• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.01.2019

11:15

TATIĆ NEGIRA: Nikad nisam pozivao na nasilje i linč!

Politika

TATIĆ NEGIRA: Nikad nisam pozivao na nasilje i linč!

Podeli vest

Predsednik Opštinskog odbora DS Vračar Bogdan Tatić reagovao je povodom teksta "STRAŠNO! Predsednik DS na Vračaru pretio ubistvom", objavljenog na našem portalu, tvrdnjom da tekst ispod naslova ne odgovara istini. Njegovo reagovanje prenosimo u celosti:


"Ja, Bogdan Tatić, ni kao funkcioner DS, ni kao fizičko lice, u svoje lično ime, ili u ime političke stranke kojoj pripadam, nikad nisam pozivao na nasilje i linč spram bilo kog drugog lica, pripadnika neke druge političke stranke. Moja objava na platformi Tviter odnosila se samo na obaveštenje mojih pratilaca o tome ko su lica koja su u poslednjih par godina prešla iz Demokratske stranke u stranku SNS, na Vračaru. Da li je nakon toga bilo nekih neprimerenih komentara, ili su mediji iste iskonstruisali, mene se ne tiče, jer odgovaram samo za ono što sam javno kažem ili objavim. Da li su ili ne neka lica protitiv mene podnela krivičnu prijavu još manje je važno, a sasvim sigurno ne opravdava naslov koji je objavljen ranije. Vaš naslov je netačan, maliciozan i uvredljiv, inputirate mi nešto što nisam ni pomislio, a kamoli napisao. Nikoga nisam uvredio, a kamoli pretio".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
NB

pre 5 godina

Bravo Bogdane, baš smo ti poverovali svaku reč koju si izgovorio.

mimi

pre 5 godina

Njihovi verbalni napadi mogu preci i na fizicke napade

irena

pre 5 godina

Davljenik se i za slamku hvata ali mislim da mu u ovom slucaju nema spasa.

Nadica

pre 5 godina

Nadlezni ce ispitati sve sto navodi na sumnju.

andja

pre 5 godina

Ljudi su uvideli ispravnu politiku zato su i presli u SNS, sada im je krivo pa vredjaju i napadaju koga stignu.

Nena

pre 5 godina

Ima problem da kaže istinu, što nam je to poznato.

Pera

pre 5 godina

Nećemo kritikovati, samo ćemo pustiti da se sam ukopa što dublje može.

caca

pre 5 godina

Vreme ce pokazati svoje,a istina uvek izadje na videlo!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija