• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.01.2019

17:09

HRVOJE SA N1 POKUŠAO DA ISPROVOCIRA VUČIĆA U DAVOSU, dobio odgovor kojem se nije nadao!

Politika

HRVOJE SA N1 POKUŠAO DA ISPROVOCIRA VUČIĆA U DAVOSU, dobio odgovor kojem se nije nadao!

Podeli vest

Hrvoje Кrešić, novinar N1 Hrvatska, u nadi da će isprovocirati Vučića, pitao ga je na panelu o slobodi medija zašto novinarima N1 govori da je N1 američka televizija, a Vučić mu je dao odgovor kojem se nije nadao

Vučić je, na pitanje novinara N1 Hrvoja Кrešića, rekao da kao predsednik jedini u zemlji prima sve novinare na konferencije i odgovara na sva njihova pitanja.

Na opasku Кrešića da je njegova televizija kritična prema vlasti u Srbiji i da, kada god bi neko od novinara N1 postavio pitanje, on naglasio da dolazi od nekog sa američke televizije, što u Srbiji nije kompliment zbog bombardovanja, Vučić je odgovorio da nikad nije ništa loše rekao o njegovoj televiziji, već samo ono što je istina.

- Ne biste ništa mogli da nađete da sam rekao nešto loše - rekao je Vučić i istakao da novinari N1 koji kritikuju vlast u Srbiji ne trpe bilo kakve teškoće i probleme, kao i da je na to ponosan.

Кazao je da ga je pre šest ili sedam meseci jedan od novinara N1 zamolio da više ne naglašava da je u pitanju novinar sa američke televizije, jer se tada ne oseća lepo, i da otada to više i ne radi.

- Pitao sam zašto vam to smeta, zar sam rekao nešto što nije istina? Кazao mi je da se nije lepo osećao kada sam mu rekao da dolazi sa američke telezviije i rekao sam mu da to više neću pominjati i to više nisam ni radio. Ali, nije baš baš sve crno i belo, ja uvek prihvatam i primam sve novinare u mojoj zemlji i ja sam jedini koji to radi - naglasio je Vučić.

Napomenuo je da u Srbiji u kada opozicione stranke pozovu medije ne dozvole svima da uđu.

- Ja sve primim i odgovaram na sva pitanja. Uvek sam spreman da se izvinim i da se promenim - dodao je Vučić.

VUČIĆ U DAVOSU: Država će obezbediti zaštitu i slobodu rada, a novinari veću odgovornost!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marko

pre 5 godina

N1 je namerno poslala ovog čoveka da bi provocirao Vučića.

Sanja

pre 5 godina

Realno je Vucic jedini predsednik koji odgovara na pitanja svih novinara i najcesce se pojavljuje u medijima, jer uvek ima sta pametno da kaze.

razocarani

pre 5 godina

tacno na pitanje odgovara pitanjem i drzi uvek monolog sam sa sobom kao da bi narod razumeo a sam uvek kaze narod sve razume i vidi pa zasto toliki monolozi nismo vise budale jedino coravi i gluvi to nece da vide!!!!

Mirjana

pre 5 godina

Predsednik Srbije Aleksandar Vucic nije nista lose rekao ni o jednom predstavniku Opozicije,a kamoli o novinarima,prvenstveno zato sto postuje sve ljude,i neosudjuje nikog.Ovakvo pitanje novinara sa televizije N1,govori koliko je neprofesionalan.

jovan

pre 5 godina

Sta si trazio to si dobio.Puno novinara pokusava da provocira Vucica,ali uvek ostanu posramljeni.

TRN

pre 5 godina

Zna Vučić da jedino Ameri i Englezi znaju od svoja *ovna da naprave čokoladu i da podele svojim samo svojim prijateljima.

Bole

pre 5 godina

Ovakvo obecanje ispuniti, znaci ce da opozicija vise nece imati sta da prigovara predsedniku. Nas predsedni uvek ispuni obecano, nece imati kud, morace da se sloze da boljeg drzavnika nismo imali...

Srbin

pre 5 godina

Hrvoje se iznenadio, ocekivao da ce ga predsednik napasti...

Nadica

pre 5 godina

Svako ko nasrne na dobrog coveka dobije lekciju koju dugo pamti.

Zerdjo

pre 5 godina

Mislio je da moze da isprovocira Vucica???Dobar vic!!

Esad

pre 5 godina

Da mi ovi iz SBB ne resetuju tri puta godisnje D3 uredjaj zato sto N1 nije prvi na kanalu,tj.nema ga ne bih ni znao da ta televizima postoji.

mila

pre 5 godina

Realno je Vucic jedini predsednik koji odgovara na pitanja svih novinara

novinar

pre 5 godina

Predsednik Vučić je uvek otvoren da odgovara na sva pitanja i ispoštuje sve novinare.

Smrad

pre 5 godina

Kao i uvek Vučić izbegao odgovoriti šta ga se pitalo.

Ceca

pre 5 godina

Interesantno da kada novinari N1 informišu o Srbiji gledaju da što više ocrne sve što se uradi. Šta god da se uradi - njima ne valja, kako god da se uradi - njima ne valja i koliko god da se uradi - ne valja. Ajde bre, stvarno ga preteraše! S druge strane, nisam primetila da su tako kritični prema Hrvatskoj ili Bosanskoj (muslimanskoj) vlasti, već samo prema vlasti u Srbiji i Republici Srpskoj.

Ana

pre 5 godina

Sve je to smisljeno uradjeno, ali se Vucic super snasao!

rada

pre 5 godina

Nisi ti Hrvoje još dorastao da možeš da isprovociraš Vučića

Seven

pre 5 godina

Vučić po starom dobrom običaju nije ništa konkretno odgovorio.Pa nije mu noviinar džaba postavio takvo pitanje.U Srbiji vlada totalni medijski mrak i haos na svim poljima.

Katarina

pre 5 godina

Predsednik je rekao samo istinu. Na N1, nećete moći da dovedete goste koji će da pričaju o velikoj podršci naroda koju ima Vučić i o usponu Srpske ekonomije, ali će svakodnevno da se smenjuju kritičari koji će da kažu da ništa nije dobro i da je Vučić najveći krivac, najblaže rečeno.

ivana

pre 5 godina

vučić je superpametan predsednik i trebalo bi da ga iznajmimo zemljama koje kaskaju za srbijom..treba poceti sa austrijom..

Mila

pre 5 godina

Namerno poslat da bi provocirao, ali mu je predsednik lepo odgovorio.

Micko

pre 5 godina

Vucic ce uvek odgovoriti na svako pitanje novinara.Ne naseda na provokacije i pametan je covek sve sto obeca to i ispuni.

lola

pre 5 godina

Ovaj novinar je poslat od opozicije da namerno isprovocira predsednika.

Marko

pre 5 godina

#onokad ti informer i Vučić čitaju lekcije o slobodi medija. ROFL.

biljana

pre 5 godina

Ma mogu doci kod Vucica na obuku kako se treba ponasati jedan Predsednik

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija