• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.12.2018

14:30

ŠIPTAR HOĆE SRPSKU KRV! Tači PRIZIVA Amerikance da opet UBIJAJU, Trampovo pismo uporedio sa Bušovom PORUKOM Slobi i BOMBARDOVANJEM!

Politika

ŠIPTAR HOĆE SRPSKU KRV! Tači PRIZIVA Amerikance da opet UBIJAJU, Trampovo pismo uporedio sa Bušovom PORUKOM Slobi i BOMBARDOVANJEM!

Podeli vest

Takozvani kosovski predsednik Hašim Tači nazvao je pisma koja je predsednik SAD Donald Tramp uputio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njemu četvrtim istorijskim momentom koji je za poslednje tri decenije stigao Prištini od američkih predsednika.

Među prva tri ubrojao odluku nekadašnjeg predsednika SAD Bila Klintona da započne bombardovanje Srbije.

Prištinski sajt telegrafi.com prenosi da je Tači u emisiji "Zona B" na televiziji "Klan Kosova" izneo tvrdnju da ova Trampova pisma predstavljaju "jasnu poruku".

- On jasno ističe da je spreman da angažuje dve zemlje na postizanju konačnog sporazuma, koji donosi srpsko priznanje Kosova, članstvo Kosova u UN i čestitanje Beloj kući - tvrdi Tači.

ŠOKANTNO! EVO ŠTA JE DONALD TRAMP PORUČIO ŠIPTARIMA: Tači, ukini takse i raspusti 'vojsku', pa dođi sa Vučićem u Belu kuću
 

Po njemu, ova pisma predstavljaju "jedan od četiri istorijska momenta koja su se dogodila za poslednje tri decenije u odnosima Kosova i SAD".

- Prvi momenat je bio kada je pokojni predsednik Džordž Buš Stariji uputio jasnu poruku Slobodanu Miloševiću na Božić 1992. da neće dozvoliti da se ono što se desilo u Bosni i Hercegovini ponovi na Kosovu. Druga jasna istorijska poruka bila je odluka predsednika SAD Bila Klintona da započne bombardovanje. Treća istorijska poruka bila je izjava Džordža Buša Mlađeg ''što je dosta, dosta je'' i šest meseci potom Kosovo je postalo nezavisno i suvereno - rekao je Tači.

SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA! UDRUŽENI SRBI IZ AMERIKE PISALI TRAMPU: Pomozite srpskom narodu na Kosovu ILI ZABORAVITE NAŠIH MILION GLASOVA!
 

On je dodao da je "sada tu pismo predsednika Donalda Trampa".

- Ostajem u uverenju da neće biti lidera na Kosovu niti mišljenja protivnog stavu SAD. Nadam se da neću živeti u onom vremenu u kojem se neko na Kosovu protivi SAD - zaključio je Tači.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
branko1

pre 5 godina

Dva ulična klovna u trećerazrednom cirkusu.Svašta mogu glupavo da urade,jer su tog kapaciteta

leonida

pre 5 godina

Samo se ti nadaj, nada poslednja umire. Ali šta kaže najveći um 19 veka F. Niče; Nada je samo odlaganje onog neminovnog. U prevodu, uzalud se nadaš i ti i svi tvoji istomišljenici. Kosovo je bilo i biće srpsko.

Mile lala

pre 5 godina

Пашчад која кидишу на човека, могу се отерати само ако човек употреби камен и мотку. Тад пашчад беже, подвијена репа, скичећи.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija