• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.01.2019

17:05

(FOTO) SRBI SA KOSOVA I METOHIJE STIGLI DA POZDRAVE PUTINA!

Politika

(FOTO) SRBI SA KOSOVA I METOHIJE STIGLI DA POZDRAVE PUTINA!

Podeli vest

Veliki broj Srba iz svih delova Kosova i Metohije stigao je danas u Beograd povodom posete predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina

U Beograd je pristiglo više od 2.000 Srba sa KiM u oko 40 autobusa, da bi, kako kako kažu, podržali predsednika Srbije Aleksandra Vučića i pozdravili srpskog prijatelja Vladimira Putina.

Foto: Dušan Milanović

Kolona Srba sa KiM se Balkanskom ulicom uputila ka Terazijama skandirajući "Kosovo je srce Srbije" i pevajući "Oj Kosovo, Kosovo...".

Foto: Dušan Milanović

Sa Terazija će se Srbi sa KiM uputiti ka Hramu Svetog Save, koji će, prema programu posete, kasnije popodne zajedno obići predsednici Vučić i Putin.

Foto: Dušan Milanović

Čitav sever KiM je juče okićen srpskim i ruskim zastavama, kao plakatima i bilbordima kojima se srpski narod u pokrajini zahvaljuje na podršci predsedniku Putinu i Ruskoj Federaciji.

(UŽIVO) PUTIN URUČIO ORDEN ALEKSANDRA NEVSKOG PREDSEDNIKU VUČIĆU!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
jovan

pre 5 godina

Ne moze vam niko nista,jaci smo od Tacija.Srbija-Kosovo

slađa

pre 5 godina

Svaka čast! Za Srbe sa KiM dolazak predsednika Putina u posetu Srbiji je praznik!

Tifani Rok

pre 5 godina

Svaka čast našim ljudima sa Kosova! Ali, predsednik Putin je to zaslužio. Veličanstven doček!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija