• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espreso.rs

18.12.2018

09:59

PANIKA U PRIŠTINI, UKIDAJU SE TAKSE?! Haradinaj posle Brisela hitno sazvao SEDNICU VLADE LAŽNE DRŽAVE da bi preneo DRAMATIČNE VESTI!

Politika

PANIKA U PRIŠTINI, UKIDAJU SE TAKSE?! Haradinaj posle Brisela hitno sazvao SEDNICU VLADE LAŽNE DRŽAVE da bi preneo DRAMATIČNE VESTI!

Podeli vest

Dan nakon sastanka u Briselu, koji su prištinski mediji nazvali teškim i dramatičnim, premijer tzv. Kosova Ramuš Haradinaj je sazvao vladu da bi saradnicima preneo utiske sa sastanka

Iako je juče čvrsto stajao pri stavu da takse prema Srbiji i BIH neće biti povučene, Haradinaj više nije siguran da će ova odluka moći da opstane, kažu izvori bliski zvaničnoj Prištini.

Haradinaj se već neko vreme bori sa pritiscima koji stižu iz Evropske unije i sve mu je teže da objasni zašto su takse potrebne, iako je svima jasno da se radi o neligitimnoj i jednostranoj odluci koja šteti svima, pa i samoj Prištini.

ŠIPTARI I AMERI PONIŽENI! UN PRIZNAJU SAMO SRBIJU: Odnos prema Vučiću i Tačiju pokazao da Kosovo nije država, A NIKAD I NEĆE BITI!

Zato je odmah težište problema prebacio na pitanje promene granica, rekavši svojim sagovornicima u EU da svako ko želi da amenja granica tzv. države Kosovo jeste njegov neprijatelj i neprijatelj njegovog naroda.

Pošto nikako nije mogao da pronađe zajednički jezik sa dojučerašnjim saveznicima, prvenstveno Federikom Mogerini i Johanesom Hanom, Haradinaj je ranije završio sastanak i odložio konferenciju za štampu.

ONA JE PRAVI VOĐA ŠIPTARA! Ova žena je TAČIJU IZDIKTIRALA ŠTA TREBA DA KAŽE na sednici SB UN!

Iz Brisela se vratio prošle noći oko ponoći i odmah sazvao ministre na hitnu sednicu.

Šta je bila tema ovog noćnog sastanka još uvek je tajna, ali neki nezvanični izvori govore da je Haradinaj okupio saradnike kako bi im rekao da moraju naći način da nekako ublaže ili ukinu takse za srpsku robu.

POZVAO SE NA VUKA! Haradinaj kao jedini argument protiv EU koristio odluku MSP u Hagu koju je tražio Jeremić




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
marko

pre 5 godina

Ukinuti sve nehumane odluke. Dajte šansu suživotu.

Lea

pre 5 godina

Red bi i bio da se dozovu pameti...mada im nije verovati

Zoki

pre 5 godina

Ne ide sve bas onako kako je Haradinaj zeleo. Morace malo da povuce rucnu.

Sanja

pre 5 godina

Pocece polako da popustaju, jer je ovo stvarno nenormalna situacija, sad ce poceti da ih pritiskaju sa svih strana da ukinu takse, stvarno se nadam da ce ih i ukinuti. Valjda ce se urazumiti.

konačno

pre 5 godina

Nadam se da će EU konačno urazumiti Šiptare.

marija

pre 5 godina

I treba da paniče jer su pokazali svoje pravo lice,maske su najzad pale!EU je nadam se shvatila ko laže a ko govori istinu!?

marica

pre 5 godina

Ni albanci nisu vise sigurni da će ova odluka moći da opstane

Nale

pre 5 godina

Доста нам је Тачијевог безобразлука, ово некада мора да престане. Он даје себи за право једну Могеринијеву да понижава? Па шта да очекујемо од таквог човека? Удара на патетику и цмиздри тамо у УН, као размажено дериште. Помиње геноцид и етничко чишћење. Лепо му је Вучић рекао. Подаци, изволите: Од 1,4 милиона Албанаца, сада 1,7 милиона. Од 220 хиљада Срба, сада 106 хиљада. Албанци још од 1878. говоре о стварању етнички чисте Велике Албаније. Сада један Тачи, вођа ОВК говори о етничком чишћењу, о силовањима. А његови пријатељи масакрирали српска тела, женама секли дојке: Фатмир Љимај у селу Клечка, Рама, Бериша. Неосуђени терористи, припадници ОВК чији је главни извор прихода криминал, трговина оружјем, дрога, трговина људима. Пребили сведока па им није Хаг судио. Али полако, испражњена места, има довољно ћелијица за све, чула сам да реновирају.

Jelena

pre 5 godina

EU će postići siguran uspeh po pitanju taksi

Milos

pre 5 godina

Blokiranje pregovora u Briselu i da nikada ne dodje do formiranja ZSO, taksa od 10%, a zatim od 100% to treba da kažu ne prištinski funkcioneri nego njihovi mentori koji ih najsnažnije podržavaju u njihovim naporima.

Aca

pre 5 godina

Takse su nanele ogromnu stetu drzavi Srbiji vec.

stanivukovic radomir

pre 5 godina

Uza svo duzno postovanje borbi G Vucica i drzave Srbije ja ne bih niti jedne minute razgovarao na temu cak i razgranicenja nego bih teritoriju KiM proglasio privremeno okupiranom teritorijom od strane Americkih zlikovaca ! To znaci pripadnicima bivse Americke vlasti pod zastitom SADa i V Britanije ! Uz put bih diplomate iz V Britanije proterao iz Srbije do daljnjega ! To je moje misljenje i to je njihov jezik !

Filip

pre 5 godina

Prištinski političari moraju da shvate i da se opamete jer Srbija je uvek za politiku mira i razuma i za nastavak dijaloga.

Bojana

pre 5 godina

Mozes da sazivas koga hoces nema vam pomoci ima da uradite kako vam je naredjeno.

ludimilojko

pre 5 godina

Ma nema veze, nisu oni u nikakvoj panici, i nema da vrate takse... lepo je rekao " dok Kosovo ne udje u EU , takse nema da spustimo..." to je rekao i Morgerini... zato je i prekinula satanak....e pa sad vidite, dok neko nov ne zameni Haradinaja, ostaje sve sto taj baistelac kaze....

anatodorovic

pre 5 godina

Predsednik se svim silama bori za stabilnost nase zemlje

Branislav

pre 5 godina

Predlažem Haradinaju i ostalima da u " delegaciju za pregovore " ubace Vuka Jeremića, Đilasa i Sergeja Trifunovića, možda prođu malo bolje???

Milasin

pre 5 godina

Nadamo se da je svet uvideo šta Priština radi i koliko problema prouzrokuje.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija