• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.01.2019

12:54

PALMA: Stvaranje "velike Albanije" koju formiraju Rama i Haradinaj je napad na Srbiju, Crnu Goru, Grčku, Makedoniju i EU!

Politika

PALMA: Stvaranje "velike Albanije" koju formiraju Rama i Haradinaj je napad na Srbiju, Crnu Goru, Grčku, Makedoniju i EU!

Podeli vest

Brisanje granica između takozvanog nezavisnog Kosova i Republike Albanije, koje su pokrenuli premijer Albanije Edi Rama i takozvani premijer takozvanog nezavisnog Kosova Ramuš Haradinaj je direktan napad na Republiku Srbiju i pošto se radi o stvaranju Velike Albanije, to je i napad na Crnu Goru, Makedoniju i Grčku i konačno na Evropsku uniju, izjavio je lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma

 

- Edi Rama to radi jer je suočen sa velikim problemima u svojoj državi, a Ramuš Haradinaj je budući klijent Specijalnog suda za ratne zločine pripadnika OVK. I Rama i Haradinaj pokušavaju da pridobijanjem albanskih nacionalista i terorista sa obe strane Prokletija, politički opstanu, odnosno Haradinaj da ostane na slobodi, mada je to nemoguće - ocenio je Palma.

Prema njegovim rečima, Evropska unija na stvaranje Velike Albanije može da ima samo jedan odgovor, a to je prekid svih odnosa sa Tiranom i privremenim institucijama u Prištini, jer sve drugo je neozbiljno i liči na podržavanje stvaranja velike Albanije.

- Očekujem da se što pre oglase Crna Gora, Grčka i BJR Makedonija, jer je Velika Albanija napad i na njih. U Skoplju treba da se samo sete slučaja "Kumanovo" i terorističkog napada 2015. godine, što je bio početak onoga što se danas stvara. Ramu i Haradinaja ne interesuje Evropska unija, već samo Velika Albanija i to svi znaju i u Prištini i u Tirani, samo još u Briselu, Podgorici, Skoplju i Atini da prevedu sa albanskog na njihove jezike to što rade Edi Rama i Ramuš Haradinaj - kaže Marković i dodaje:

- Zapad je ćutao na Ramine verbalne provokacije, ćutao je i kada je spušten dron sa zastavom Velike Albanije na stadion JNA u Beogradu tokom fudbalske utakmice Srbije i Albanije, nije konkretno reagovao ni na uvođenje suludih taksi od 100 odsto na robu iz Srbije i BiH i na formiranje Vojske Kosova. Pitam EU da li time što ćute, žmure i prave se da ne čuju ratnohuškačke poruke albanskih i kosovskih političara pretstavlja prećutno odobravanje realizacije projekta stvaranja Velike Albanije - izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 5 godina

Prblem u nabrojanim zemljama su ili korumpirani ili kratkovidi političari koji smatraju Srbiju kao svoj roblem, koja nema nikakvih teritorijanih niti bilo kakvih drugih aspiracija, a ne vide realnu opasnost od Velike Albanije. EU 2025. ne mora da se oglašava, niti da reaguje, ako ne reaguje 2019. na ovakve pretnje i destabilizaciju regiona. Srbija neće podleći ovim ucenama.

007

pre 5 godina

Najveci problem je shto oni imaju IVZ,a pravoslavci SPC,MPV,GPC...toes u crkovno [NE]bratstvo i kanonski zakon,kao da nam ga pisali NEPRIJATELJI,sve delbe-raskole,nepriznanje jednim-drugima,veliki brat hoce sve a dobie zatvorene porte u nepriznate crkve,pa dok muslimani imaju krv za krv,ni imamo procku,oproshtaj,ako on tebi kamenom-ti nemu hlebom,ako ti udari shamar-ti OKRENI i drugi obraz da opet te udari...Sistem i crkva su krivi za pravoslavce,zatoa radikalne reforme,{on tebi kamenom-ti njemu bombom....???}

Jimmy le Santo

pre 5 godina

Palma jasi kamile djeli pare trudnicama hvali Cecu i hvataj se kakvog sajma za traktore ostavi vanjsku politiku za pametnije.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija