• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.01.2019

08:05

(FOTO) VUČIĆ OBIŠAO PRVU BEBU: Devojčica znači mir, sigurnost i stabilnost za celu zemlju!

Politika

(FOTO) VUČIĆ OBIŠAO PRVU BEBU: Devojčica znači mir, sigurnost i stabilnost za celu zemlju!

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić posetio je noćas prvu bebu rođenu u 2019. godini i rekao da, kada se devojčica prva u godini rodi, to znači mir, sigurnost i stabilnost za celu zemlju

 

Maloj Iskri, devojčici koja je došla na svet u Klinici za ginekologiju i akušerstvo KCS, koju je prirodnim putem noćas rodila mama Milica Ivković, poželeo je mnogo sreće i dobro zdravlje.

Majci, koja ima i starijeg sina, je poželeo još dece, da budu živa i zdrava.

- Prelepa je Iskra i vrlo sam srećan što sam mogao da vas obiđem noćas. Dobili ste anđela - kazao je predsednik presrećnoj majci.

Foto: Tanjug

Predsednik je istakao da nema ništa lepše od beba i da za njih, za decu i živimo.

On je ponovio da je rođenje male Iskre velika sreća i za našu zemlju.

Konstatovao je da beba ne plače i kazao da je "junakinja".

- Porođaj je prošao prirodnim putem, ništa nije bilo namešteno i sve je prošlo dobro. Sledeće godine u isto vreme da opet budete prvi, a ja ću opet da dođem - kazao je on uručivši majci male Iskre poklon.

Foto: Tanjug

S predsednikom je bebu i majku u Višegradskoj obišao i ministar zdravlja Zlatibor Lončar, a dežurni lekari potvrdili su da je porođaj prošao bez komplikacija.

Majka prve bebe, Milica je zahvalila medicinskom osoblju u "Višegradskoj", rekavši da su svi bili divni prema njoj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 5 godina

Predivno ime je dobila. Mnogo sreće Iskri i njenoj mami. Da novogodišnje devojčice donesu više nežnosti i ljubavi u ovoj, ali i svim narednim godinama. Lep gest predsednika Srbije.

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija