima potpunu podrsku stranke i gradjana, jer ogovorno i ispravno vodi svoj posao.

Ana

pre 5 godina

Stefanović radi odlično svoj posao.Apsolutna podrška

Paja

pre 5 godina

Opozicija jednostavno više ne zna šta da radi, doći će vreme kada više neće biti članovi parlamenta, pa će morati da rade za promenu, to je njima izgleda teško palo.

Jare

pre 5 godina

Možda je krajne vreme da svi reagujemo na ponašanje opozicije.

Jovan

pre 5 godina

Sajsi ga Joivicicu Aleksandre i ti i tvoj konjovodac !

zašto da ne

pre 5 godina

Zašto ne bi imao punu podršku, kada radi kako treba?

cinjenice

pre 5 godina

Ti si kurton najobicniji Jovicicu, isto kao i Stefanovic. Svaki dan neko gine na kolovozima Srbije, ljudi se ubijaju, porodicno nasilje i ostalo. Mozete samo da lazete i nista drugo. Vi ste gamad lazljiva.

Dragiss

pre 4 godine

Pare stizu kad pametan Djilas jase glupana Vucicevica.

Izbori 2024

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba!
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba!

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija