• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.01.2019

22:49

TAČI GLUMI GANDIJA: Konflikt s Srbijom ne smemo ostaviti budućim generacijama!

Politika

TAČI GLUMI GANDIJA: Konflikt s Srbijom ne smemo ostaviti budućim generacijama!

Podeli vest

Kosovski predsednik Hašim Tači naveo je danas da je neoprostivo da buduće generacije budu taoci nedostatka hrabrosti političara na KiM da okončaju, kako je rekao, vekovni konflikt sa Srbijom.

- Moramo razmisliti o svojim dostignućima, izazovima i nasleđu koje ostavljamo našoj deci...Bilo bi neoprostivo da budućim generacijama ostavimo budućnost u kojoj bi bili taoci populističkih akata i nedostatka hrabrosti da okončamo vekovni konflikt sa Srbijom - napisao je Tači na Fejsbuku.

On je dodao da veruje da bi uzajamnim priznavanjem između Beograda i Prištine bio otpočet proces suštinske transformacije kosovskog rukovodstva i načina upravljanja.

- Uveren sam da će posle sporazuma početi nova era, gde niko nikada neće moći da pretenduje da će dobiti glasove u ime nedovršene političke borbe sa Srbijom. Kosovu je potrebna ova transformacija. Za efikasnije institucije, upravljanje koje se fokusira na reforme, ekonomski razvoj i socijalno blagostanje. Dugujemo to našoj deci - naveo je Tači na Fejsbuku.

 

U BRISEL NA BUKVICU: Prištinski tim za dijalog pozvan na konsultacije!

 

 

(VIDEO) ŠIPTARI NAM PRETE I IZ VAZDUHA, kada vidite čime raspolažu Tači i Haradinaj, NEĆE VAM BITI DOBRO - OD SMEHA!

 

 

PAKLENI PLAN ZA STVARANJE VELIKE ALBANIJE: Posle Kosova, neka se spreme Crnogorci! Odvajanje od Srba će ih koštati - PRVI SU NA UDARU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
GrofMonte

pre 5 godina

Pa zar sve ovako od reči do reči nije rekao Vučić? Ili vi mislite da narod pati od amnezije?

GrofMonte

pre 5 godina

Svi u srbiji i dalje znaju da ste vi AV-AV-AV, ali baš u ovoj meri da ne objavljujete komentare koji vam se ne svidjaju, to niko nije očekivao

GrofMonte

pre 5 godina

Da publika zna, pre objavljivanja ovog komentara niste objavili 2-3 od mojih predhodnoh mišljenja o ovoj temi ?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija