• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: glaszapadnesrbije.rs

17.12.2018

14:52

GLIŠIĆ: Dragačevci su pokazali kome veruju i svojim glasovima kaznili opoziciju!

Politika

GLIŠIĆ: Dragačevci su pokazali kome veruju i svojim glasovima kaznili opoziciju!

Podeli vest

Na izborima u Lučanima nijedan incident nije izazvao niko iz Srspke napredne stranke, a lica koja su privođena prijavljena su da su pored naših aktivista napadali i birače i građane, rekao je za Regionalnu informativnu novinsku agenciju Darko Glišić, predsednik IO SNS i dodao da je meštanin Kotraže koji nije član nijedne stranke prijavio opozicionare policiji zbog, kako je rekao, bahatog ponašanja

 

- Ponosan sam jer niko nije mogao ni da izmisli neku optužbu za SNS. Članovi Saveza Srbiju optužili su nas prvo da se po Dragačevu nalaze kola sa registarskim oznakama drugih gradova, a kasnije da su u pitanju automobili bez tablica. Čak ni u svojim lažima nisu mogli da ostanu dosledni, a činjenica je da su oni došli u Dragačevo da prave probleme i nerede, jer ne znam kog posla je u Kotraži imao Borko Puškić, Odbornik Dveri iz Prijepolja ili Nebojša Zelenović koji je došao iz Šapca - izjavio je Glišić.

On ističe da je narod na izborima pokazao kome veruje.

- Kad osvojite preko sedam hiljada glasova od ukupno 11 hiljada birača to jasno govori koliko poverenje smo zaslužili kod građana. Volja naroda je do kraja ponizila Savez za Srbiju i kaznila njihovo ponašanje. Ponosan sam na naše ljude koji su sve izdržali, a opoziciji želim srećan rad i da nastave tako kako su krenuli, jer očigledno je da će njihova borba za cenzus na sledećim izborima biti grčevita - rekao je Glišić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mimi

pre 5 godina

Volja naroda je do kraja ponizila Savez za Srbiju i kaznila njihovo ponašanje.

Mila

pre 5 godina

Jucerasnji izbori su jasan odgovor opoziciji za sve sto ovih dana cine u Srbiji.

Zoka

pre 5 godina

Ti iz SZS samo pokazuju koliko su agresivni, to je ta njihova politika, sve nasilnici koji nista ne znaju da rade postenim putem, vec se bave prevarama i nasiljem.

Ranko

pre 5 godina

Najbolji uvek pobedjuju! Tako je i ovog puta bilo! Opozicija nista drugo i ne zna nego samo da napada,da li to bilo verbalno ili vizicki,nije bitno,nasilje je njihov stil i nivo!

Gale

pre 5 godina

Baš tako! Opozicija je dobila šta je i zaslužila.

Gospodja Ministarka

pre 5 godina

Dragacevo je dokazalo rezultatom na ovim izborima narodnu volju.

Jagoda

pre 5 godina

Njima je taj poraz najveca kazna. Kakva opozicija, takvi i rezultati. Dzaba njima protesti i urlanje po ulicama, kada vecina naroda zna sta izabrati.

mara

pre 5 godina

Gradjani su jos jednom pokazali u koga imaju poverenja.

Radovan

pre 5 godina

Predsednik državu vodi ozbiljno i odgovorno i razvija našu privredu, narod je to prepoznao i zato ga i podržava u ovolikom broju.

Bojana

pre 5 godina

Naravno nece za lazove i lopove glasati.Nego ko radi i gradi bravo Aleksandre.

stasa

pre 5 godina

Sadasnja vlast je zasluzeno pobedila i dobila podrsku svih gradjana.

Laki

pre 5 godina

Ovo je dokaz dobrog rada vlade aleksandra vucica

Ana

pre 5 godina

Narod zna kome veruje.Narod vidi i voli rezultate.

daca

pre 5 godina

Gradjani su opet pokazali sta hoce,koga hoce.Opozicijo ajde izadjite na izbore ..

Macola

pre 5 godina

Građani su izabrali ljude u koje imaju poverenja

Emil

pre 5 godina

Opozicija je pokazala svoje pravo lice, iz dana u dan su sve gori.

captainsrki

pre 5 godina

Nasilnici u Srbiji ne mogu nikada ocekivati podrsku naroda!

nije papirni zid

pre 5 godina

Opozicija uporno udara glavom u zid. Zid nije od papira, a glava je prazna.

Anja

pre 5 godina

Pokazali su da podrzavaju aktuelnu drzavnu politiku, ovo je dobra provera za vlast.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(FOTO) Pogodili ga Rusi! Moćno oružje SAD hitno vraćeno iz Ukrajine! Fotografije iz Pensilvanije otkrile sve: Oštećeno je...
REMONT

(FOTO) Pogodili ga Rusi! Moćno oružje SAD hitno vraćeno iz Ukrajine! Fotografije iz Pensilvanije otkrile sve: Oštećeno je...

Na društvenim mrežama su se u proteklih nekoliko dana pojavile slike oštećenog vučnog lansera M903 sistema PVO "patriot", koji je iz Ukrajine prebačen u SAD radi popravke. Kako se navodi, lansirna platforma je na američki kontinent transportovana uz pomoć aviona An-124, koji je petog aprila poleteo iz poljskog grada Žešov i sleteo na aerodrom Harisburg u Pensilvaniji.

23.04.2024

10:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija