• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.12.2018

14:42

MIRKOVIĆ: SzS o Hrkalović jer Tači podseća na Jeremića,  "kuma" kosovske nezavisnosti!

Politika

MIRKOVIĆ: SzS o Hrkalović jer Tači podseća na Jeremića, "kuma" kosovske nezavisnosti!

Podeli vest

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS u skupštini Beograda, ocenjuje danas da Savez za Srbiju uvredljivim saopštenjima na račun državnog sekretara u MUP Dijane Hrkalović pokušava da zabašuri sinoćnju izjavu zahvalnosti Hašima Tačija, na sednici Saveta bezbednosti UN, Vuku Jeremiću kao "kumu" kosovske nezavisnosti

 

Mirković navodi u saopštenju da je Jeremićevo učešće u međunarodnoj korupcionaškoj aferi sa Patrikom Hoom pokazalo pravu prirodu delovanja Jeremića i njegove organizacije, ali da razmere njegove štetne politike po interese Srbije još uvek spoznajemo.

"Saopštenjima u kojima se iznose isključivo laži, primitivni napadi i uvrede na račun jedne dame, državne sekretarke, koja je pokazala šta znači odgovornost i požrtvovanost profesiji i šta znači biti uz svoje kolege i smirivati haos, koji su oni izazvali, kao i uvrede na račun policajaca koji su po 10 i 15 godina zaposleni u policiji, a koje danas nazivaju batinašima, pokazuju kakvo mišljenje Ðilas, Jeremić, Janković i Obradović imaju o ljudima koji brinu o našoj bezbednosti" navodi se u saopštenju.

Jedini batinaši koji su u Lučanima, na dan izbora, bili prisutni su oni koje su sa sobom doveli Ðilas, Jeremić i Obradović, a kojima su, navodi Mirković, obećali značke MUP i BIA čim dođu na vlast.

Za razliku od vremena kada su oni vladali i kada su na ulicama ubijani novinari, policajci i politički neistomišljenici, mi danas, kaže Mirković, živimo u Srbiji u kojoj se kriminalci kažnjavaju i osuđuju na zatvorske kazne.

Podseća da Darko Šarić danas u Srbiji može da očekuje samo višegodišnju zatvorsku kaznu, dok je u vreme vlasti Ðilasa, Jeremića i Obradovića bio ključni investitor, novcem koji je proistekao od prodaje droge našoj deci.

Za razliku od Jeremića, i ostalih iz SzS, Dijana Hrkalović i ministar Stefanović ostvaruju pobede za Srbiju na međunarodnom planu, a dokaz tome je istorijska pobeda u Interpolu.

Samo u ovoj godini rešeno je 50 odsto svih ubistava, kojih je 2,5 puta manje nego u vreme prethodne vlasti, a njihova sve veća i glasnija međusobna prepucavanja i optuživanja za izdaju, loš izborni rezultat i raspad Saveza su posledica štetočinske politike koju su vodili, a svela se samo na mržnju prema Aleksandru Vučiću, Srpskoj naprednoj stranci i svakome ko ne misli kao oni, zaključio je Mirković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bojana

pre 5 godina

Vuk je izdajnik Srpskog naroda i treba ode iz Srbije nek ide u Albaniju.

Veljko M

pre 5 godina

Nije ovo prvi put da se Obradović služi lažima.

milab

pre 5 godina

Pa i istina je da je Jeremic kumovao kosovskoj nezavisnosti.

liska

pre 5 godina

Opozicija ne zna vise sta da preduzme kako bi stigli do vlasti. Nesto im bas ne ide jer su pokrali narod i trpali sebi u dzep. Mislim da je cak i taj jedan mini bus previse.

Jelena

pre 5 godina

Skrecu sa glavne teme,prikrivajuci izdajnike u svojim redovima.

miroslav

pre 5 godina

Gospodo iz vlasti krivicna prijava za Vuka (Pozderca) dalije primio mito od Tacija ili neznanje i prosirit na njegove savetnike akoje njih posluso. Takva neznalica i hapac na lovu netreba ovome jadnom narodu.

Tijana

pre 5 godina

Slicni se pronalaze i traze opravdanje jedan za drugog.

Mile

pre 5 godina

Opozicija i siptari se vole, posto obe strane zele da sruse vlast u Beogradu

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija