• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.01.2019

20:22

MILICA ČOKANOVIĆ ČLANICA GO SNS BEOGRADA: Đilas, Jeremić i Trifunović, svakodnevno pokazuju svoje đavolsko lice!

Politika

MILICA ČOKANOVIĆ ČLANICA GO SNS BEOGRADA: Đilas, Jeremić i Trifunović, svakodnevno pokazuju svoje đavolsko lice!

Podeli vest

Apelujem na sve žene da se oglase i osude nasilje koje konstantno propagiraju Đilas, političar u pokušaju Trifunović, Boško Obradović i svi drugi nasilnici iz SzS-a, rekla je Milica Čokanović, članica GO SNS BG i članica Veća GO Surčin

- Poražavajuća je činjenica da su nacističke ideje i dalje prisutne, a apsurd je taj da ih propagiraju Đilas, Jeremić, Sergej Trifunović i sve ostale kvazi demokrate, koji svakodnevno pokazuju svoje đavolsko lice koje je toliko zlo da sama pomisao šta bi sve radili kada bi došli na vlast, uplaši svakog pristojnog i normalnog čoveka, a kamoli jednu ženu - rekla je Čokanović, i dodala:

- Ona je istakla da kao što Đilas i Jeremić organizaciju sve nacističke skupove u kojima obmanjuju ljude, a ujedno i napadaju žene i sve neistomisljenike, psuju im majku, nazivaju ih fuksama i kurvama, pokazatelj je da su oni ti koji idu stopama Hitlera, uzimajući u obzir toliku mržnju koju pokazuju prema ženama koje ne misle kao oni.

Ona je dodala da apeluje na sve žene da se oglase i osude nasilje koje konstantno propagiraju Đilas, političar u pokušaju Trifunović, Boško Obradović i svi drugi nasilnici iz SzS-a.

 

ANA KUKOLJAC KUĆA KRALJA PETRA: Nedopustivo je da pristalice SZS vređaju žene i nazivaju ih pogrdnim imenima!

 

NAČELNICA UPRAVE GO SAVSKI VENAC: Osuđujem svaku vrstu verbalnog i psihološkog nasilja nad ženama




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dunja

pre 5 godina

Bukvalno su se svima zgadili njihovim ponašanjem.

Petar

pre 5 godina

Svakodnevno se brukaju i pokazuju svoje pravo nasilničkog lice!

Dunja

pre 5 godina

Poražavajuće je i jadno da u današnje vreme živimo u državi gde se pojedinci prema ženama ponašaju kao da su niža bića, kao da su otirači za noge...dosta više, ovakvom nasilju jednom za svagda, treba stati na put. Žene dignimo se, nemojmo ćutati, ostvarimo svoja prava, a ovakve ljude osuditi najviše što može.

Wladimir

pre 5 godina

Kakva je to demokratija!? Videli smo je na delu...nikada više!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija