• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: TV Pink

19.01.2019

12:16

(VIDEO) VESIĆ: Vučić ne vodi ni američku, ni kinesku, ni nemačku politiku, VEĆ ISKLJUČIVO SRPSKU!

Politika

(VIDEO) VESIĆ: Vučić ne vodi ni američku, ni kinesku, ni nemačku politiku, VEĆ ISKLJUČIVO SRPSKU!

Podeli vest

Mi vodimo srpsku politiku u interesu Srbije, a sa svim velikim zemljama smo u dobrim odnosima jer svaka od njih može da pomogne našoj maloj zemlji da živi bolje i mirnije. To je naša politika i to je Aleksandar Vučić demonstrirao na najbolji način - rekao je zamenik gradonačelnika Beograda za "Novo jutro" na TV Pink

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić ocenio je da je poseta srpskoj prestonici predsednika Rusije Vladimira Putina samo još jedna potvrda dobre međunarodne pozicije Srbije i istakao da od kada zemlju vodi predsednik Aleksandar Vučić, ona vodi srpsku politiku.

- Ne vodimo mi ni rusku politiku, ni američku, ni tursku, ni kinesku, ni nemačku. Mi vodimo srpsku politiku u interesu Srbije, a sa svim tim velikim zemljama smo u dobrim odnosima jer svaka od njih može da pomogne našoj maloj zemlji da živi bolje i mirnije. To je naša politika i to je Aleksandar Vučić demonstrirao na najbolji način - rekao je Vesić za "Novo jutro".

Dodaje da će i predsednik Francuske Emanuel Makron, kada uskoro dođe u posetu Beogradu, takođe biti "dočekan na pravi način kao srpski prijatelj, jer Srbija vodi politiku u interesu Srbije". On je podsetio da je njegova poseta otkazana zbog unutrašnjih problema u Francuskoj.

Vesić se osvrnuo i na snimak Putinovog ulaska među građane ispred Hrama Svetog Save, koji je objavio na svom zvaničnom Fejsbuk profilu.

- Ja sam srećan što su i svetski mediji emitovali taj snimak. On je slučajno nastao. Bio sam ispred hrama kada su ruski i srpski predsednik izašli iz hrama i krenuli prema maloj Crkvi Svetog Save, i u tom trenutku, a to nijedna kamera nije zabeležila jer su sve ostale ispred hrama, Putin je sam odlučio da skrene levo i uđe među građane s kojima se pozdravio - rekao je Vesić i nastavio:

- Taj njegov spontani ulazak među gradane sam okačio na svoj Fejsbuk nalog i odjednom su svi to počeli da prenose. Vidim da je to postalo svetski hit, da su snimak emitovali i u Rusiji i drago mi je što sam, eto, sticajem okolnosti, jedini uspeo da snimim taj trenutak - rekao je Vesić.

On je dodao da se slična stvar zamalo desila i 2011. godine, kada je Putin bio na Marakani.

- On je toliko bio oduševljen onim što je doživeo na Marakani, tamo je bilo oko 40.000 ljudi, da je u jednom trenutku, pred sam kraj utakmice, ustao i hteo da se spusti kroz zapad, dole na tribinu, da pozdravi sever koji je imao transparent koji mu se svideo. Medutim, pošto su to bile utakmice omladinskih timova koje traju 40 minuta, sudija je u tom trenutku odsvirao kraj, ali eto malo je nedostajalo da se slična situacija desi i na Marakani - izjavio je Vesić.

TADIĆ NIJE HTEO PUTINA NA MARAKANI Vesić otkriva detalje posete ruskog predsednika stadionu Crvene zvezde!

Vesić je govorio i o tome da je opozicija danima pravila kampanju u medijima kako Vučić priprema kontramiting i poručio:

- Da bi bilo kontramitinga, mora da postoji miting. Tog dana je bio najavljen samo jedan skup, odnosno skup ljudi koji su došli da pozdrave našeg predsednika i Putina.

Vesić je podsetio da je 16. januara, dan pre Putinovog dolaska, opozicija održala miting na kome je, kako je rekao, zloupotrebila ubistvo pre godinu dana jednog od llidera kosovskih Srba Olivera Ivanovića.

- Svake subote imaju svoje mitinge i to se uklapa u njihovo poimanje i politike i sveta gde misle da samo oni imaju pravo da izraze svoje mišljenje - kazao je Vesić.

VESIĆEVA ANALIZA PUTINOVOG BORAVKA U BEOGRADU: Bila je to istorijska poseta i POTVRDA UGLEDA SRBIJE I VUČIĆA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Toma

pre 5 godina

Srbija je vođena mudrom i odgovornom politikom predsednika Vučića, zato idemo u sve bolju budučnost.

Nadica

pre 5 godina

Tako je gledamo nase interesu u skladu sa svetskim standardima i ne ulizejemo se nikom.

Gospodja Ministarka

pre 5 godina

Nasa politka je vise proruska, sto je prirodno, jer nam Rusi jedini daju na znacaju. Mada ne odustajemo od evropskog puta gde tej treba da napredujemo.

Dina

pre 5 godina

Politika koju vodi predsednik Vucic je ispravna i donela nam je mnoge benefite.

Ilija

pre 5 godina

Zapad je naučio da na vlasti u Srbiji ima svoje ljude.

marija

pre 5 godina

On vodi politiku pomirenja ,stabilnosti i ocuvanja suveriniteta Srbije

Iva

pre 5 godina

Predsednik Vučić vodi nezavisnu i samostalnu politiku.

Iva

pre 5 godina

Naša politika je nezavisna, prijateljska ka svakome ko prema nama ima korektan odnos.

paki123

pre 5 godina

Vucic je lav koji vodi srpsku politiku a ne politiku nekog sa strane .Srbija je uz Vucic postala postovana kako na Istoku tako i na Zapadu.

Tijana

pre 5 godina

Vučićeva politika se pokazala kao izuzetno dobra, on na najbolji način vodi državu.

Biljana

pre 5 godina

Predsednik Vucic se nikada nije obazirao na dobacivanja iz tudjih dvorista, vec je gledao samo u svoje i da zastiti interese svog naroda. Jedan Vucic, jedna politika. Jedan Djilas 100 politika. Uocite razliku.

Dimitrije

pre 5 godina

Naš predsednik državu vodi ozbiljno i odgovorno i boriće se svim silama da zaštiti sve građane.

Sara

pre 5 godina

Predsednik Vučić vodi odgovornu politiku u interesu naroda, politiku mira i izgradnje prijateljskih odnosa sa drugim državama.

Nemanja

pre 5 godina

Pa da Vučić vodi stranu politiku, I da se ne bori za Srbiju, ne bismo imali suficit u budžetu, ne bi imali tako razvijene odnose sa našim partnerima..

Janja

pre 5 godina

Vucic je dovoljno pametan dada razmislja svojom glavom.Naravno treba mu podrska nekih stranih zemalja ali probleme resava iskljucivo sam.

caca

pre 5 godina

Vucic je pravi Srbin i vodi Srpsu politiku!!!Samo napred Vucicu!!!

Ana

pre 5 godina

Upravo tako, politika Srbije je iskrena i nije okrenuta ka odredjenim zemljama vec se trudimo da imamo odlicne odnose sa svima.

Boka

pre 5 godina

Znamo i svaka cast Aleksandre,a ovi ljubomorni mogu da pricaju gluposti.

Sara

pre 5 godina

Vucic radi za svoj srpski narod ostale politike ga ne interesuju.

miki

pre 5 godina

Predsednik Vucic vodi politiku u interesu naroda Srbije.Treba balansirati izmedju jakih sila jer smo mi mala zemlja kojom bi hteli mnogi da manipulisu i da nas iskoriste

Marcello

pre 5 godina

Stvarno nemam nista protiv coveka , ali kad god upalis TV , bilo ona ili ova TV uvek vidis ovog coveka .Sto je puno puno je!

Ronaldinjo

pre 5 godina

Taj njegov spontani ulazak među gradane sam okačio na svoj Fejsbuk nalog i odjednom su svi to počeli da prenose. Vidim da je to postalo svetski hit, da su snimak emitovali i u Rusiji i drago mi je što sam, eto, sticajem okolnosti, jedini uspeo da snimim taj trenutak.Naravno da Vesić i te kako može i treba da nastavi da radi na tome da građani Srbije žive bolje.

Jova

pre 5 godina

Zato što vodi srpsku politiku Vučić i ima toliku podršku! A mnogima smeta što Srbija sama donosi odluke i neguje dobre odnose sa svima!

Nina

pre 5 godina

Nas predsednik je uvek bio uz nasu zemlju i vodio politiku koja je najbolja za nasu Srbiju. A dobri odnosi sa drugim zemljama je samo dobrobit nase zemlje. Srbija vodi politiku Srbije jer zelimo da postignemo bolju buducnost u nasoj zemlji.

mimi

pre 5 godina

kad sve prodje videcemo sta nam je vucic znacio

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija