• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.01.2019

15:04

SERGEJ GORI KRETEN OD VESELINOVIĆA! Milenu Ivanović uporedio sa BIVŠOM PROSTITUKOM i ženom koja IZDAJE MUŽA, a onda UVREDIO SVE ŽENE!

Politika

SERGEJ GORI KRETEN OD VESELINOVIĆA! Milenu Ivanović uporedio sa BIVŠOM PROSTITUKOM i ženom koja IZDAJE MUŽA, a onda UVREDIO SVE ŽENE!

Podeli vest

Đilasov drugar Sergej Trifunović nije mogao da izdrži da jedan od lidera Saveza za Srbiju Željko Veselinović bude veći kreten od njega, pa je nastavio interno opoziciono takmičenje u prostačkom vređanju Milene Ivanović, supruge ubijenog lidera GI SDP Olivera Ivanovića

- Milena Ivanović me podseća na stotinu ženskih likova iz dramaturgije. Od Anđelije, ljube Strahinića Bana do Ginger McKenna iz Casina. Ne treba je osuđivati. Ne znamo šta je u njenoj glavi. Na kraju krajeva: "Ćud je ženska čudna rabota..." ostavite ženu na miru - napisao je Trifunović na Tviteru vređajući tako ne samo Milenu Ivanović već i sve žene.

 

 

Član Predsedništva SNS Vladimir Orlić oštro je reagovao na ovaj Trifunovićev prostakluk, istakavši da je u toku takmičenje opozicije u vređanju supruge ubijenog Ivanovića:

- Da li se veći "lider" u svetu hulja i nitkova postaje tako što pobediš u takmičenju - ko ume odvratnije da uvredi udovicu Olivera Ivanovića? Ko pokaže da je najveći Veselinović među svim Veselinovićima? Ko najperfidnije "ćud žensku" izjednači sa nemoralom? Alal vam lider, Saveza za Srbiju!

 

 

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov kaže da je ovo dokaz koliko je iskrena Đilasova osuda vređenja Ivanovićeve.

- Koliko je ozbiljna Đilasova osuda jučerašnjih uvreda upućenih od strane Veselinovića, Aleksića itd. najbolje pokazuje novo, još ogavnije i još odvratnije vređanje Milene Ivanović i to od strane ikone njihove politike, koja se posebno hvali svojim konsultacijama sa, gle čuda, Đilasom - napisao je Jovanov reagujući na uvrede Sergeja Trifunovića.

 

 

Potpredsednik SNS Miloš Vučević smtra da je Trifunoviću pod hitno potrebno lečenje.

- Ne treba potcenjivati čoveka koji je najpre plakao i molio Aleksandra Vučića za razne usluge, da bi potom takav udvornički odnos pretvorio u patološku mržnju. Sergeje Trifunoviću, koje ti sve uloge igraš? Tebe je bez stručne pomoći teško analizirati. Lečenje, pod hitno! - napisao je Vučević na Tviteru.

 

 

Potpredsednica GO SNS Marija Obradović kaže da je sramotno kako žene u politici ćute dok se brutalno napada udovica Olivera Ivanovića, a Trifunoviću poručila da nema granica u prostoti i da su svi pripadnici opozicije isti, ujedinjeni u vređanju.

- Koliko si ti ogavan lik! Nema granica prostoti u Savezu za Srbiju...Svi ste isti, koga Djilas folira-kao zgrozen Veselinovicevim vredjanjem Oliverove udovice!Nek vam je na cast,nema Olivera da odbrani svoju Milenu ,pa udri! Stvarno ste jadni.A koleginice ćute? - napisala je Obradović.

 

 

Podsetimo, Željko Veselinović, jedan od najbližih saradnika Dragana Đilasa, nakon poziva na silovanje premijerke Ane Brnabić, suprugu ubijenog Olivera Ivanovića nazvao je "đavolom".

KRETEN! Đilasov najbliži saradnik suprugu ubijenog Olivera Ivanovića nazvao ĐAVOLOM!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 5 godina

Sergej spada u istu grupu sa Veselinovicem i sa njegovim poslodavcem Djilasom.

nesa

pre 5 godina

Ako nisi protiv Vučića onda ideš na linčovanje, i to je politika. Poštujem svaku politiku i razumeo sam je.

Milorad Atlija

pre 5 godina

I dalje se zanimate sa tim spodobama Pozdrav

Ana

pre 5 godina

Trifunovicu, sramoto naseg drustva, da li na ovaj nacin zelis da dobijes medijsku paznju? Stidi se.

Tijana

pre 5 godina

Zalosno od opozicije jer glume brigu za Ivanovicev slucaj , a sa druge strane napadaju mu zenu i dete , licemerno i podlodo cilja nece stici.

caca

pre 5 godina

Cime se pametan stidi,budala se ponosi!!!!Takmice se ko ce veci kreten da ispadne!!!!

Zoki

pre 5 godina

Klasicni ženomrzac. I ovaj bi da vodi sutra drzavu...

ana

pre 5 godina

Sta ce sad Djilas,evo ga i Trifunovic vredja istu zenu.

Maja

pre 5 godina

Ovaj Trifunovic je gori od Veselinovica,bruka i sramota.

Daca

pre 5 godina

Ima li ovaj covek mozga uopste? Sta radi glumi klovna ! Koliko je nisko pao!!

Jeca

pre 5 godina

To je ta njihova nama poznata politika gde zene sluze samo za jedno...Strasno!

jaca

pre 5 godina

Ovakvi ljudima treba zabraniti pojavljivanje u javnosti.Srmota uta ljudi slšaju na ovakvm kupljanjima.

maja

pre 5 godina

Ovaj Sergej je zreo za ludnicu, nije normalan... kako ga nije sramota?!

Mala Plava

pre 5 godina

Prostak ! Sta li tek misli o svojoj majci i sestrama!

VLADO

pre 5 godina

AKO JE KO KERTEN ONDA JE TO VAS GAZDA KOJI VIRI IZ SUPKA VUCICA. A VI IGRATE KAKO NO SVIRA. KOJE STE VI PRODANE DUSE.NECETE DUGO JOS OVAKO.BICE KUKA I MOTIKA!!!!!!! KAD TAD.

nikola

pre 5 godina

Sram te bilo,manijace.Dobices packu od sefa Djilasa.Zasto ne pomislis,kako bi se osecao da neko tako vredja tvoju majku.Izgubio si se.Pokusaj da se vratis tamo gde pripadas.Daske sto zivot znace...

Slava

pre 5 godina

Ovaj čovek nije normalan ili je pod drogama, zašto jednom ne puste jadnu ženu na miru

Sara

pre 5 godina

Sergej Trifunović je ljudsko dno, on ne zna šta znači biti džentlmen.

Poz

pre 5 godina

Ona je jedna zena, majka, udovica coveka koji se borio za pravdu na kim, za pravo.. zar ste toliko mali i nesrecni i toliko jadni da jednu zenu koristite u politicke opozicione igre, da jednu zenu vredjate i poredite sa bilo kime.. jadna je nasa opozicija, nema tu nicega do mrznje, pretnji i omalovazavanja svake zena koja je drugacijeg misljenja nego oni

Saša

pre 5 godina

Nisam ni sumnjao da će Sergej po prostakluku prevazići Veselinovića.

Darko

pre 5 godina

Boze dragi budale. I onda kaže da je intelektualac, da je glumac, da je za demokratiju. On je za mene bio čovek sve do onoga dana kada je obukao majicu sa Jovanom Divjakom. Tada je i glumac i čovek Sergej za mene umro. I sada tako mrtav još više baljezga, tužno. Samo mrtvi demokrato da ti kažem, za jednu ovakvu izjavu bi u zabatnim zemljama bio skoro lincovan. Kad kažem lincovan ne mislim na ubistvo, nego na medijski linč. Nikada se ti više nigde ne bi pojavio. Pa sad i dalje propovedaj o demokratiji.

Vla

pre 5 godina

Ovaj je zreo za psihijatriju, neznam zasto lekari I tuzilastvo cute I ne reaguju, simptomi su ocigledni

Vanja

pre 5 godina

Sta drugo reci na ovo, osim da je Trifunovic vidno bolestan.

didi

pre 5 godina

šta li je ona žena što je tebe donela na svet???!!!

Dario

pre 5 godina

Nekad sam ga gotivio (kao glumca, naravno), ali sad je toliko nisko pao u mojim ocima da to vise nije normalno.

Nesa

pre 5 godina

Ovaj Trifunovic, propali glumac koji se u sve mesa kao mirodjija ,treba da se zavuce u misju rupu zbog svih gadosti koje izgovara na racun zena!

Delija

pre 5 godina

Ovi iz Djiladovog lopovskog saveza kao da se takmice ko ce da ispadne veca budala

milos

pre 5 godina

Ovi se medjusobno takmice u vredjanju zena,samo cekam kada ce i svoje prozvati.

Nevena

pre 5 godina

Čovek se naježi i dok pročita ovo sve! Strašno!

Suza

pre 5 godina

Da li nekog cudi ono sto su ova dva "gospodina" izjavila? Jer mene ne!

Vanja

pre 5 godina

Kakve smo sve gadosti od Sergeja slušali, ovo je ništa. Možda je ženska ćud čudna, al njegova je gadna.

zoro

pre 5 godina

Ovo sto smo čuli od propalog glumca je već postalo dosadno.On ne zna bolje,i gotovo.Ali jako zabrinjava to što nema bar jedne reči od gdje Biserko,gdje Jerkov,gdje Čomić,gdje Radete.Zasto ćute?Da li to znaci da odobravaju ovakav medijski linč jedne zene?Ili je to ono,pošto nije u našoj stranci,nema veze.Helsinški odbor?Čija prava on brani?Da li prava svih građanki i građana,ili onako prema simpatijama?

Laki

pre 5 godina

sergej nezna kako izgleda majmun, papravi selfi da nauči nesto iz zoologije. ti nisi čovek majmuncino. vučić ti je pomogao da odes iz srbije za vreme nato agresije, onda si otišao u new york i slepovao se uz "filigrane" kao pevac. ti si hemoroid na djilasovom cmaru. vredjas milenu ivanović, misliš li na svoju majku. ako je imas da je prava , odrekla bi te se a i tvog brata baneta. koji ste vi majmuni. " .

Sara

pre 5 godina

Trifunović je izgleda pod dejstvom jakih opijata kada sebi dozvoljava da vređa žene. Treba da ga je sramota.

Srbenda

pre 5 godina

Ti si Sergej jedan magarac! Zar te majka nije naučila da se tako ne govori o damama. Imaj malo kućnog vaspitanja čoveče!

aleksandarv

pre 5 godina

Svaku si granicu prešao, bivši umetniče! Govoriš, ne samo o dami, već i o udovici palog Srbina na KiM! Moraš se izviniti i povući pogane reči!

nikolin

pre 5 godina

Zreo je da poseti neku psihijatrisku ustanovu.

milena

pre 5 godina

Kakva dileja je ovaj Trifunović! Svašta majka rodi!

Laza

pre 5 godina

Sergej kao da je na nekim drogama,strasno-ne prilici mu

Branislav

pre 5 godina

Takozvani " savez za Srbiju " vode totalni idioti i šljam. To je neosporna činjenica! Međutim, koliko nije dobro što predstavljaju Srbe kao najveće primitivce, u šta svako pametan ne veruje, toliko je "dobro " da narod vidi i čuje sa kim ima posla. Pomenutim primitivcima ne treba protivnik, oni su sami sebi najveći protivnik. Kada bi i došli na vlast, sačuvaj nas Dragi Bože od te vlasti, ne bi prošlo ni 24 časa oni bi se " poklali " ko će da bude glavni. Uveli bi Srbiju u takav haos i bedu u kakvoj nije bila od svog postanka, posledice bi bile stravične, Srbija kao država ne bi više postojala. To je njihov pravi cilj, to im je domaći zadatak zadan od njihovih mentora!!!

Toma

pre 5 godina

Cime je sebi dao za pravo da komentarise udovicu coveka kome verovatno nikada nije zeleo da pomogne ni u mislima, a kamoli necim konkretnim dok je bio u zatvoru i borio se za narod na KiM.

Dara

pre 5 godina

Mislim da Sergej ne treba da ima misljenje na svaku temu.Bolje je da ponekad zadrzi za sebe.Dovoljno je vec rekao.

Tifani Rok

pre 5 godina

Sergej i njegova opozicija se takmiče ko će od njih veću gadost da izjavi i ko će da ispadne gluplji!

milab

pre 5 godina

Cini mi se da se u opoziciji takmice ko ce ispasti veci kreten.

Mik

pre 5 godina

Moj мудри појојни отац знао је рећи" из сваке жене вири по један ђаволчић, а код неких не можеш избројати". Сад ће неки дупебрижници који само медијски поштује жене, рећи да је ово увреда за "све" жене, јер не зна да је мој отац имао 5 сестара и 4 кћерке, и волео да се шали с њима.

Nikola

pre 5 godina

Ovaj Sergej je toliko vulgaran i nevaspitan da ja nemam reci.Ne razumem sta on misli da moe svim tim uvredama i lazima da postigne ako u opste zeli nesto jer mu u zadnjih deset godina ni jedna vlast ne odgovara.

Rada

pre 5 godina

Kao glumac, tj čovek kome je recitovanje profesija, Trifunović bi morao da zna da je "Gorski vijenac" pisan u desetercu (kao i narodne epske pesme) te da "čudna rabota" ne zadovoljava taj uslov o potrebnom broju slogova. Stih inače glasi "Ćud je ženska smiješna rabota".(Prebrojte slogove, zbog ijekavice, ima ih 10.) Kako to da predstavnik super kulturne "druge" Srbije pogrešno citira jednog od naših najvećih pesnika?

joca

pre 5 godina

Sergej definitivno treba da se bavi samo glumom.

Filip

pre 5 godina

Propali glumac nema nista drugo da radi samo da se bavi lazima i vredjanima zene.

Milena

pre 5 godina

Ovaj covek ima ozbiljne probleme, neretko pokazuje mrznju prema zenama i propagira nasilje. Inace jedan od lidera Saveza za "tamo nesto sto ne valja"!!!

Dragan

pre 5 godina

Ja ništa pametnije od ovog narkomana nisam ni očekivao.

Marko

pre 5 godina

Ne zaboravi da je i osoba koja te je rodila zena.

Mira

pre 5 godina

Glumcima Trifunovicu i Karanovickoj fale uloge za snimanje! Pa misle da na ovaj nacin dobiju glavne uloge! Jadni ste i bedni gospodo!!!

Ljilja

pre 5 godina

Sergej je sramota za muski rod.Vredja zene bruka

Verica

pre 5 godina

Milena Ivanovic je ljudsko bice koja ima pravo na svoj zivot udovice,i na svoje opredeljenje.

Milica

pre 5 godina

Ja sam govorila od prvog dana od kada se ovaj magarac popeo na onu zapregu-prikolicu za prevoz marve , da njemu treba kompletan psihoanaliticki pregled jer je postao patoloski bolestna. Tvdtim i znam jer vidim njegov histericne napade besa koji kriju iz toga da je zaista skrenuo.

jana

pre 5 godina

Sergej mora pod hitno da ide na lecenje. Ako nije vec kasno.

elvira

pre 5 godina

Neobrazovani ludak,pa imaš li ti majku koja te rodila pošto mrziš sve žene sigurno mrziš i nju?

perun1

pre 5 godina

Dokle ce dezerter i ljigavac da vredja zene ,kada ce da reaguju drzavne institucije ?

VNS

pre 5 godina

Veselinović dao ostavku a Bata Gašić???? Za ono kleknite?????

Zaza

pre 5 godina

Ovaj je načisto odlepio.Pokupio ludilo od svih svojih koalicionih partnera.

Blagoje

pre 5 godina

Samo je nejasno zasto cute nevladine organizacije, gde je sada rodna ravnopravnost i zenska solidarnost. Sad je vreme, javite se...

Laki

pre 5 godina

zašto neobjavljene komentare o sergeju koji oslikavaju tog majmuna. čega se bojite ili koga se bojite.

Simona

pre 5 godina

Opozicija zna samo da se služi pozivanjem na nasilje i vredjanjem.

UROS

pre 5 godina

Koliko prostakluka u poslednje vreme od Sergeja, starno ne znam sta on misli da su Srbi toliko glup narod da podrze njega i proste ljude poput nejga!?Ti da si normalan covek imao bi zenu iza sebe.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija