• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.12.2018

16:19

BEČIĆ: Dok se Vučić bori za Srbe na KiM, opozicija hoće da uzme vlast na ulici!

Politika

BEČIĆ: Dok se Vučić bori za Srbe na KiM, opozicija hoće da uzme vlast na ulici!

Podeli vest

U trenutcima dok naš predsednik Aleksandar Vučić na svaki način pokušava da sačuva bezbednost naših građana na Kosovu i Metohiji, dok pored svih pritisaka koje trpi ostaje smiren i pribran i pokušava da pronađe rešenje veoma komplikovane situacije, za koju veliku odgovornost snose Vuk Jeremić i njegovi prijatelji, za to vreme opozicija pokušava na ulicama da promeni vlast ne prezajući ni od čega, izjavio je poslanik SNS i potpredsednik Skupštine Srbije Igor Bečić

- Zato Aleksandar Vučić ima moju punu podršku u svemu što radi i zato sam ponosan što je on predsednik Srbije i moj predsednik. Lično sam ponosan i što ministar Stefanović dolazi iz redova Srpske napredne stranke i on ima našu punu podršku kao ministar, stranački funkcioner i pre svega kao izuzetan čovek i stručnjak što je i u ovoj situaciji pokazao - rekao je Bečić.

Istovremeno, ističe Bečić, želim da čestitam i odam priznanje i policajcima koji su ostali imuni na prostačke uvrede i provokacije predstavnika opozicije predvođene Boškom Obradovićem.

- Činjenica je da je ovakvo ponašanje nedopustivo, i meni je neshvatljivo da neko može na ovako banalan i prostački način da vređa policajce i da im preti. Prosto se zapitam šta je sledeće i na šta su ovakvi ljudi spremni. Da li je to ta demokratija za koju se oni zalažu, na čelu sa tajkunom Đilasom? - upitao je Bečić.

Prema njegovim rečima, ministar Stefanović i pripadnici policije godinama ulažu velike napore da bi se naši građani osećali bezbednim i sigurnim u svojoj državi.

- Do sada smo bili svedoci kako naši cenjeni opozicionari napadaju i vređaju žene na najprostačkiji mogući način, čini mi se da smo sada svedoci njihovog napretka ka demokratiji kroz ove provokativne napade na policijske službenike i ometanje u vršenju dužnosti. To što ste političar ne daje vam za pravo da budete iznad zakona i toga bi trebalo da budu svesni i opozicioni lideri - zaključio je Bečić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
anja

pre 5 godina

Tako se ne dobija vlast, ona mora da se zasluzi. A to opozicija ne moze.

Boško J

pre 5 godina

Prošla su vremana kada je se vlast u Srbiji osvajala na ulici. Sada se vlast kod nas osvaja na izborima i to mora da zna opozicija.

boba

pre 5 godina

Vucic daje sve od sebe svojim radom i trudom za svoj narod na KIM.Dok opozicija misli da ce na ulici svojim klosarskim fazonima dobiti vlast.

Adam

pre 5 godina

Navikli su na prevare dok se predsednik bije bitku za nasu zemlju

Nada

pre 5 godina

Narod sve vidi i sve zna i nece im to dozvoliti!Poverenje gradana i glasovi se ne sticu na ulici protestima,vec odgovornim radom u odgovarajucim institucijama.

Djura

pre 5 godina

Zato je narod uz Vucica. Dostojanstveno i mudro u borbu za ocuvanje nase teritorije.

Milan Antić

pre 5 godina

Opozicija na sve moguće načine ugrožava našu hrabru borbu za Kosovo. Njima je samo do toga da ostvare svoje sebične potrebe. Uopšte ne uviđaju ozbiljnost situacije i ne razmišljaju o dobrobiti naših građana. Zato i stoje tako kako stoje.

minja03

pre 5 godina

Ova opozicija nikada nije mislila na svoj narod,pa što bi i sad,samo ih fotelja zanima.

Boki

pre 5 godina

Bolje da su pomogli u resavanju dijaloga sa pristinom

Mašnica

pre 5 godina

Oni su i doprineli da se Priština ovako bahati i maltretira Srbe.

Emil

pre 5 godina

Opozicija umesto da bude konstruktivna obmanjuje narod da gubi vreme po nepotrebnim protestima.

Diajana

pre 5 godina

Njih Kosovo nikada nije zanimalo,njima je jedino važno da dodju na vlast i pokradu koliko je to moguće.

Andja

pre 5 godina

DOS-ovci su navikli da vlast uzimaju na ulici i da ruse i pale sve pred sobom, ali ovog puta nemaju podrsku naroda. I dosta im je cetrnaestogodisnje pljackaske vladavine Djilasa i Solaka.

Ognjen

pre 5 godina

Kada je neki lider opozicije bio poslednji put da obidje nas narod na KiM ?

Rasa

pre 5 godina

Nije njima cilj interes Srbije, nego da dodju na vlast i pun dzep.

mila

pre 5 godina

Opozicija na sve moguće načine ugrožava našu hrabru borbu za Kosovo. Njima je samo do toga da ostvare svoje sebične potrebe

Tijana

pre 5 godina

Jadnici sto ne odu na Kosovo , pa tamo pokazu koliko su hrabri?

Bojan

pre 5 godina

Ovo je jos jedan dokaz da opozicija ne preza ni od cega.

Milan

pre 5 godina

Ako nemaju ništa pametnije da rade,neka sede kući.Opozicija samo pravi probleme.

Zub

pre 5 godina

Oni znaju samo ne legalnim radnjama da se bave, tako bi i vlast da osvoje silom.

mara

pre 5 godina

Opoziciju ne zanima narod na KIM, vec iskljucivo licni interes.

mita

pre 5 godina

Bezobrazluk opozicije nema kraja.Njih ne zanima narod sa Kosova već samo da zadovolje sopstvene potrebe.Ugušiće se u sopstvenoj zlobi.

Aca

pre 5 godina

Predsednik Vucic se bori za Srbiju i brani je sa jedne strane od albanskog terora, a sa druge od opozcionih nasilnika, koji samo misle na sebe. Njihovo ponasanje prevazislo je svaku meru.

Bubamara

pre 5 godina

Opozicionari bi da iskoriste guzvu, da izazovu nerede dok se paralelno na Kosovu vodi ozbiljna borna za opstanak. Da li toliko opozicija mrzi sopstvenu drzavu.

Bojan

pre 5 godina

Opozicija nema resenja za KiM, bolje da doprinesu i pomognu narodu umesto sto izlaze na ulice.

Iva

pre 5 godina

Od njih i ne može da se očekuje nešto dobro da urade.

Dehan

pre 5 godina

Opozicija na sve moguce nacine ugrizava nasu borbu za KOsovo

Laki

pre 5 godina

Predsednik Vučić čini sve napore da sačuva mir i stabilnost Srbije, dok se opozicija šeta i radi sve da suprotno!!!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija