• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Informer

23.01.2019

20:06 >> 20:14

(VIDEO) NATOVCI, CRKNITE OD MUKE  - SRBIJA PRODAJE PUTINU ORUŽJE! Rusija će za svoje potrebe uposliti NAŠU VOJNU INDUSTRIJU!

Politika

(VIDEO) NATOVCI, CRKNITE OD MUKE - SRBIJA PRODAJE PUTINU ORUŽJE! Rusija će za svoje potrebe uposliti NAŠU VOJNU INDUSTRIJU!

Podeli vest

Predsednik Rusije Vladimir Vladimirovič Putin je tokom svoje četvrte posete Srbiji, a prilikom sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem rekao da je za Moskvu važan nastavak vojno-tehničke saradnje, kao i da će Kremlj kupiti određeno srpsko oružje

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin naglasio je da je da je u Beogradu tokom sastanaka razmotrena vojna i vojno-tehnička saradnja.

On je istakao da će Rusija i dalje izlaziti u susret srpskom rukovodstvu i pomagati u jačanju odbrambenih mogućnosti Srbije, te razvijati saradnju sa odbrambenim preduzećima i nastaviti praksu zajedničkih vojnih vežbi.

Vojno-politički analitičar Vlade Radulović kaže za naš portal da je predsednik Rusije Vladimir Putin kada je rekao da će Rusija kupovati oružje mislio pre svega na nabavku municije.

MONTGOMERI, NAJZAD SI I TI UKAPIRAO: Situacija na Kosovu ide u opasnom smeru, ŠIPTARI MISLE DA MOGU DA RADE ŠTA HOĆE!

- Tu se pre svega mislili na neko streljačko naoružanje i municiju. Druge stvari mi Rusima i ne možemo da ponudimo. Možemo eventualno da pričamo o nekoj zajedničkoj saradnji na nekim projektima kao što su artiljerijski projektili i slično. Ponavljam što se klasične kupovine tiče, to je jedino u segmentu streljačkog naoružanja i municije za automatsko i poluautomatsko oružije - rekao je Radulović za Espreso i dodao:

- Sve ostalo mi nemamo kapacitete da ispratimo standarde ruske Armije koje su oni postavili u svojoj novoj doktrini.

(VIDEO) SRPSKI PADOBRANCI U ZAJEDNIČKOJ AKCIJI SA RUSKIM: Narednih dana biće precizirano gde će izvesti akciju!

Podsetimo prilikom posete ruskog predsednika Srbija i Rusija su, potpisale više od 20 sporazuma iz gotovo svih oblasti, od međunarodnih odnosa do kulture i sporta..

Prema navodima ruskih medija, Moskva je spremna da nastavi jačanje, opremanje i modernizaciju Vojske Srbije.

SDA SE ZALAŽE ZA OSAMOSTALJENJE SRPSKE?! Dodik: Inicijativa STRANKE BAKIRA IZETBEGOVIĆA znači kraj BiH!

Ostaje da se vidi šta će od ovoga sve stupiti na snagu.

Pogledajte šta je sve i šta će Putin od oružja poslati našoj zemlji!!! 

Rusija će Srbiji  proslediti i jedan od najmoćnijih PVO sistema. I dalje se lome kopla da li će to biti S 300 ili Pancir, a možda i BUK!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
More

pre 5 godina

A šta vam je drugo preostalo posle 95g nego interntska propagand i vama i rusima? Eto tako i oni teraju internetske propagande o čudesnim avionima koji se eto sami ruše i o esovima koje nikome na svetu nisu prodali niti jedan a Ameri prodaju već 7moj državi svoj najbolji PVO na svetu Patriot i Japanu i Saudicima prodaju čak 120 aviona F35 za koje ste vi pisali da su promašaj a ovo ne pišete...

roki

pre 5 godina

pa iskoristi i ti kupi 1 avion kadje toliko dobar

Ljube

pre 5 godina

Šta radi propaganda, da čovek ne poveruje ... Zato što je tako kako pišeš su tvoji ameri zbrisali iz Sirije čim su im Rusi dali nove S-300 ... zato zovu Rusiju da im se pridruži u Afganistanu jer 20 godina nisu u stanju da izđu na kraj sa mudžahedinima ... zato su zbrisali iz Južnog Kineskog mora čim su Kinezi poslali svoje brodove i avione na Spratli ostrva. Veliki su oni junaci samo kad treba da bombarduju nekoga kao Srbija pa i tada samo sa 12km visine i isključivo noću.

TT

pre 5 godina

More: Sta pises ti, Rusija je drugi najveci izvoznik oruzija na svetu, odmah iza SAD, skoro kompletna Kineska i Indijska armija su bazirane na Ruskoj tehnici, cak i NATO drzave poput Slovacke, Grcke, Kipra, Rumunije, Bugarske i Poljske poseduju S-300 ili Ruske avione .. 21. vek je, imas internet, treba ti 3 sekunde da ukucas "world biggest arms exporters" i sam ces videti kako Rusija nikome na svetu ne prodaje oruzije(sarkazam) .. -.-

Mustafa Strasni

pre 5 godina

Od rusa se kupuje dobrovoljno i zbog kvaliteta.,..dok ameri svoje "partnere" ucijenjuju i prisiljavaju da kupe nesto od njih..

Realan

pre 5 godina

Ja ne razumem nasu politiku.Ovamo kao Eu nema alternativu a surujemo sa rusima.Na kraju cemo opet dobiti po nosu.Izgubicemo i Eu i Rusiju.

Betmen

pre 5 godina

Dok je AV predsednik ne sekiraj se ti za to, covek ima mozak.

TT

pre 5 godina

EU ne iskljucuje saradnju sa trecim zemljama .. Pogledaj Nemacku i Rusiju na primer ..

Nebojsa

pre 5 godina

pa slusamo vec 3 god,ajde bqr jedan metak da dobijemo...

dragan

pre 5 godina

pa da neprijatelji ...koliko ce Srba ostati onda ako svi natovci pomru.Pa to onda znaci i 50% koji su za EU SAMO POLAKO KAD KRENE SUMADIJA ZA BEOGRAD OVOG PUTA LETECE PERJE I NECE BITI VAS DA GA POKUPITE KAO POSLE 5 OG OKTOBRA,A RTS U ,PROSLI PUT SMO VAS BILI A OVOG PUTA CETE SE USRATI OD BATINA I ONI VASI NAVODNI NAVIJACI,NARKO DILERI ,SARLATANI,NADRILEKARI ,LAZNI NOVINARI MILOSEVICEVI UDBASI I TAJKUNI ,JEBACEMO VAM MAMU MAMINU

SENOVIC

pre 5 godina

Ахахахахахахахахахахахахаххахахахахахсххахсхсхсххсјсјснснннннаннананананммммм. Њихааааааа, м7ууууууууууу, бееееее.

Kokorayko

pre 5 godina

Voziće vam NATO-vci tenkove po terazijama, samo nastavite sa pro Miloševićevskim fazonima. Kad vam budu oni uleteli sa svih strana ima samo da leti perije.

istina

pre 5 godina

DA li ste vi nekad napisali istinu u naslovu i testu izuzev imena. Pa vas samo kupuju retardirane deke koji misle i dalje da je tito živ. za par meseci dečeš ti Vučićeviću u koju pećunu se spramaš da pobegneš.

Sone

pre 5 godina

Ok u necemu su bacuske dobre recimo rakete i nuklearne balisticki projektili sto se tice dronova tu je Rusija jako slaba.Ameri imaju vojni budzet preko 700 milijardi,kao ceo svet zajedno ,Rusi da nemaju nuklearni potencijal Amerika bi ih pocistila u konvencionalnom ratu.Rusofilstvo u Srbiji je patoloska bolest i tolika stete se pravi srbiji a Rusi ne ulazu u nasu ekonomiju i toliko o nasem "brastvu" s njima.Ameri su kauboji s kojima neznamo da uspostavimo veze a to i kosta.

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija