• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

17.12.2018

15:08

UHAPŠEN VOZAČ "HAMERA"! Šotra je DIVLJAO BEOGRADOM, određen mu pritvor od 48 sati!

Politika

UHAPŠEN VOZAČ "HAMERA"! Šotra je DIVLJAO BEOGRADOM, određen mu pritvor od 48 sati!

Podeli vest

Aleksandar (Alexander) Šotra, za kojeg se sumnja da je u subotu džipom "Hammer" napravio niz incidenata u centru Beograda, danas je uhapšen po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu

Tužliaštvo je policiji dalo nalog da mu odredi zadržavanje do 48 sati, i da u tom roku prikupi dokaze - video snimke incidenata, izjave očevidaca, svedoka, pribavi izveštaj o povredama i nastaloj šteti, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Šotra će u sredu biti priveden na saslušanje u tužilaštvo, koje će nakon toga odlučiti da li će tražiti da mu se odredi i pritvor.

Mediji su preneli da Aleksandar Šotra, rođeni brat poznatog stend ap komičara Olivera Šotre i sin biznismena Rajka Šotre.

(VIDEO) ON JE DIVLJAO "HAMEROM" PO BEOGRADU?! Aleksander Šotra dao izjavu u policiji, i dalje se ne zna DA LI JE BAŠ ON BIO ZA VOLANOM!

Navode i da je danas u pratnji advokata došao u policijsku stanicu "Stari grad".

Posle saslušanja u policiji određedno mu je zadržavanje do 48 sati.

Prema rečima očevidaca vozač Hamera je u subotu prvo oborio semafor u Palmotićevoj ulici i zakucao se u kiosk u kojem je bila radnica, koja je lakše povređena. 

Potom je nastavio kroz Palmotićevu, gde je udario u dvorišni zid jedne kuće. Onda je izašao iz vozila i pobegao. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
gago

pre 5 godina

Kod nas je sve moguce.Po kom osnovu je vozio automobil sa diplomatski tablicama i dali je to smeo?

Marcco

pre 5 godina

Kakve bre diplomatske tablice. Stavio čovek CD nalepnicu

dozvola za objavljivanje komen

pre 5 godina

malo sam nepismen, ali sam politički podoban.....

Ljubo

pre 5 godina

Sramote i bruke ,koji komicari ,pa vi u Beogradu ste veci Englezi od Engleza .Smesno i zalosno ko sve siluje ovu jadnu napacenu Srbiju...koji biznismen..?!

Seljak

pre 5 godina

Đubre iskompleksirano, hohštapler trećeg reda. On je neki stend ap komičar??? Belosvetska BARABA. Dobiće po blendi čim izađe iz zatvora, neiživljeni skot.

zoki

pre 5 godina

Vreme je da ga odvedu malo u buvaru. Nerazumem zasto ne ? Pa vodite ga - sta je problem - odma.

satelit

pre 5 godina

Pa posto se cova odradio nekom teskom drogom njemu je sve jedno sta se desavalo

Vns

pre 5 godina

Mora da je žuti,naši iz SNS ne rade ovakve stvari

ja

pre 5 godina

šta je je to stend ap komičar? uostalom nikoga nije briga za tog komičara.jel taj alexandar bio pijan ili drogiran pa nije odma uhapšen nego se čekalo da mu izvetri alkoholili zabranjene supstance.zašto samo 48 sati zadržavanja u pritvor.treba ga makar tri meseca ostaviti u pritvoj da se čovek spasi da ne napravi opet neku glupost i ubije nekog nedužnok prolaznika sa tom njegovom kaskaderskom vožnjom.

dragan

pre 5 godina

Ma sve ce to taka da sredi Jos ce se policuja izvinuti za zadrzavanje postenog gradjanina

SS

pre 5 godina

Ma lako je njemu,on ima hamera i komičare,biznismene,pa na kraju i prikane iz vlasti,a šta će jad i beda koja ima trulog keca ili juga,a pri tom bez veza i protekcija.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija