• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.12.2018

13:13

PROVOCIRAJU VUČIĆA! Šiptari najavili masovne demonstracije ispred sedišta UN u Njujorku!

Politika

PROVOCIRAJU VUČIĆA! Šiptari najavili masovne demonstracije ispred sedišta UN u Njujorku!

Podeli vest

Albanci u SAD najavili su da će održati masovni protest ispred sedišta Ujedinjenih nacija u Njujorku, uoči vanredne sednice Saveta bezbednosti posvećene situaciji na Kosovu

Albanci u SAD najavili su da će održati masovni protest ispred sedišta Ujedinjenih nacija u Njujorku, uoči vanredne sednice Saveta bezbednosti posvećene situaciji na Kosovu, objavila je Bota sot onlajn.

VUČIĆ PRED SVETOM BRANI REZOLUCIJU 12 44! Predsednik Srbije govoriće danas na sednici Saveta bezbednosti UN!

Oni će, kako se navodi, zahtevati od SB UN da osudi Srbiju zbog navodnog "genocida i 20.000 silovanih žena" tokom konflikta na Kosovu.

Očekuje se da će protestu prisustvovati i diplomatska predstavnica Prištine u SAD, Vlora Čitaku.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miki Vrbas

pre 5 godina

neće ga samo šiptari samo, možda i u bosni, dojadio je svim KOMŠIJAMA...

darabubanara

pre 5 godina

to je moc jebote bog.svugde Po svetu SMO aktivni da pokazemo da ste ZLOCINCI i varvari i uspeli smo.bicete porazeni uvjek.

Miki

pre 5 godina

A gde su nasi Srbi??? Da izadju i podrze predsednika ispred sedista UN u Njujorku. Nas nema nigde cutimo molimo za mir i zato sve gubimo, zato oni sve daju Albancima jer oni se bune a Srbi ce samo da mole par puta i ucutace se i vreme prodje a mi bez drzave. POZDRAV IZ CH

Danijela

pre 5 godina

Kod njih je sve na dža-bu, oni ništa ne znaju lepim putem.

Skretnicar

pre 5 godina

Ma samo se brinem da li ce Fljora stici da "oglanca Taciju pistolj" pre demonstracija i sednice ??? Za stavove i izrecene reci nemam rezerve sve se zna.

Ana

pre 5 godina

A ko ce da odgovaraza srpske zrtve stradale zbog terora Siptara?

bojan

pre 5 godina

Tu njihovu zajednicku politiku,politiku ulice i protesta sprovode u Srbiji njihovi prijatelji SZS pa smo videli na izborima juce sta im je to donelo.

nije dete

pre 5 godina

Pa nije Vučić dete pa da naseda na provokacije Šiptara.

milica

pre 5 godina

Neće moći da spreče predsednika Vučića da u UN kaže istinu o anticivilizacijskim merama Prištine i da to svet još jednom čuje.

Marija Lazic

pre 5 godina

Sram ih bilo,bahati i bezobrazni ljudi.

marija

pre 5 godina

Koliko laži izgovorenih od strane šiptara da su počeli stvarno da veruju u njih!Nadam se da će EU shvatiti s kakvom bagrom imaju posla,samo da ne bude kasno!

Kosovka devojka

pre 5 godina

Ovi stvarno nemaju pametnija posla nego da provociraju...izvestaceni ljudi maksimalno

Dragan

pre 5 godina

Bezobrazluk Prištine, ne nasedati na provokacije

Boki

pre 5 godina

Strasno bruka,al nece im to pomoci neda se Aleksandar jaci je nego sto oni misle.

Ivan Ivanović

pre 5 godina

Neka ih, neka protestvuju i govore laži i uvrede. Naša reč će se čuti. Više od toga ne možemo. Samo da neprestano govorimo istinu.

Vera

pre 5 godina

Bravo za hrabrost,podrsku i ideju.Svuda Srbin mora da zna da je Srbin i odakle dolazi!

Miki

pre 5 godina

Gde su nasi da podrze borbu za Kosovo. Boli koga du... od njih za Srbiju, a kamoli za Kosovo. A onda se bunimo kako Albanci podrzavaju svoje. Pa to je normalno. Kad skinete crni veo sa dijaspore, onda cemo i mi kao narod malo bolje da se osecamo. Onda bi svaki taj Srbin koji je u dijaspori mozda i pogledao Srbiju zemlju, kao svoju domovinu. Nasi idu tamo, zene radjaju, a onda budu veci Amerikanci od Iraca.

Verica

pre 5 godina

Siptari su poznati po nipodostavanju zena i nosenju oruzja,a Albanke iz Albanije udaju se za Srbe u zapanoj Srbiji a ne za Siptare na Kosovu.

Ivan

pre 5 godina

Mi treba da protestujemo, nas narod je ugrožen na KiM.

Ljilja

pre 5 godina

Vucica ne doticu provokacije.A oni su uzasno bezobrazni.

Darko

pre 5 godina

Ma neka šetaju i demonstriraju koliko god žele, neće nas slomiti!

Čarapan

pre 5 godina

Gdeste braċo srbi u dijaspori da organizujete kontra miding .Nema nama Srbima većeg neprijatelja od sebe samih .Misli da je Vučiċ u pravu kad kaže da smo mi dovde došli zahvaljujući svojim postupcima.A to pokazuje i dešavanje u zemlji kad je potrebno ujedinjenje mi tražimo izbore da podsetim to je bilo i neposredno pred rat na kosovu .Tada su političari u opoziciji tražili koncetrscione vlade pa pobegoše iz zemlje ....Posle su ti isti političari pritiskali da se potpiše Kumanovski sporazum pa kenu isporučivanje i davanje što je traženo i što nije .Sećate li se kako Drašković ljubi ruke Olbrajtovoj pa nas SAD opet razvališe....kad smo kod toga svi Srpski akteri i političari toga doba završiše u Hag osim Drašjovića a njegovi prvi izginuše na Hrvatsko ratište pa se pitan...

Dragana

pre 5 godina

To je djavolji narod ali dzaba im sve,istina i pravda ce pobediti.Tesko jeste ali ce i ovo proci.Bog je uz Srbe!

dragan

pre 5 godina

Ako je 20.000 tačna cifra, blago nama. Biće naslednika?

zika

pre 5 godina

Smirice se tek kada nasa vojska udje na kosovo ne verujem da ce bilo ko da udje vojno u njihovu zastitu.

Petar

pre 5 godina

Albanci i dalje pokušavaju da obmanjuju i da se predstave kao žrtve ali im to više nigde ne prolazi.

Lujka

pre 5 godina

Samo neka pokažu kakvi su zapravo. Neće to Američka administracija dozvoliti tek tako.

Linda

pre 5 godina

Dobiće te vi po ušima od Amerikanaca, sve će Vas deportovati.

RINGISPIL

pre 5 godina

Tolika koncentracija SIFTARA,dilera na IST RIVERU, pasce vrednost akcija kokaina na Njujorskoj berzi /NYSE./

jana

pre 5 godina

Oni tamo mogu da rade šta hoće,jer je to njihova druga država koja ih podržava u svemu što rade tako da ništa ne čudi i ne sumnjamo da neće to da urade samo da bi pokazali koliku podršku imaju Amerike.

Bogdan

pre 5 godina

Mogu da rade sta hoce, nikakva provokacija od strane siptara nece uticati na predsednika Vucica.

RADA

pre 5 godina

Oni samo i znaju da provociraju i izazivaju naš narod.

SS

pre 5 godina

Tako se to radi,a naša dijaspora koje nema ni na papiru spava ili prebrojavaju novac,jer ih samo to sa sopstvenim interesima zanima po običaju mnogo godina unazad.SRPSKA POSLA.

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija