• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.01.2019

22:11

POKRET SOCIJALISTA: Jeremić najmanje pozvan da govori o KiM, relaciji Srbije i Republike Srpske!

Politika

POKRET SOCIJALISTA: Jeremić najmanje pozvan da govori o KiM, relaciji Srbije i Republike Srpske!

Podeli vest

Pokret socijalista poručio je danas Vuku Jeremiću da je on najmanje pozvan da govori o Kosovu i Metohiji i odnosima Srbije prema Republici Srpskoj, jer je upravo on za vreme svoje vlasti intenzivno radio na razjedinjenju svih Srba.

- Za vreme vlasti DOS-a i Vuka Jeremića, Crna Gora je proglasila nezavisnost, Srbija i Republika Srpska do dolaska (Aleksandra) Vučića na vlast nisu imale ni jednu zajedničku obeleženu manifestaciju, jer u Srbiji pod dosovskim režimom nisu smeli da se obeležavaju bitni datumi za srpski narod, a još manje dani stradanja i patnje Srba sa obe strane Drine - kaže se u saopštenju.

PS navodi da Jeremić, kao neko ko je lično stvorio granicu između Srba i Srba, kao neko ko se zalaže za nezavisno i celovito Kosovo, "treba da ćuti i da prekine da svojim lažima vređa inteligenciju srpskog naroda". 

- Jeremićevi rezultati rada za Srbe su da je uspeo da pronađe opravdanje za nezavisnost Kosova, da je slagao Rusiju u UN, da je izbacio UNMIK, a uveo Euleks, da je svojim glupim pitanjem pred Međunarodnim sudom pravde skoro potvrdio lažnu državu Kosovo - kaže se u saopštenju.

Jeremić je toliko mnogo učinio za Srbe da mu se, kako se napominje, Hašim Tači i dan danas zahvaljuje na tome.

PS ističe da je Srbija danas odgovorna država koja ima najbolje moguće odnose sa Republikom Srpskom i dok je Vučić na vlasti Srbija će brinuti o svim Srbima i na Kosovu i Metohiji i u Republici Srpskoj.

- Umesto što svaki dan iznosi laži o Aleksandru Vučiću i Srbiji, neka bolje odgovori građanima Srbije koliko je i za šta od svetskog lopova Patrika Hoa dobio milione i za šta ga je tačno platila katarska ambasada sa računa u Berlinu i šta se od njega očekuje za uzvrat ?- zaključuje Pokret socijalista.

JEREMIĆ SEJE SEME RAZDORA MEĐU SRBIMA SA DRUGE STRANE DRINE! Osvedočeni lažov se NEZADOVOLJAVA širenjem panike u SrbijI!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ilija

pre 5 godina

Jeremić čini sve da posvađa Srbe na KiM i u Republici Srpskoj.

natasa

pre 5 godina

Jeremicu, salje ti pozdrave Tači, kaze dosta si mu pomogao.

Ruza

pre 5 godina

Jasno nam je da je Vuk strani placenik koji pokusava da unazadi Srbiju.

Ruza

pre 5 godina

Velike su sanse da se Vuk kandiduje za Siptara godine.

Jovan

pre 5 godina

Jeremic je svojim potezima i izjavama jasno pokazao da je njegovo delovanje usmereno protiv Srbije i srpskog naroda zato bi mu bilo bolje da cuti i pusti ozbiljne ljude da vode nasu zemlju

Kalina

pre 5 godina

Jeremic je dobro poznat kao unistitelj,tako da mu je bolje da cuti.

Nedeljka

pre 5 godina

Jermeic ima najmanje prava da bilo sta komentarise.Prvenstveno zato sto radi protiv Srbije.Pokazao je svoje pravo lice.

Miso

pre 5 godina

Pokrali ste i prodali sve dok ste bili na vlasti! Imate li strah il obraz??

Rade

pre 5 godina

On i ne treba da govori o situaciji na KiM. On je taj koji je proglasio lažnu državu Kosovo.

Jovan

pre 5 godina

Realno i Jeremić ima svoja zaduženja, on je zadužen da sve dobro što napravimo pokvari i za to je dobro plaćen.

milan306

pre 5 godina

Jeremić sve radi protiv svog naroda i svoje zemlje,zato bolje neka ćuti

Goran

pre 5 godina

Јеремић је био у прилици да уради нешто на том пољу па је радио само на нашу штету! Откуд му право да сада паметује? Ма, он уствари само муља и наставља да Србији наноси штету!

Biljana Kovac

pre 5 godina

Jeremic je djubre neovejano, granice na Brnjaku i Jarinju su njegovo delo. On je dao Kosovo. I sad nesto pametuje. On???

Andjela

pre 5 godina

Gledali su da uniste sve sto se moze unistiti dok su bili na vlasti, a sada prodaju narodu neku pricu, mnogo veliki rodoljubi postadose u medjuvremenu, kao da je narod zaboravio njihova zlodela!!

Ronaldinjo

pre 5 godina

Vuk Jeremić nema više šta da priča vezano za Kosovo kada je radio u SBUN sam se odrekao KiM.Sbiju je uništio a problem prebacio u EU.

Bora

pre 5 godina

Jeremić hoće da nas posvađa sa najbližim komšijama kako bi dobio neke jeftine političke poene.

Milica

pre 5 godina

Jeremić čini sve kako bi posvađao Srbe u Srbiji sa Srbima koji žive van nje, a sve zarad ličnih interesa i novca koji dobija sa strane da pokuša da oslabi Srbiju.

milos

pre 5 godina

Taci je dokazao koliki je Vuk neprijatelj Srba.

Mirjana

pre 5 godina

Jeremić i Milo Đukanović, kao da pričaju istu priču smišljenu od istog autora. Važno im je da se ugled Srbije uruši, pa makar svi bili žrtve osim njihovih porodica, dobro obezbeđenih. Nema razlike između Đilasa, Miškovića, Borka, Obradovića, kontraverznih biznismena svtorenih od devedesetih, i svih lidera opozicije, koliko god da ih ima, a ima ih dosta, svi nastali odcepljenjem od DS-a. Na njihovu nesreću, narod se još uvek pita, pamti i nezaboravlja.

nikica

pre 5 godina

Da su vodili pravu politiku ne bi sada bili na dnu...

Lara

pre 5 godina

Upravo tako! Jeremić je plaćen da unosi razdor i nemir i uništi srpski narod! Bolje da vrati dobijene pare jer mu narod neće dozvoliti da izvrši tu misiju!

Maja

pre 5 godina

Jeremić može samo da govori njegovim klosarima opoziciji.

srecko

pre 5 godina

Otkrivaju se motivi novca koji je dat Jeremicu.

Jadranka

pre 5 godina

Jeremić šta nije stigao da uništi dok je bio na vlastima, sada pokušava kada je opozicija.

Darko

pre 5 godina

Jeremić je politiočki nebitan faktor,izdajnik u narodu i kao takvom ne vidim razloga da se bilo šta njegovo uzima za bitno ili vredno pomena.

Dax

pre 5 godina

Da li on stvarno veruje da može da poljulja dobre međususedske odnose sa Republikom Srpskom?

pokahontas

pre 5 godina

Jeremić je uništio svako ujedinjenje Srba, a i sada pokušava da nas zavara kako bi sproveo "naloge" pojedinih svetskih srbomrzaca jer su mu dobro platili.

Mimigitarista

pre 5 godina

Upravo tako! Jeremic ima najmanje prava da govori o trenutnoj situaciji sa KIM! Znamo sta je on ucinio u vreme kada je moglo nesto da se ucini za nase ljude na KIM!

AleksMache

pre 5 godina

Jeremić je najbolji sagovornik na temu luksuza, egzotična putovanja i sl.

Miki

pre 5 godina

Mislim da Jeremiću nije dovoljan signal bio užasno loš rezultat na izborima za predsednika. Očigledno da nije shvatio da ga narod neće i da mu je bolje da ćuti, jer što više govori to pokazuje koliko je mali čovek i ko zna šta će još da ispliva od njegovih prljavih dela.

Ilija

pre 5 godina

Jeremić čini sve da posvađa Srbe na KiM i u Republici Srpskoj.

Izbori 2024

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija