• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

11.01.2019

09:41

ĐILASOVA PRLJAVA IGRA! Sergej Trifunović i zvanično predložen za predsednika PSG!

Politika

ĐILASOVA PRLJAVA IGRA! Sergej Trifunović i zvanično predložen za predsednika PSG!

Podeli vest

Đilasovo lobiranje uspelo, bivši glumac s političkim ambicijama Sergej Trifunović i zvanično je predložen za novog predsednika Pokreta slobodnih građana

Tajkun Dragan Đilas mesecima je preko svojih ljudi, svojih medija i pokradenih para, vodio kampanju protiv Saše Jankovića dok ga nije naterao da podnese ostavku, a sve vreme ga je lagao da mu to vlast smešta!

Foto: printscreen

 
Sad postavlja Sergeja Trifunovića za predsednika PSG, da bi Boško Obradović i on preko Pokreta mogli da u javnost plasiraju teme koje su važne njihovim političkim zaštitinicima sa Zapada, kao što su legalizacija maruhuane, gej brakova, ali i proglašavanje Srbije za najvećeg krivca za ratove i ratne zločine. Naravno, sve u cilju da se dokopaju fotelja i da mogu da nesmetano kradu narod, kao što su to već činili.

SERGEJ TRIFUNOVIĆ TRAŽIO POZORIŠTE U "BEOGRADU NA VODI": Glumac postao kritičar vlasti, TEK KADA MU NISU ISPUNJENE ŽELJE!

Izbori zakazani za 26. januar

Osnivač PSG, bivši zaštitnik građana Saša Janković pre manje od mesec dana najavio je da se povlači iz politike i daje ostavku na tu funkciju, na kojoj je bio od maja 2017. godine.
Rok za podnošenje kandidatura za predsednika PSG ističe 18. januara, a izbori za novog predsednika stranke zakazani su za 26. januar.

Aleksandar Olenik, član Izvršnog odbora PSG, koji je do danas bio jedini formalni kandidat za lidera te političke partije, kaže da je čuo za kandidaturu Trifunovića.

- Ja sam trenutno jedini formalni kandidat za predsednika Pokreta slobodnih građana. Imam saznanja da Sergej Trifunović planira, takođe, da se kandiduje za tu funkciju. Krajnji rok za podnošenje kandidatura je 18. januar - izjavio je juče Olenik za list 'Danas'.

Komentarišući ove navode, direktor agencije za istraživanje javnog mnjenja 'Faktor plus' Vladimir Pejić kaže da bi bilo pošteno i logično da Trifunović formalizuje svoj politički anganžman.

Foto: printscreen

Sergej Trifunović u majici sa likom zločinca, bosanskog generala Jovana Divjaka

- Politika koju zastupa Pokret slobodnih građana možda najviše odgovara onome što Trifunović govori. Kakve su mu šanse, teško je govoriti, jer i mnogi ljudi koji su afirmisani političari i dugo su na političkoj sceni u našoj državi ne mogu da ostvare značajniji politički rejting. S druge strane, nije isto biti glumac koji se 'bori za pravdu' i političar sa svim obavezama koje nosi to zvanje, bez obzira na to šta ko o političarima mislio - zaključuje Pejić.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
marko

pre 5 godina

Đilasovo lobiranje uspelo, bivši glumac s političkim ambicijama Sergej Trifunović i zvanično je predložen za novog predsednika Pokreta slobodnih građana

Maja

pre 5 godina

Dzaba vam od toga, necete se docepati drzavne kase.

Ana

pre 5 godina

Na celu sa Trifunovicem, propast je jedino sto mozete da ocekujete!

tale

pre 5 godina

sve ovo Sergeju ne treba u životu, bolje da se vrati glumi

star

pre 5 godina

Đilasovim mahinacijama nema kraja, dok je nameštao Jankovića i na kraju mu smestio da da ostavku na mesto predsednika PSG, sada svim silama pokušava da postavi na to mesto svog pulena Sergeja Trifunovića.

mara

pre 5 godina

Sergej je bas napredovao. Sta mu je sve to trebalo.

tale

pre 5 godina

Sergej će jednom shvatiti da mu sve ovo nije trebalo i da bi lepše živeo da se bavio samo glumom

Jovica

pre 5 godina

Sad je bar jasno zasto se Jankovic sklonio iz PSG , zbog lakseg utapanja.

Gospodja Ministarka

pre 5 godina

Ovaj dobro poznati tandem lazova opet pokusava nesto da izmulja preko kojekakvih politickih organizacija koje imaju 1000 biraca!

Vedran

pre 5 godina

Ta saga sa Sergejom je postala izlizana jer koji objektivan i normalan gradjanin ove nase Srbije moze njega poslati u kiosk po cigarete i stampu ili prodavnicu po mleko ??? Ideale, revolucije i gradjanski bunt necu ni da spominjem, prevelik je to zalogaj za naseg Strsljena..

Jelena

pre 5 godina

Sergej kao glumac je bio sasvim ok, imao je zapazene uloge, nije mi jasno sta mu je trebalo da ulazi u politiku

Sonja

pre 5 godina

Jasno je svima da Djilas igra prljavo , kao i obicno. Samo , pitam se , koliko li je novca ili, sta li je ,Sergej dobio za ovo sto cini? Jer je opste poznato da on ide samo tamo gde ima licne koristi. A zamislite u ovo je ukljucio i svog brata, znaci da je ozbilja stvar u pitanju koju ce dobiti na poklon! Zalosno!

Djekson

pre 5 godina

Znaci Holiwudska uloga Predsednika U Glavnoj ulozi Segi A ostali reziseri kamermani rasveta Bice hit u Bioskopima i to ne u 3d nego 5d

Simka

pre 5 godina

Мед ће да наберу са Сергејем Трифуновићем на челу.

sasa

pre 5 godina

Dokaz da "ne laje kera zbog sebe nego zbog sela"..

Laki

pre 5 godina

Pa ovo se znalo da ce djimasov potrcko da nasledi jankovica

Jana

pre 5 godina

Sve ovo se i moglo ocekivati. Djilasu treba bas jedan takav potrcko.

marija

pre 5 godina

Ako će glumac da ih vodi onda su definitivno propali.

zozonbg

pre 5 godina

Covek "zna" sta radi. Okuplja poltrone oko sebe. Lutovac, Sergej... Bice tu jos "genijalaca" i njegovih "genijalnih" ideja.

Anđela

pre 5 godina

Evo ga i taj dugo očekivani dan kada Sergej Trifunović zvanično ulazi u politiku. E pa neka im je Bog u pomoći, verujem da će se sami među sobom posvađati. Ovo na aktuelnu vlast sigurno neće da utiče, jer narod zna kome veruje i zbog čega.

Djekson

pre 5 godina

Sa njega ce doguramo do Holiwuda I to u humoristickim serijama

Vesna

pre 5 godina

Bilo bi lepo da negde možemo da pročitamo šta na sve ovo kaže Sergej Trifunović. Nas su učili da uvek čujemo obe strane u sukobu. Druge strane u medijima nema.

Jaca

pre 5 godina

Krpa zakrpu nasla,sramota za glumacku profesiju.

Darko

pre 5 godina

Tuzno, dupla steta, izgubili smo dobrog glumca, a dobili loseg politicara. Ima jedna pozitivna stvar, Da je ostao glumac nikada ne bih saznao kako je loš čovek.

Zoki

pre 5 godina

Propali su ! Ako je nekom Sergej lider onda bez komentara.

Marina

pre 5 godina

Ako je nekom Sergej lider onda nemam reci,krpa zakrpu nasla.

Lale

pre 5 godina

Nazalost Sergej ne vidi da je samo marioneta propalog Djilasa

Anci

pre 5 godina

Nasli su kandidata, ne moze "bolji" da bude, propast u najavi

bot botovic

pre 5 godina

Vucic je onomad preleteo iz radikalne u narodnu stranku, a sad lagano preleće u stranku patriotiskih psihopata SPP ili MUPM ili JMM! Ne samo sto smo najgori preletaci, nego smo u svemu najgori, pardon najbolji smo samo u ignorisanju psihopate preletača Vučića!

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija