• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.Kostić

27.12.2018

19:10

BRUKA: Opozicija ometala sednicu Skupštine grada Novog Sada!

Politika

BRUKA: Opozicija ometala sednicu Skupštine grada Novog Sada!

Podeli vest

Gradski odbor SNS u Novom Sadu ističe da je ponašanje odbornika Demokratske stranke na današnjem zasedanju Skupštine grada Novog Sada najbolji dokaz koliko poštuju tu instituciju

- Istovremeno, ometajući sednicu, dobacujući gradonačelniku, predsedniku Skupštine grada i odbornicima vladajuće većine, dokazali su da ni posle šest godina od odlaska sa vlasti ne mogu da se pomire sa surovom stvarnošću - da ih Novosađani jednostavno ne žele. I ne samo Novosađani: od 2012. godine ne uspevaju da dobiju ni jedne izbore, od onih za savete mesnih zajednica do izbora za predsednika Republike. Demokrate i odbornici Saveza za vešanje i silovanje u šta se pretvorila ta koalicija, osim kriminalnih afera i zavlačenja ruku u džepove građana nemaju više šta da ponude - saopštili su novosadski naprednjaci.

Gradski odbor Srpske napredne stranke podseća da su gradonačelnik i odbornici većine na današnjoj sednici čitavih pet sati strpljivo slušali laži i klevete odbornika opozicije. Kada su se posle višečasovnog zamajavanja javnosti i zloupotrebe govornice suočili sa istinom, jasno se videlo da ne mogu da pobede snagom argumenata. Tada su posegli za dobro poznatim metodima - pokušajem izazivanja incidenata i, na kraju, napuštanjem sednice.   

-  Demokratama i njihovim partnerima u ovom politički istrošenom savezu, ništa ne predstavlja ni podatak da je budžet Grada u odnosu na 2012. godinu veći za oko pet  milijardi dinara. Razvoj Novog Sada ih ne raduje, već plaši, jer u takvoj situaciji ne mogu da gaje ni gram nade za povratkom na vlast. Svaki projekat i svaka investicija u Novom Sadu bivaju dočekani kritikama i omalovažavanjem. Jasno je da je tom savezu primitivaca i lažova stalo samo do povratka na vlast, dok im je do Novog Sada i Novosađana stalo "kao do lanjskog snega" - naglašavaju iz nvoosadskog odbora SNS.

Foto: S. Kostić

Oni su istakli i da ih najava da će svoje stavove ubuduće iznositi na ulicama i trgovima nas izuzetno raduje. Već nekoliko puta su na bezidejnim okupljanjima u Beogradu dokazali da nemaju kome da se obrate i da im je podrška toliko slaba da sa njom na bilo kojim narednim izborima ne bi mogli ni da pređu cenzus.

-  Na kraju, Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu poziva članove Demokratske stranke i njihovog Saveza za vešanje i silovanje da jednog od svojih kolovođa, Dragana Đilasa, zamoli da na prvom narednom okupljanju objasni građanima poreklo svojih 500 miliona evra. Ako već žele da se bave politikom i da se tako rascepkani ujedine u nekakav neprirodan savez, red je da prvo počiste svoje dvorište - zaključeno je iz GO SNS u Novom Sadu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lenka

pre 5 godina

Opozicija nikada nije bila konstruktivna vec je uvek gledala svoju korist.

dejana

pre 5 godina

Sta oni iz opozicije drugo i rade nego samo ometaju, vredjaju, napadaju, sire mrznju, agresiju...

Ana

pre 5 godina

Zaista sramota kako se opozicija ponasanja. Nedopustivo.

Jovana

pre 5 godina

Poceli divljane po Beofradu , pa misle da ce po celoj Srbiji.

Srecko

pre 5 godina

Eto koliko opozicija razmislja o nasem narodu i koliko im je stalo do boljitka zivota u Novom Sadu pa i u Srbiji. Stalo im je samo do toga da steknu sopstvenu imovinsku korist na racun naroda.

Mašnica

pre 5 godina

Jedina uloga opozicije u skupštini je da ometa normalan rad poslanika.

Emil

pre 5 godina

Opozicija umesto da bude konstruktivna samo zna da pravi štetu.

mila

pre 5 godina

Istovremeno, ometajući sednicu, dobacujući gradonačelniku, predsedniku Skupštine grada i odbornicima vladajuće većine, dokazali su da ni posle šest godina od odlaska sa vlasti ne mogu da se pomire sa surovom stvarnošću

Nena

pre 5 godina

Ovo više nema smisla šta opozicija radi, kazniti ih za ometanje rada.

luka

pre 5 godina

Opozicija je Bogom data za stvaranje nemira, haosa, destabilizacije!

elvira

pre 5 godina

Opozicija nepoštuje nikoga i nista oni bi najvise voleli da samo oni i njihove pristalice postoje na ovom svetu jer im svi drugi smetaju.

Daki

pre 5 godina

Mogli su da šamaraju i pljuju odbornice,to im bar ide od ruke.

vucko

pre 5 godina

Opozicija to konstantno radi. Oni su uvek tu kad je haos.

Ivana

pre 5 godina

Bez obzira na političku opciju, dužnost odbornika je da poštuje instituciju grada u kom zivi. Demokrate su ovim pokazale koliko ne cene novosađana.

Jelena

pre 5 godina

Ovo je već ustaljena praksa ...Opozicija koristi laži i klevete a kada ih suočite sa istinom i kada ne mogu da pobede snagom argumenata tada posežu za dobro poznatim metodima - pokušajem izazivanja incidenata i, na kraju, napuštanjem sednice.

Neo

pre 5 godina

Bruka I sramota...ali od opozicije se bolje I ne ocekuje

Jovana

pre 5 godina

Kad će više ti izbori da više ne gledamo ove stare likove iz opozicije koji su nas godinama krali a sad se foliraju da ćele dobro narodu. Ubeđen sam da neće ni preći cenzus!

Andjelka

pre 5 godina

Opozicija je , po ko zna koji put, dotakla dno!

Maja

pre 5 godina

Sta bi drugo opozicija mogla da radi nego da pravi nerede i bahato se ponasaju,strasno!!!

Očekivano

pre 5 godina

Očekivano i sve u skladu sa pripremljenim scenariom da se incidenti izazivaju svuda i uvek.

markopetrovic

pre 5 godina

Ta opozicija samo bruka sebe i nasu zemlju

mimi

pre 5 godina

sve hoce zutaci na silu,a zovu se demokratska stranka

Oliver

pre 5 godina

Oni više od besa neznaju šta će. Treba da se stide svojih postupaka.

Zorana

pre 5 godina

To je odraz nevaspitanja i malograđanštine pojedinaca, koji su na svu sreću u manjini.

Boško J

pre 5 godina

Da ta opozicija zna šta je sramota, ne bi se tako ni ponašali.

Milica

pre 5 godina

Ne znam više šta kome nije jasno..Srbija se promenila i to narod podržava.

Joksovic

pre 5 godina

Nemaju vise sta da kazu, pa hoce da ucutkaju i druge...

Maja

pre 5 godina

Toliko o tome koliko je opozicija ozbiljna da ucestvuje u radu.

marija

pre 5 godina

Opozicija zna samo da psuje,pljuje,vređa žene i krade.Takvi ljudi nisu dostojni ove države!

Teodora

pre 5 godina

Prostaci nekulturni vide da su nemocni pa uznemiravaju i remetenas red rad i disciplinu.

ana

pre 5 godina

Opozicija nigde nije znala da se ponasa kako treba i da bude pristojna.

una

pre 5 godina

Opozicija je stvarno jos jednom pokazala koliko je zla i pokvarena koliko ne radi nista korisno i dobro za drzavu i gradjane.

Zoran

pre 5 godina

Opozicija radi protvno interesima Srbije i njenih gradjana!

kalina

pre 5 godina

Opozicija je skup nekulturne bagre,koja ne zna da se ponasa i kojoj nije mesto u Skupstini.

gorkic

pre 5 godina

Koliko je opozicija ozbiljna govori činjenica da ne smeju da se stave na čelo protesta, jer znaju da bi se momentalno svi protestanti razišli koliko ih cene. Pričaju da nemaju priliku da se suoče sa predstavnicima vlasti, a svaki dan pobegnu od suočavanja od skupštine do tv emisija.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija